- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
- Konu Sahibi chocolatestar
-
- #1.421
chocolate cok guzel olmus canım hangı dısklerde bu desenler ozgurce pazarlamada war mı
bende en kisa zamanda kendi nacize desenlerimi yukleyecem ama nasil yapacagimi bilmiyorum
yardim ederseniz sevinirim
tesekkur ederim canim deniycem suan tirnaklarim kisa kisa modelleri yapip cekicem belki hosunuza gidercanım çektiğin fotografı hizliyukleme.com a yukle ordaki linki burda yazı yazdıgın panoda cerceve içinde ağac gibi bir ikon var oraya kopyala tamam de bu kdr
Chocolate nefis olmuş, bunu bir de açık çimen yeşili üzerine yapmalısın o zaman papatyalar çok gerçek durur.
Ben yapamıyorum böyle şeyler, daha doğrusu tek bir tırnağa yapıyorum 2.sinde bozuyorum. :))))
tesekkur ederim canim begendigine sevindim =) benim ornek aldigim kiz taupe uzerine yapmisti, harika durmustu... cimen yesili uzerine de cok guzel olur, benim de icimden turuncu uzerine yapmak geciyor baska bir zaman =)
canim ben akrilikle yaptim, bozuldugunda suyla yikiyorsun cikiyor hemen =) tavsiye ederim herhangi bir kirtasiyeden alip sulandirarak kullanabilirsin...
tek bir tirnaga yap o da zarif durur =) ben de sag elime yaparken zorlandim biraz dun aksam, ama insan yaptikca el hakimiyeti de artiyor =)
Aaa bak onu hiç düşünmemiştim taupe üzerine muhteşem olur sahiden de. Ben papatyaları doğal ortamlarında sergiler gibi olur diye düşünmüştüm açık yeşil üzerinde... :)
Ben de yeni oje sürdüm şu Tronica'lardan almıştım gümüş olanını, tam bir hayal kırıklığı valla, holo ile alakası yok ojenin, almaya niyet ettiysen Tronica'ları hiç tavsiye etmem iyi ki hepsinden almaya kalkmamışım. Ben bunu böyle süre süre bitireceğim, geçenlerde sürüp üzerine sticker yapıştırmıştım belki yine öyle bir şey yaparım bugün... Akrilik olayını da bir ara bir cesaret deneyeyim ama sonuç facia olabilir. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?