Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heheh piki akitramm şekerparemm :1hug:yok artık sayın seyirciler cık cık cık
kontes evet arada ugra burası bayagı ıssızlastı :jeyyar:
ruj cok hoş olmus rengi güzelmiş yerimseniben
canım çok değişik gözüküyor.hepsi birbirinden farklı.kırmızı ruju bayılırım.
birsey diyemiyorum :uhm:
aynen liv göz göre göre bu kadarda yalan olamzki ayıp ya
bence kendini kandırması bize yalan söylemesinden daha ciddi bir durum vereliniortak
benimde dudaklarım gülümsediğimde daha ince çıkar herkesinde öyledir zaten ama burada acayip fark var ya ohaoldumsmile neyse birsey demicem
minigim senin son aldıgım rujun swatch nı gormek istiyorum =)))))))))
minik çocuksun uğraşamam seninle.benim adımı anma birdaha.istemiyorum tamam mı.muhattapda olma
o işler senin istemenle olmuyor ama
kimin ne zaman nerede ne yazacağına sen kadar veremezsin dimi =))))))))))
hiliba özrün kabahatinden büyük yaptım kusura bakmayın de kapat yane konuyu millete niye kızıyosun herkes keklemene sessizmi kalsın yane biz niye iki saat uğraşıp resim koyuyorus o zmaan demi arkadaşım herkes alsın netten koysun
koymandan da geç birde üste çıkıyorsun yane
katılıyorum bizimde istedimiz bu ama hala üste çıkıyo bide özelden bana saldırıyo ya
katılıyorum bizimde istedimiz bu ama hala üste çıkıyo bide özelden bana saldırıyo ya
ben dün dedim ya herkesin duduşları farklı diye bacımda benım dediğimi kanıtlıyo :d gördüğünüz gibi tabloda bir cok farklı duduş var. bazıları kendi duduşları onu anladım nerden mi? dudaklar fark ettıysenız cok pütür pütür. bi duduş ise çok pürüssüz cok hoş duruyo.arada ki fark kocaman. ayrıca rujun hiç hoş değil. sanki cocuklarının resim boyama kalemlerinden yürütmüşsün gibi bide bazı duduşlarda öne doğru cıkarmıs kı dolgun görünsün ay çatladım he
gül geç canım hızını alamamış belli kötükedihüso