Kendi yaptığınız tırnak desenleri

anaaaaaaaaaaaaam bayıldım bayıldım supeer hepsine baktım tek tek

çokocum son eklediklerinin hepsini çok beğendim tatlım
arayı da açma artık bu kadar =)

mavalanın bahsettiğim ürününü bu ay almayı eğer bi miktarda olsa fayda sağlarsam tırnak eti yağınıda önümüzdeki ay almayı planlıyorum cocom ve nem nem nem . . .

kullandigim oje pastel 33, muhtesem bir kirmizi herkese tavsiye ederim =)

kırmızı o kadar iddialı bir renk ki işte anca senin tırnakların gibi tırnaklara uygulanabilir ve anca o zaman bunun gibi bi netice alınabilir . . . :asigim:

tamam nisancim, acmam :asigim: tesekkur ederim begendigin icin =)

bunu demin yaptim

uzaktan boyle duruyor =)

opuyorumnanaktan

koko frenç yapmıyosun sen hiç yapıyo musun yoksa ?
frenç kalemleri var bu mavalanın ürünlerini incelerken dikkatimi çekti ne düşünüyosun onlar için ?
çok pratik görünüyor ! sengözlerimebaksanab

canim yapiyorum french, siyah frenchli bi resim koymustum gecen =) klasik french soruyorsan pek yapmiyorum, yapsam da ayni gun sıkılıyorum! bu da benim sorunum =) ya susluyorum ya da degisik renklerde french yapiyorum, siyah uzerine mavi vs.french yapacagima tek duz renk suruyorum... ama o french kalemleri cok pratik canim, tavsiye ederim... sally hansen'in de var, pratikte ayni sey hangisi ucuzsa onu al =) ama ben sana french yapmanin kolay bir yolunu soyleyeyim, fircayi yan tutarak tirnaginin bir kenarina koyuyorsun, tirnagini dondururken fircayi sabit tutuyorsun... bir kat yaptiktan sonra fircayi ters tarafa koyup diger yone cevirerek ikinci kati geciyorsun, ondan sonra uzerine ojeni suruyorsun... cok duzgun oluyor oyle =)

benim o fırçayı tutan elim titrer kokom . . .

kalem olayına giriim ben tavsiyenle :asigim: tabi önce önerilerinle tırnak eti tablomu düzelttikten sonra . . .

rakip olucam sana ! 1kaydirigubbakcemile3

mutlu olurum =))))) keske daha cok insan resim koysa =)))

evet keşke .. .. ..
burası senin tırnaklarının topiği gibi oldu konuyuda sen açınca ama daha fazla paylaşım olsa çok daha keyifli olur tabi . . .
beni bekle kokom düzelteyim şu tırnak eti tablomu birlikte ekleriz . . .

o kadar begenmedim ama koyuyorum...

:1shok:

canım aklıma geldikçe nemlendiriyorum tırnaketlerimi son bi kaç gündür ve dediğin gibi nasıl toparlandılar . . . tabloyu düzeltebilirsem mavalayı almam . . .

fotosunu koyarım bi kaç güne bana törpü tekniği fikri verirsin . . . gamyoncuiremsu

sabuncum sen nemlendirirsen almana gerek kalmaz. vazelin sur, nemlendirici krem sur hatta surup paketleyip oyle yat =D kesin duzelir yeter ki kendi haline birak...
ugur bocugu cok tesekkur ederim =)

Yine gullu bir manikur

sabuncum sen nemlendirirsen almana gerek kalmaz. vazelin sur, nemlendirici krem sur hatta surup paketleyip oyle yat =D kesin duzelir yeter ki kendi haline birak...
ugur bocugu cok tesekkur ederim =)

Yine gullu bir manikur

ne kadar sağlıklı görünüyor . . . benimkilerde toparlandı baya . . .
eklerim bi kaç güne fotosunu . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…