Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cekerim resimlerini koyarım.bir dukkanda ben acarım eminim :lepi:tsk ederim canim rujlarini görmek isterdim hangini ne zaman kullanyiorsun :1shok:
dudak renginde ..... marka önerebilirmisin peki canim
bebek gibi zaten kendide.dudakları da bebek gibi şakkıdıkızlar hepimizin kadınlar gunu kutlu olsun a.s.=)
bugun aldıgım alix avien rujum rengi cok naturel duruyor =)
bi yerinde kötü olsun nn be canım bi yerindeeee
gözü gibi dudağı da muhteşem arkadaşımmm canımsınnn rengi de çok güzel maaşalaah
angelinanın dudaklarını begenmeyenler için koyuyorum ...begenilmeyecek hiç bi yanı yok ...
angelinanın dudaklarını begenmeyenler için koyuyorum ...begenilmeyecek hiç bi yanı yok ...
aha bende bu kadına hastayımmm
foto biraz açık ama idare edin kadın kadınayız şurda kaydirigubbakcemile3
işte budur ! sahane yorum !Angelina kendisi bir bütün olarak güzel bir kadın ama dudakları hariç.Monica nın dudakları ise tam orantılı ve çok güzel.
Angelina eminim erkeklerin dudaklarını beğenip beğenmemesiyle ilgilenmiyordur. ilgilenecek çok daha hayırlı işler bulmuş kendisine çünkü
benim dudaklarda böyle.
idare ediyoruz işte
ImageShack® - Gallery
bunnardaa bendenn
all lan gurbıkkkk bunuda begenmee kaydirigubbakcemile2
Al ahada bu da şişirilmiş kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: :dilcikar: rencide oldum resmen bütün resimlerimi koyacam şimdi :roflol:
bu da benim yeni lipglosslarım
bu topie de koyim neyim eksik :mymeka:
benim dudaklarda böyle.
idare ediyoruz işte
aha bende bu kadına hastayımmm
foto biraz açık ama idare edin kadın kadınayız şurda kaydirigubbakcemile3
kız bu hatun kim çıbık çok hoş yaaaaa kaşa göze burna bak çok biğendimmmm
akraban mı anam:roflol::roflol:
ilarzu ve çubuk,ikinizede teşekkür ederim.a.s.
çubuk, önerini dinleyeceğim.... bir ara, daha koyu renk sürer,resmimi koyarım canım...