- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
- Konu Sahibi chocolatestar
- #1.401
Tırnak yapınız uzun benimde öyle uzatmaya gerek duymuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
youknow , choclate nerdesin ya yok musunuz( hiç sesiniz çıkmıyor merak ettim sizi fotolarıma yorum da yapmadınız
:26:
ben de o yüzden kısa tırnak seviyorum kendimde..Tırnak yapınız uzun benimde öyle uzatmaya gerek duymuyorum![]()
canim simdi baktim ellerine saglik cok guzel olmus ilk denemelerin
ben pek firsat bulamiyorum girmeye isten gucten =) you_know mersin'de zaten interneti yok =/
suya oje damlatarak yapılan desenleri denedim.
yapımı kolay değil,bazı ojeler suda dağılıyor bazıları dağılmıyor ama ebru sanatına benziyor eğlenceli![]()
suya oje damlatarak yapılan desenleri denedim.
yapımı kolay değil,bazı ojeler suda dağılıyor bazıları dağılmıyor ama ebru sanatına benziyor eğlenceli![]()
Ojen bozuk olabilir dağılmadığında yada çok yakından damlatman lazım ki dağılsın. İlk denemeler zor ve kötü oluyor ama sonrakiler mis![]()
nasıl yapılıyor o :26:
haklısın eski ojeleri kullandım yenilere kıyamadım,bugün yenilerle denedim oldu ama bu seferde kalemle şekil vermeye çalıştım kabuk gibi kalktı şekil almadı;(
Eki Görüntüle 183117
golden rose magic 327 üzerine essence choose me sürdüm. desenleri de golden rose nail art'ın altın rengi ojesiyle yaptım.