- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
- Konu Sahibi chocolatestar
-
ne kadar sağlıklı görünüyor . . . benimkilerde toparlandı baya . . .
eklerim bi kaç güne fotosunu . . .
canim cok tesekkur ederim bu tirnak desenlerinden dolayi ben de konad ismarladim haftaya gelir herhalde :)
canım çok teşekkür ederim ya, uğraşıp o kadar video felan çekmişsin bi de , eline sağlık..arkadaslar tesekkur ederim oncelikle =)
sabuncum ebis isvec'te yasiyor belki oradaki bir dagitimcidan ismarlamistir... sen ozgurce pazarlama'dan ismarlayabilirsin, evlere kargoluyor... guvenilir insanlar, ucreti havale ile aliyorlar... ondan sonra kargo masrafi sana ait olmak uzere evine gonderiyorlar... uc kez toplu alisveris yaptim, hic problem yasamadim.
onun disinda begenen tum arkadaslarima tesekkur ediyorum.
kibele'cim ben kendi manikurumu hep kendim yaptim... su an tirnaklarim pek iyi durumda degil, bas parmagimin tirnagi cok fena kirildi ayrica yanlislikla bir tirnagimin etlerini aldim manikur cataliyla, goze batmasin diye digerlerini de aldim simdi biraz hassaslastilar... tekrar uzatmaya calisiyorum.
senin icin nasil torpuledigimin bir videosunu hazirladim, bakabilirsin:
arkadaslar tesekkur ederim oncelikle =)
sabuncum ebis isvec'te yasiyor belki oradaki bir dagitimcidan ismarlamistir... sen ozgurce pazarlama'dan ismarlayabilirsin, evlere kargoluyor... guvenilir insanlar, ucreti havale ile aliyorlar... ondan sonra kargo masrafi sana ait olmak uzere evine gonderiyorlar... uc kez toplu alisveris yaptim, hic problem yasamadim.
onun disinda begenen tum arkadaslarima tesekkur ediyorum.
kibele'cim ben kendi manikurumu hep kendim yaptim... su an tirnaklarim pek iyi durumda degil, bas parmagimin tirnagi cok fena kirildi ayrica yanlislikla bir tirnagimin etlerini aldim manikur cataliyla, goze batmasin diye digerlerini de aldim simdi biraz hassaslastilar... tekrar uzatmaya calisiyorum.
senin icin nasil torpuledigimin bir videosunu hazirladim, bakabilirsin:
kibelecim tesekkurler =) 2 dakkami aldi. keske oje olmasaydi da ciddi torpuleseydim. ama daha dogru duzgun bir manikur videosu hazirlayacagim babam tripod almis sagolsun kamerayi sabit tutabiliyorum simdi =)
sabuncum cok fena kirilmis di mi =) cok da aciyor ama ne yapalim hepsini kesmeye kiyamadim sirf bas parmak yuzunden. tirnak etlerini artik otomatik olarak itiyorum bir kere alisinca cok kolaylasiyor =) nasil oje surdugumun de bir videosunu koyucam hatta belki bugun koyarim =)
sabuncum tirnak etlerin cok iyi durumda, tebrik ederim =) aklinda bulunsun, tirnaklarinin seklinden dolayi kare torpulemelisin. aslinda ben de oval torpulemeliyim ama, ojeler cabuk soyulur diye yapmiyorum...
bu arada isaret parmaginin tirnagi cok iyi durumda, diger uc tirnaginda dikey cizgiler var, bir buffer alip tirnak yuzeylerini duzeltebilirsin, ya da tirnak cizgisi dolgusu kullanabilirsin.
http://www.trim.com/includes/item_view.php?iid=75 buffer dedigim sey bu, bircok yerde satildigini gordum... sally hansen'in de var =)
kokonutummmm çok teşekkür ediyorum yorumlara çok !
http://img520.imageshack.us/img520/6664/te351ekkr12mt81ls3rs5.gif
tırnaklarım kare biçiminde ve ben o karenin köşelerini yuvarlamaya gayret ediyordum . . .
tam aksine kendi şeklinde dik törpülemem gerektiğini öğrendim . :1rolleyes:
dikey çizgiler için buffer
kullanıldığını senden öğrendim . . .
bu çizgiler ojenin sağlıklı görünmesine engel olacak kadar derin değil fakat buffer ile mermer gibi bi son sağlayabilirim sanırım . . . araştıracağım . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?