• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Kendi Yaptığımız Dudak Makyajı Resimleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
çok güzel bi dudak yapın var canım doğalsın:nazar
liv85 dudakların aynı angelina jolue heeeee:jeyyar::
angelina hastası oldugum bir hatundur ah bebegim keske benzese :asigim: benim alt dudaklarım onunkıler kadar kalın degil :(
Öldüm bittim dudaklarinaaaaa:kedi::kedi:öpüveren biyocukk:utangac::utangac:
Şeniz
lipsp.jpg
oyoy oyyyyyyyy cok guzel masallah cnm ya ama keske bi de rujunu yazsan yewrum ...bu arada opucugumede unutmayım Şeniz

eylul kızzzz tamam koymucam artıkınnnnn :(

Son düzenleme:
cancuuuu:jeyyar:öp beni bakam muhahaha:roflol:

livv koy kızzz sen bana bakma ama strese giriyorum haberin olaaa muhahaha:roflol:

Son düzenleme:
ay ay ay düşşşşşşş bayıldım..rujunun rengine duduk yapın zaten harika çok güzel olmuşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan

düş yerim ben senin o gamzelerini yaaaa.yerimseniben
bayılıyorum gamzeli insanlara , neden bende de yok diye çok ah ettim, şimdi gamzede yapıyorlar tıp çok ilerledi ama benim kociş yok diyor.:1no2:
bu arada dudaklarında gel beni öp diyor ha. dolgun dolgun ve öpülesi dudaklar.kırmıız çook yakışmış vazgeçme o renkten...:lepi:opuyorumnanaktan

ay ay ay düşşşşşşş bayıldım..rujunun rengine duduk yapın zaten harika çok güzel olmuşşşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan

düş yerim ben senin o gamzelerini yaaaa.yerimseniben
bayılıyorum gamzeli insanlara , neden bende de yok diye çok ah ettim, şimdi gamzede yapıyorlar tıp çok ilerledi ama benim kociş yok diyor.:1no2:
bu arada dudaklarında gel beni öp diyor ha. dolgun dolgun ve öpülesi dudaklar.kırmıız çook yakışmış vazgeçme o renkten...:lepi:opuyorumnanaktan

rotus canım teşekkür ederim rujum cecile 23 numara :)opuyorumnanaktan
oqua :kedi: utandım valla teşekkür ederimopuyorumnanaktan

çok güzel dudaklar gördümmm :)) gamzeli fıstıklara ben bilee hayran kalıyorumm kız halimle. çok severim gamzeyii bende yok ama kıskanmadımmm:)

Back