Kendi yaptığınız tırnak desenleri

Bunlarda bendennnnnn

Eklentiler

• $iiiiiiiiiiiiii.JPG
    124,8 KB · Görüntüleme: 109
  • $Yeni Resim.JPG
    125,8 KB · Görüntüleme: 104
  • $6.JPG
    127,7 KB · Görüntüleme: 111
  • $HH.JPG
    135 KB · Görüntüleme: 114
  • $3.JPG
    150,2 KB · Görüntüleme: 109
  • $ddd.JPG
    133,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $Yeni Resim.JPG
    138,9 KB · Görüntüleme: 110
  • $Yeni Resim.JPG
    142,2 KB · Görüntüleme: 110
  • $Yeni Resim.JPG
    158,7 KB · Görüntüleme: 98
  • $1.JPG
    134,1 KB · Görüntüleme: 119
  • $2.JPG
    128 KB · Görüntüleme: 120
  • $Yeni Resim.JPG
    153,7 KB · Görüntüleme: 114
  • $ssss.JPG
    129,8 KB · Görüntüleme: 108

born pretty store'dan aldığım bir diskle yaptım. numarası m79. ve konad diskleri gibi kaliteli bunlar da, almayı düşünen varsa tavsiye ediyorum kesinlikle. ben 16 tane disk aldım, benim aldığım sırada 1.5 dolardı, şimdi 2.5 dolar falan olmalı.
kullandığım ojeler baz rengi bimde satılan color me kırık beyaz, desen rengi de flormar neon pembe =D

meggy marka lacivert ojenin üzerine flormar 47 kullanarak konad deseni yaptım. bi süre sonra ondan sıkılınca üzerine minik kurdele desenleri ve taşlar ekledim. gümüş rengi de golden rose nail art'tan.

merhaba,
çok güzel tırnak desenleri yapmışsın. bende yapmak için aparat aldım. kartuşa ojeyi sürüp baskıyla tırnağa yapıştırılanlardan aldım ama ojeyi aparata sürüp üzerinden fazlalıkları sıyırdığımda oje kuruyo ve tırnağa baskı yapamıyorum. lütfen bu konuda bana yardım eder misin? ürünü aldım ama kullanamıyorum ((43:

çok hızlı davranmanız lazım ve her ojeyle olmuyor

askolsun =) nisantasi sevil parfumeri'den almistim ben, ama gittigidiyor'da opi ojeleri satan bir satici var, ona da ismarlayabilirsiniz =)
rengi tam olarak soyle:

en çok morla altın rengi olanı ve vampiri beğendim vampire bayıldım daha doğrusu çook güzel bence
bir de bu opi olan renk flormar golden rose da falan yok mudur ya da hangi renkleri karıştırsam böyle olur acaba??

kızlarrrrr
tam bir oje çılgını olsam da tırnak desenlerine hiçççç içim ısınmazdı...
ancak birkaç desen gördükten sonra gerçekten denemek istedim.
araştırmalarım sonucu gg de laserbilgisayar diye bir satıcı buldum.
disc,bir konad oje,damga ve sıyıracı 16,90!a veriyor(kargosuz)
disc ve ojeyi seçemiyoruz.
belki daha önce alışveriş yapanınız vardır diye sorayım dedim.
ilk deneme için alacağım ve fiyatı uygun geldi.
ancak tırnak süsleme işini siz daha iyi bilirsiniz diye sormak istedim.

tanımadıgın bir insan sonuçta güvenilirmi bilemiyorum o yüzden paranı çöpe atma derim. bornpretty yi önerebilirim sana eger ucuza almak istiyosan ben 12 disk damga ve sıyıracı kargoda dahil 29 tl gibi bi fiyata aldım disklerin taneside orda 2,32 dolar sanırım ööle bişi hiçç degilse güvenilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…