Kendi Yaptığımız French Manikürler

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde sevdiğim ve yaptığım bişeydir önce avucunuzun içine beyaz ojeden sürüyoruz sonra sol parmaklar için sağ avuç içine sonra parmaklarımızla o sürdüğümüz ojeyi sıyırıyoruz alın size beyaz biraz kuruduktan sonrada şeffaf yada şeftali tonlarında yani ne istersek onu sürüyoruz sonrada üstüne bi kat parlatıcı tamamdır umarım anlatabilmişimdir
a.s.

Eklentiler

• $Görüntü284.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 67
bende öyle yapıorum ojeyi sürüp tırnagımla sıyırır gibi yapıorum hem ince oluyor hemde duzgun oluyor bi foto ekliiim bariopuyorumnanaktan

ya bu sıyırarak yapma yöntemini tam anlayamadım.resimli gösterebilirmisiniz

bi topikte vardı canım şimdi foto ekleyemcem ama anlatmaya calısım hani ruj aldıgında fln elinde denersin ya bas parmağının yanında bi bölge var orda opuyorumnanaktan işte oraya biraz beyaz oje sür sonra diğer elinin parmaklarıyla sırasıyla ucuyla sıyır kazıyomus gibi o oje ucunda kalıo kuruduktan sonrada dier rengi tırnagının butunune uygularsın hatta yukarda foto eklemiştim elimin o kısmında oje kalmıs bakarsan görürsün umarım anlarsın

normal bantla fln ugrasamıorum hiç benim bi arkadsımda böyle yapıyordu forumdada biri paylaşmış 5 dk surmuo ya hemde uclarında oluyor incecik fırcayla surunce kalın oluyor ben öyle sevmiyorum tesekkür ederim cnm

denedim süper oldu ve çok kolay.yana yana hangisini denesem diye düşünüyodum.ve tırnaklarımı kısacık kesmiştim kısa olmasına rağman çok güzel durdu

evet kısa tırnakta daha doğal duruyor

bende denedim bu sıyırma yöntemiyle yapmayı çok pratik ve güzel oluyo.özellikle kısa tırnak sevenler için gayet iyi

maix cok güzel olmuş canım ellerinde çok güzel ince uzun maşallah

anaaaaammmmm !!!! bende istiyoruummmm:lepi:
kızlaaarrr canlarııımmm :Saruboceq:
biri bana ayrıntılı bi şekilde nasıl yapıldığını ve hangi renk ojelerin kullanıldığını anlatabilirmiiii delikafadulden
bayramda geliiiiii hihoyyyt
benim tırnaklarımda frenchli olsnnnnn :smiley-cool:
bekliyorum sabırsızlıklaaaa:teytey::dance:

datlum ben uclarına flormar beyaz oje sürüyorum incecik elimi titretmeden dümdüz cekiyorum.sonra maybelline acık pembe oje ile tüm tırnagımı boyuyorumopuyorumnanaktan

datlum ben uclarına flormar beyaz oje sürüyorum incecik elimi titretmeden dümdüz cekiyorum.sonra maybelline acık pembe oje ile tüm tırnagımı boyuyorumopuyorumnanaktan

cnm benm tesekkür ederim öncelikle amaaaaa kaydirigubbakcemile3 ben becerememkii dümdüz sürmeilaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3 baska yolu yokmu bunun:hulya::hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…