- Konu Sahibi chocolatestar
çok güzel olmuş canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaaaaaaaaaaaaam bayıldım bayıldım supeer hepsine baktım tek tek
canim etlerini nolur hic koparma sen kopardikca ne tirnak duzgun uzuyo ne guzel gozukuyo ne saglikli oluyor... biraz kendi haline birak bak vucut kendini nasil toparliyor... annem tirnak etlerini hep keser kadinin tirnaklari resmen parca parca kopmaya basladi, cok zarar gordu tirnaklari, ben hep kesmek yuzunden oldugunu dusunuyorum. benim yaptigim sey bir krem surup diger elimin bas parmaginin tirnagiyla geriye itmek. vazelin bence olur ama vazelin biraz yapis yapis geliyor bana, onun yerine tirnagimin emebilecegi su bazli krem suruyorum. vazelin sonucta petrol urunu, zarar vermiyor ama emilmiyor da =)
kullandigim oje pastel 33, muhtesem bir kirmizi herkese tavsiye ederim =)
tamam nisancim, acmam :asigim: tesekkur ederim begendigin icin =)
bunu demin yaptim
uzaktan boyle duruyor =)
mavalanın bahsettiğim ürününü bu ay almayı eğer bi miktarda olsa fayda sağlarsam tırnak eti yağınıda önümüzdeki ay almayı planlıyorum cocom ve nem nem nem . . .
kırmızı o kadar iddialı bir renk ki işte anca senin tırnakların gibi tırnaklara uygulanabilir ve anca o zaman bunun gibi bi netice alınabilir . . . :asigim:
opuyorumnanaktan
koko frenç yapmıyosun sen hiç yapıyo musun yoksa ?
frenç kalemleri var bu mavalanın ürünlerini incelerken dikkatimi çekti ne düşünüyosun onlar için ?
çok pratik görünüyor ! sengözlerimebaksanab
canim yapiyorum french, siyah frenchli bi resim koymustum gecen =) klasik french soruyorsan pek yapmiyorum, yapsam da ayni gun sıkılıyorum! bu da benim sorunum =) ya susluyorum ya da degisik renklerde french yapiyorum, siyah uzerine mavi vs.french yapacagima tek duz renk suruyorum... ama o french kalemleri cok pratik canim, tavsiye ederim... sally hansen'in de var, pratikte ayni sey hangisi ucuzsa onu al =) ama ben sana french yapmanin kolay bir yolunu soyleyeyim, fircayi yan tutarak tirnaginin bir kenarina koyuyorsun, tirnagini dondururken fircayi sabit tutuyorsun... bir kat yaptiktan sonra fircayi ters tarafa koyup diger yone cevirerek ikinci kati geciyorsun, ondan sonra uzerine ojeni suruyorsun... cok duzgun oluyor oyle =)
benim o fırçayı tutan elim titrer kokom . . .
kalem olayına giriim ben tavsiyenle :asigim: tabi önce önerilerinle tırnak eti tablomu düzelttikten sonra . . .
rakip olucam sana ! 1kaydirigubbakcemile3
mutlu olurum =))))) keske daha cok insan resim koysa =)))
o kadar begenmedim ama koyuyorum...
o kadar begenmedim ama koyuyorum...
sabuncum sen nemlendirirsen almana gerek kalmaz. vazelin sur, nemlendirici krem sur hatta surup paketleyip oyle yat =D kesin duzelir yeter ki kendi haline birak...
ugur bocugu cok tesekkur ederim =)
Yine gullu bir manikur