- Konu Sahibi chocolatestar
-
canım hani daha öncede anlatmıştım sana benim tırnak etlerim çok kuru ve o kuru kısmı ben dayanamayıp koparıyorum ve koptuğu dibi ise kanıyor çok kötü bi görüntü oluşuyor . . .
mavalada bu kuruluğun önüne geçecek iki ürün var kütikül giderici yani lakin fiyatı sıkı bi fiyat :1ninca: randıman alabilir miyim ne dersin alsam mı ? :1closedeyes:
bende kesmiyorum haklısın canım.hiç gerek buna...ben manikur yapiyorum ama tirnak etlerini kesmiyorum, zaten cok sagliksiz birsey bunu yapmak, arastirabilirsiniz... tirnagima yapilabilecek en iyi bakimi yapiyorum, tirnak etlerimin surekli saglikli ve duzgun durumda olmasina dikkat ediyorum... onlari kokten keserek enfeksiyon riski almak istemiyorum gunluk hayatta bu kadar kimyasalla hasir nesiriz zaten...
buraya kusurlariyla beraber net olarak cekilmis fotograf koyma sebebim fikir olsun diyedir, yoksa bu gune kadar duz oje bile sursem yolda durdurup ojemin markasini rengini, tirnaklarimin takma olup olmadigini soran kisi sayisi oldukca fazla...
kokom bak benim ürün bu !
alim mi ?
bahsettiğim gibi tırnak etlerim sert Çok üzgünüm çoook koparıyorum kanıyo senağlama tekrar yapılanıyo ama daha sert !
bunu sürerek önüne geçebilir miyim ne dersin ?
canim bununla tirnak etlerini nazikce cikarirsin ama mutlaka tirnak etine her gun surecegin ve nemli tutacak bir krem de al... iyi bir el ya da topuk kremi de ise yarar onemli olan o etlerin sertlesmesine izin vermemesi... ve sakin koparma sonra hep seytan tirnagi vs olarak sana geri donuyor =(
topuk kremi çok farklı bi fikir kokom yani topuk kremi alıp bunu elime tırnak etlerime mi uygulayayım ?
çaklıtım nerlerdesin sen güzelimmm delikafadulden
canim tirnak eti kremi diye sattiklari sey aslinda sertlesmis derileri yumusatan bir krem... yani dirsek ve topuklarin yumusasin diye surebilecegin herhangi bir kremi gunde iki kere tirnak ve tirnak etlerine surup iyice cekmesini beklersen, super nemli ve duzgun oluyorlar... ben sebamed'in el ve tirnak kremini aldim, tek farki keratinli olmasi ve tirnagi saglamlastirmasi, ama herhangi bir nemlendirici krem ise yarar, topuk kremi deme sebebim topuklarin da sertlesen bir yapisi olmasi... yani tirnak etini nemlendirmek sart ama bunu normal bir nemlendiriciyle de halledebilirsin bence =) bir de badem yagi surebilirsin... butun urunler asagi yukari ayni sey zaten =)
anladım kokom inan hiç aklıma gelmedi topuk kreminin tırnak etlerinede iyi gelebileceği . . . vazeline ne dersin peki ? acaba işe yarar mı vazelinde yopukları çok yumuşatan bi şi . . . ucuzda :1ninca: gamyoncuiremsu
zaten o bendeki tırnak etleri kopardığımdan setleşti :çok üzgünüm: mavalanın sitede de yazıyo ne kadar çok koparırsanız o kadar fazla sertleşir diyo :1ninca: ama öle ölü ölü tırnağımın yanında durmasına dayanamıyorum . . . bu durumu ortadan kaldırırsam yani bu deriler oluşmazsa tırnağımın yanında koparamamda . . . inşAllah mavala + topuk kremi ikilisi işime yarar . . .
yoksa mikrop kapmamam içten bile değil ! :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?