- Konu Sahibi chocolatestar
-
- #1.381
ben sitenizin geçmişini araştırmadım yaşım küçük olduğu için tedbir almak istemiştim afedersiniz dedim onlarda bana iyi günler ..... hanım dediler.
ben kapıda ödeme yapılan bir çok site gördüm ve 200 milyonluk alışveriş yaptığım yerler bile oldu... öyle bi öneri sunmuştum sadece...
sanırım dediğiniz sitede de aynı problemi yaşayacağım için ordan da alamam... sonuçta ben öğrenciyim evimden ailemden uzağım bir anda 70 80 liramı oraya yatırırsam sonra yaşayabileceğim sorunları da düşünmeliyim...oje süsleme işinden vazgeçiyim en iyisi...
Özgürce pazarlamadan artık herhangi bir şey almam. Çünkü ben onlara kötü herhangi bir şey söylemedim, isimlerini karalamadım, suçlamadım. Sadece açıklama yaptım; öğrenciyim, evden uzağım kapıda ödeme gibi bir seçenek olamaz mı benim için dedim. Ama çok ters bir maille cevap verdiler. Şimdi ben hangi yüzle onlardan herhangi bir şey isteyeceğim ya da onlar bana niçin artık bir satış yapmak istesinler...ozgurce pazarlama ile ilgili:
eger istanbuldaysaniz evlerine gidip alabilrsiniz sanirim. bir telefon edin sorun. ben boyle boyle istiyorum deyin. ben evlerine gidip almistim. ayrica guvenilmeyecek insanlar degillerdir kendileri, ben de dahil bircok kisi bunu soyluyor.
born pretty store ile ilgili:
sanirim eger takipli kargo ile urun alirsaniz bir aksaklik oldugunda (orn: paket yolda kayboldgunda) size paraniz iade edilyor. ama bilmiyorum bunu net olarak, yalan olmasin. bir sorup ogrenmek gerekir.
Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur yapımını ama ben genede bir video koymak istedim
[video=youtube;OO3NO29L50U]http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U&feature=related[/video]
bencede normal suYuuuuh ilk defa gördüm böle bişe . Bardağın içindeki normal su dimi ?
akşam sürüp ekleyem
alix avien var gümüş
kuzum hani bana foto ekliyodun nirdesin ?
sağol canım, bu çok parlakmış amasanki azıcık cesaret istiyor bunu sürmek..
bu arada bende bloglar açılmıyor siz nasıl giriyorsunuz ?
bencede normal su
aynı sayfada bir sürü model var
Ben kendi çapımda bir yorumda bulunabilir miyim acaba:26:
Resimlerin kenarını o kadar karartmasanız aslında ojenin rengi daha iyi seçilebilir gibi geldi bana:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?