Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 fot da çok farklı çıkmış
bencedeee
evet ama farklı çekersek öyle oluyor.diğerinde biraz gülümsüyordum. fotoraf cekerken önemli.alttan çekerkende üstten çekerkende.her reimlerde farklı çıkıyor.yarın farklı farklı renklerle koyayım kızlar
e ama yani. bu netten alıntı hayatım basbaya. burda dudaklar hem dolgun hem daha küçük . senın dudaklarınsa daha geniş yanlara doğru. bunun savunulacak yanı yok. dudak dediğin sey arada bir görünen olay değil. herkes nerde nasıl göründüğünü biliyor...
e ama yani. bu netten alıntı hayatım basbaya. burda dudaklar hem dolgun hem daha küçük . senın dudaklarınsa daha geniş yanlara doğru. bunun savunulacak yanı yok. dudak dediğin sey arada bir görünen olay değil. herkes nerde nasıl göründüğünü biliyor...
tamam gülünce dudaklar yanlara doğru genişler ama bu kadarda incelmezki canım kaydirigubbakcemile3
yap dene sende kalemle icine cizgi cek bakalım
ay allahım ya.ya ben neden kandırayım ya.anlamadım gitti.neyse uzatmaya gerek yok.yorumlarınıza saygı duyuyorum.ister inanırsınız ister inanmazsınız.o sizlerin elinde.ben yine yaptığım dudak makyajlarımı çeker koyarım.yorumlara acığım.