• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

Bu aslında protez tırnak dün yapmıştım, sadece resmini göstermek istedim, benim eserim. $DSCF6805.jpg

you know mrblar, somon rengi oje arıyorum alix avien 211 noyu gördüm ama begenmedim başka hangi markalarda bulabilirim bilgin varmı acaba canım şimdiden tşkler

oce hastalarına bi sorum olucak aranız da ankara da olan ve bana aradığım her tarz oceyi bulabileceğim yerleri söyleyebilecek birileri var mı:26:
ne biliyim arayınca flormar ı pastel i buluyorum ama bazen aklıma esiyo channel almak istiyorum ama bulamıyorum:14:

oce hastalarına bi sorum olucak aranız da ankara da olan ve bana aradığım her tarz oceyi bulabileceğim yerleri söyleyebilecek birileri var mı:26:
ne biliyim arayınca flormar ı pastel i buluyorum ama bazen aklıma esiyo channel almak istiyorum ama bulamıyorum:14:

chanel gibi ojeler genellikle sevil parfumeri, tekin acar gibi magazalarda satilir... onun disinda istanbul'da yasadigim icin pek bilemiyorum ama buyuk kozmetik magazalarina, alisveris merkezlerine bakabilirsin =)

YKM'lerde stantları var Chanel'in... Ama limited edition olan özel renkler her yerde bulunmuyor. Şu an Khaki serisinin ojelerini hiçbir yerde bulamama ihtimaliniz yüksek mesela, zira sold out oldu bile. O tür özel renkler için yurt dışı kaynaklı internet sitelerine bakmanızı öneririm.

YKM'lerde stantları var Chanel'in... Ama limited edition olan özel renkler her yerde bulunmuyor. Şu an Khaki serisinin ojelerini hiçbir yerde bulamama ihtimaliniz yüksek mesela, zira sold out oldu bile. O tür özel renkler için yurt dışı kaynaklı internet sitelerine bakmanızı öneririm.

bu mesaja bakışım aynen böyleydi:53::53:
yakın zamana kadar oje hastalığım yoktu ama şimdi elimde oje olmayınca kendimi kötü hissediyorum bu da beni sürekli oje almaya itiyo ee rengarenk ojelerde hoşuma gidiyo... hep flormar kullanıyodum ama son zamanlarda flormarlardan hoşlanmamaya başladım önce alix avien e geçtim ama baktım onlar çok çabuk bozuluyorlar pasteli de ondan sonra keşfettim kendime de kalkıp oje hastasıyım dedim ama bu mesajdan sonra cahilim ben cahil onu anladım:9::9:

yakın zamana kadar oje hastalığım yoktu ama şimdi elimde oje olmayınca kendimi kötü hissediyorum bu da beni sürekli oje almaya itiyo ee rengarenk ojelerde hoşuma gidiyo... hep flormar kullanıyodum ama son zamanlarda flormarlardan hoşlanmamaya başladım önce alix avien e geçtim ama baktım onlar çok çabuk bozuluyorlar pasteli de ondan sonra keşfettim kendime de kalkıp oje hastasıyım dedim ama bu mesajdan sonra cahilim ben cahil onu anladım:9::9:

oje bozulmaz, en fazla icindeki maddeler ucar, biraz oje cozucuyle her ojeyi duzeltebilirsiniz

Saolsun burdaki kozmetiklerde çalışan ablalar pek bilgililer bu konuda. 'Oje çözücü var mı?' dediğimde 'asetonla çözebilirsin(!)' diyorlar. Çözücü bulamayınca oje bozuldu diyip bir kenara koyuyorum :4:

you know mrblar, somon rengi oje arıyorum alix avien 211 noyu gördüm ama begenmedim başka hangi markalarda bulabilirim bilgin varmı acaba canım şimdiden tşkler

canım ben somon rengi ojemi kendim yapmıştım markalarda cok yok zaten olanlarda hosuma gitmemişti sende beyaz ojeye az turuncu katarak kendi tonda somon ojeni yapablirsin

biri bana burdaki ojelerin numarasını versin markasını versin nooooluuuurr:109::124: aşık oldum renklere böhüü bulabilirim umarım bunları:84:
bide parmakları pürüzsüz olanlar nasıl yapıyosunuz bunu bi yönteminiz var mı ben çok nemlendirici kullanmama rağmen eklem yerlerim kat kat duruyo :17: mesela chocolatestar ellerin ilk başlarda daha bakımsız görünüyodu ama bu resimde bi harika bi pürüzsüz nası yaptın nası nası nası :17:

canım bana ait olan fotonun oje nosu 79 flormar 79

Teşekkürler you_know şehre inersem bakıyim :81:

