Kendi yaptığınız tırnak desenleri

Tırnak yapınız uzun benimde öyle uzatmaya gerek duymuyorum
ben de o yüzden kısa tırnak seviyorum kendimde..
canim simdi baktim ellerine saglik cok guzel olmus ilk denemelerin
ben pek firsat bulamiyorum girmeye isten gucten =) you_know mersin'de zaten interneti yok =/

canım sağol tşk ederim yine de vakit bulup baktığın için; tırnak etlerim için yapmam gereken birşey var mı sence?

suya oje damlatarak yapılan desenleri denedim.
yapımı kolay değil,bazı ojeler suda dağılıyor bazıları dağılmıyor ama ebru sanatına benziyor eğlenceli

Son düzenleme:
Ojen bozuk olabilir dağılmadığında yada çok yakından damlatman lazım ki dağılsın. İlk denemeler zor ve kötü oluyor ama sonrakiler mis

haklısın eski ojeleri kullandım yenilere kıyamadım,bugün yenilerle denedim oldu ama bu seferde kalemle şekil vermeye çalıştım kabuk gibi kalktı şekil almadı;(

bugün yaptım =)
gri alix avien 252
lila golden rose paris 212
desen ojeleri rimmel rock republic ve alix avien 252
başparmağa da sünger yardımıyla golden rose magic color 311 uyguladım =)

bunlarda benden olsunnnn çilekli ojelerimmmm leopar desenli ve pastel yeşil ve matlaştırıcılı ojelerimm
arkadaşlar ben yapamıyorum diyenler için leopar desenli oje yapımını anlatıyımm çok basittt ojemi sürüp kuruttuktan sonra siyah ojemi bulamadım ve aklıma göz kalemiyle çizmek geldii ve sonuç buu üzerinede parlatıcı sürdüm hiç bi şekilde çıkmıyorrr

Eklentiler

• $SDC13619.JPG
    235,1 KB · Görüntüleme: 81
kızlarrrrrrrr bütün yazıları okuyamadım :) bende tırnaklarımla oynamayı çok seviyorum bu güzelim desenleri nasıl veriyorsunuz harikalar.....hepinize ppuh maşallah....bana de yarım lütfen canlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…