• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

ben sitenizin geçmişini araştırmadım yaşım küçük olduğu için tedbir almak istemiştim afedersiniz dedim onlarda bana iyi günler ..... hanım dediler.
ben kapıda ödeme yapılan bir çok site gördüm ve 200 milyonluk alışveriş yaptığım yerler bile oldu... öyle bi öneri sunmuştum sadece...:59:
sanırım dediğiniz sitede de aynı problemi yaşayacağım için ordan da alamam... sonuçta ben öğrenciyim evimden ailemden uzağım bir anda 70 80 liramı oraya yatırırsam sonra yaşayabileceğim sorunları da düşünmeliyim... :59: oje süsleme işinden vazgeçiyim en iyisi...

ozgurce pazarlama ile ilgili:

eger istanbuldaysaniz evlerine gidip alabilrsiniz sanirim. bir telefon edin sorun. ben boyle boyle istiyorum deyin. ben evlerine gidip almistim. ayrica guvenilmeyecek insanlar degillerdir kendileri, ben de dahil bircok kisi bunu soyluyor.

born pretty store ile ilgili:

sanirim eger takipli kargo ile urun alirsaniz bir aksaklik oldugunda (orn: paket yolda kayboldgunda) size paraniz iade edilyor. ama bilmiyorum bunu net olarak, yalan olmasin. bir sorup ogrenmek gerekir.

ozgurce pazarlama ile ilgili:

eger istanbuldaysaniz evlerine gidip alabilrsiniz sanirim. bir telefon edin sorun. ben boyle boyle istiyorum deyin. ben evlerine gidip almistim. ayrica guvenilmeyecek insanlar degillerdir kendileri, ben de dahil bircok kisi bunu soyluyor.

born pretty store ile ilgili:

sanirim eger takipli kargo ile urun alirsaniz bir aksaklik oldugunda (orn: paket yolda kayboldgunda) size paraniz iade edilyor. ama bilmiyorum bunu net olarak, yalan olmasin. bir sorup ogrenmek gerekir.
Özgürce pazarlamadan artık herhangi bir şey almam. Çünkü ben onlara kötü herhangi bir şey söylemedim, isimlerini karalamadım, suçlamadım. Sadece açıklama yaptım; öğrenciyim, evden uzağım kapıda ödeme gibi bir seçenek olamaz mı benim için dedim. Ama çok ters bir maille cevap verdiler. Şimdi ben hangi yüzle onlardan herhangi bir şey isteyeceğim ya da onlar bana niçin artık bir satış yapmak istesinler...

Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur yapımını ama ben genede bir video koymak istedim

[video=youtube;OO3NO29L50U]http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U&feature=related[/video]

son aldığım miraclelarım :
Eki Görüntüle 167548
yavru ağzı hiç belli olmadı :
Eki Görüntüle 167549
bu ojeyi daha önce almıştım markası goldenrose..
$gümüsümsüoce.jpg
bu kırmızı oje flormar bunu çok seviyorum..denizatı ve kelebeği yeni aldığım disklerle yaptım ilk denemelerim sizce nasıl olmuş ?
$P1000166.JPG $P1000174.JPG
$P1000176.JPG
bu da frenchim :
$fren.jpg
Her türlü yorumunuza açığım kızlar .Ayrıca tırnak etlerimin durumu sizce nasıl ,özel bir bkım yapmalı mıyım?

Son düzenleme:
064 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr
066 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr
068 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr
069 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr
071 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr
072 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr
075 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr
076 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr
077 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr
083 Resmi Resimleri - Upload.gen.tr

Bunlarda benden biraz fazla oldu ama kusura bakmayın. Kendim kürdanla yaptım bunları sizinkilerin yanında peh peh:24: resim yüklemeyi bilmediğimden de böyle link vermek zorunda kaldım zaten mesaj sayımda yetmiyo galiba:27:
Bir de ojelerimin kurumasından çok şikayetçiyim. Ağzı 1 2 dakika açık kalınca kuruyor, kuruyunca sürülmüyor.
Bu kadar çok resim koymamın bir sebebi de tırnak etlerimden çok şikayetçiyim onları inceleyip bana öneri sunabilmeniz. Paradan kaçmayıp en iyi bakım kremlerini alıyorum bu öğrenci halimle:50: Ama bakın nemlendiricileri, bakım kremlerini sürdükçe daha da kuruyor ellerim :84:
Bu duruma çözüm getirebilecek bütün önerilerinize açığım önereceğiniz bakım kremlerinin isimlerini ve nereden temin edebileceğimi yazabileceğinizi umuyorum:5: nolur yardım:5:
Ellerim benim için çok önemli erkek arkadaşım tam bir bakımlı el hastası beni böyle görürse bu ne böyle der bana 2 hafta sonra görüşücez lütfen çözüm çözüm çözüm:5:

Ben kendi çapımda bir yorumda bulunabilir miyim acaba:26:
Resimlerin kenarını o kadar karartmasanız aslında ojenin rengi daha iyi seçilebilir gibi geldi bana:26:

Ben kendi çapımda bir yorumda bulunabilir miyim acaba:26:
Resimlerin kenarını o kadar karartmasanız aslında ojenin rengi daha iyi seçilebilir gibi geldi bana:26:

tabii ki herkes yapabilir neden yapmayasın, haklısın aslında ben foto konusunda acemiyim karartınca daha net oluyor gibi gelmişti bana ,karartısız ekliyim bundan sonra..

Back