- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
çok güzel dudaklar gördümmm :)) gamzeli fıstıklara ben bilee hayran kalıyorumm kız halimle. çok severim gamzeyii bende yok ama kıskanmadımmm:)
opuyorumnanaktanÇok hoşssun canım ya :1rolleyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel dudaklar gördümmm :)) gamzeli fıstıklara ben bilee hayran kalıyorumm kız halimle. çok severim gamzeyii bende yok ama kıskanmadımmm:)
yerim senin gamzeni ben.rujun ve dudakların ise 10 numara
düş dudaklarn süper ya kalemle çizilmiş gbii maşşş valla
dudakları böle yapmanın bi yolu varmı bi topic de buna açsanız zemuszemus
wışşş:1shok: bir afet gördüm sanki anacımm bu dudklar ne büleee maşallahhh
düş dudaklarn süper ya kalemle çizilmiş gbii maşşş valla
dudakları böle yapmanın bi yolu varmı bi topic de buna açsanız zemuszemus
tamam canım birde öyle deneyiim bakayım dudaklarım çok çatlıyor benim ve renksiz kalıyor onun için biraz koyu renkleri tercih ediyorum dediğin gibi deneyim tatlımopuyorumnanaktanseker ben senin sorunu anlamadım dudakları boyle yapmanın derken ?
dusum seni fot.nı gormustum oradan dudakları biliyorum ama boyle daha hos olmus ben son yaptıgın visne curugu rengini daha cok begendim kırmızıya nazaran bu daha hos olmus bi de nude tonları dene bence
:roflol: :roflolpuyorumnanaktanAnam dus bunnar ne boyle gercek mi bu dudaklar, nan bisi deil erkek sineklerin kani kaynicak dusun:jeyyar:
Hangi resim acaba canım bilmem ki burda collezzione dan aldığım küçük rujlardan sürdümsüper görünüyor
eski bir fotona denk gelmiştim düş, orda mı dudakların ince çıkmış, burda mı dolgun?
dolgun gösteren ruj mu kullandın?
gerçekten çok güzel olmuş. vereliniortak
düş dudakların çok hoş tatlım
bugün hic resim eklemedigim topiklere resim ekliyorum...
bir iki rujum vardir ama disarida hic kullanmam öyle bazen evde heveslenip sürerim, aradabi parlatici kullanirim yoksa öyle asliskanligim yoktur
nedense dudaklarimi hic bir zaman sevmedim isinamadik birbirimize :sm_confused:
dudak üstündeki tüyleri hic almadim sizce almammi lazim? cokmu belirgin?
nerde tüy var be:dilcikar:hiç belli değil canım elleme benceyerimsenibenallah nazardan saklasın dudakların fittt fuuuu:lepi:bugün hic resim eklemedigim topiklere resim ekliyorum...
bir iki rujum vardir ama disarida hic kullanmam öyle bazen evde heveslenip sürerim, aradabi parlatici kullanirim yoksa öyle asliskanligim yoktur
bugün hic resim eklemedigim topiklere resim ekliyorum...