Kendi yaptığınız tırnak desenleri

yanlis anlamayin arkadaslar ama her sorana anlatiyorum, daha bir sayfa oncesinde nereden aldigim, kaca aldigim, tum detaylar tekrar var, ilk sayfalarda zaten tekrar tekrar var, herkes bir onceki sayfaya bakmadan aciklama bekliyor, ben de o yuzden onceki sayfalara yonlendiriyorum... ozellikle ilk sayfalarda oldukca bilgi verdim

Dehşet güzel olmuş ya bayıldım resmen akannehir opuyorumnanaktan
Şu disk dediklerinden bulabilirsem bende alcam

alinti zannedilmesine kizmadim. nerelerden aldigimi cok anlattim, biraz gerilere bakinca bir suru bilgiye ulasilabilir demek istedim. site adresi, fiyat bilgisi gibi bircok sey ilk sayfalardan itibaren yaziyor. alinti zannetmeniz onemli degil, benim yuzlerce kez bahsettim dedigim sey nereden ve kaca aldigim kismi =)

evet kayru haklısın, videosunu çekmeyi bırak makyaj bile yapmıyorum genellikle evdeyim. okul stresi beni biraz yordu, en büyük hobim tırnaklarım. yolluyorum blog adresimi.

Çok fazla sayfa olunca insanlar geriye bakmayı pek istemiyor.. Çünkü hangi sayfada bilemez.. Haklılarda o kadar sayfa içinde o kadar yazı içinde ara ki bulasın...
O kişiyi aratmak yerine yada terslemek yerine fiyatını ve nerden alındığını yazmak bence hiçte zor değil..
Ayrıca son yapılan siyahlı ve kırmızılı deseni beğendim..

her seferinde yazmak biraz yorucu olmaya basladi sadece. onun yerine ilk sayfaya yazdim, daha fazla sorunuz olursa ozel mesaj yoluyla cevaplarim. begenenlere tesekkur ederim...

evet kayru haklısın, videosunu çekmeyi bırak makyaj bile yapmıyorum genellikle evdeyim. okul stresi beni biraz yordu, en büyük hobim tırnaklarım. yolluyorum blog adresimi.

Aslında sende haklısın ama çok yararlı oluyordu hayatım bu arada blogunu ziyaret ettim süpersin çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan yazıları okuyamasamda burdan bilgilenirim çok farklı güzel çalışmalar çıkmış ortaya özelden msj yollayamadım msj sayımın 50 olması gerekiyormuş =) çok tşk.ederim bitanecimm Şeniz

o zaman en kisa zamanda devam diyelim kayru'cum =) cok tesekkur ederim begendigin icin, google follow'dan takip edebilirsin =) neredeyse her gun guncelliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…