Özgürce pazarlama çalışanlarını kızdırdım galiba:59: Yaşım küçük olunca önce para sonra hizmet olayı ters geldi 'nasıl güvenicem' gibi bir mail sonrasında haşin bir cevap aldım.:26: Şimdi gidip ordan konad alamam :5:

Özgürce pazarlama çalışanlarını kızdırdım galiba:59: Yaşım küçük olunca önce para sonra hizmet olayı ters geldi 'nasıl güvenicem' gibi bir mail sonrasında haşin bir cevap aldım.:26: Şimdi gidip ordan konad alamam :5:

Yine de terslemeleri hiç etik ve profesyonelce değil, yanlış yapmışlar.

netten alısveriş hep böyledir canım önce para sonra urun sen nedenlerini anlatıp bir mail daha at cok anlayıslı kişiler evli çift zaten onlar ama eğer ordan almam diyorsan born preety store die bir site var ordan alabilirsin 12 disk damga sıyırac 25 tl gibi bişiye denk geliyor kargoda dahil 15 - 20 gun içinde elinde olur ben 2 set aldım ordan cokta memnunum yaptıgım çogu desen ona ait

Estağfurullah yaw ne ilgisi var cehaletle? İlgi alanlarıyla alakalı bir durum bu. Bir şeyle yıllardır ilgiliysen zaman içerisinde pek çok şey öğreniyorsun. Kozmetik benim ilgi alanlarımdan biri, ojeler de o ilgi alanım içinde en sevdiklerim, durum bundan ibaret yani. :)

khaki serisi kalyon avm de vardı bitmediyse tabi :27:

netten alısveriş hep böyledir canım önce para sonra urun sen nedenlerini anlatıp bir mail daha at cok anlayıslı kişiler evli çift zaten onlar ama eğer ordan almam diyorsan born preety store die bir site var ordan alabilirsin 12 disk damga sıyırac 25 tl gibi bişiye denk geliyor kargoda dahil 15 - 20 gun içinde elinde olur ben 2 set aldım ordan cokta memnunum yaptıgım çogu desen ona ait

You_know nasılsın, nerelerdesin? :)
Born Pretty'de mailleştiğim kadın inanılmaz nazikti, diskler geldi ama fimo da istemiştim, daha önce Ebay'den dilimli almıştım çok ince gelmişlerdi, kendim dilimlemek istediğimden bütün haliyle de en ucuza orda bulduğumdan alayım dedim ama disklerle göndermeyi unutmuşlar ben de mail yazdım, hemen gönderdiler özür dileyip... Yalnız keşke sitelerinde daha çok çeşit olsa... Belki zamanla olur.

khaki serisi kalyon avm de vardı bitmediyse tabi :27:

Gerçekten mi? Cevahir dahil pek çok yerde yoktu, önünden geçerken mutlaka bakarım stantlarına, ne var ne yok sorarım, çoğu Khaki serisinin ne olduğundan bile habersiz. :) Var ya biz oralarda çalışanlardan çok daha fazla şey biliyoruz, iddia ediyorum! :27:

ben sitenizin geçmişini araştırmadım yaşım küçük olduğu için tedbir almak istemiştim afedersiniz dedim onlarda bana iyi günler ..... hanım dediler.
ben kapıda ödeme yapılan bir çok site gördüm ve 200 milyonluk alışveriş yaptığım yerler bile oldu... öyle bi öneri sunmuştum sadece...:59:
sanırım dediğiniz sitede de aynı problemi yaşayacağım için ordan da alamam... sonuçta ben öğrenciyim evimden ailemden uzağım bir anda 70 80 liramı oraya yatırırsam sonra yaşayabileceğim sorunları da düşünmeliyim... :59: oje süsleme işinden vazgeçiyim en iyisi...

Back