- 6 Nisan 2008
- 3.474
- 7
- 43
benim dudaklarda böyle.
idare ediyoruz işte
:lepi::teselli:ŞenizŞenizŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim dudaklarda böyle.
idare ediyoruz işte
ben illa begenilcek demıyorum kı :roflol:
Bebegim sahane durmustur eminim..Koyda bir gozum senlensin..daliah tatlım zevkin çok iyi :) son aldığım MAC russian red i bir eklesem nası durduğunu bi görseniz felç olursunuz heralde :) tahmin ettiğimden daha iddialı bir renk çıktı ama sevdim:)
OFFF OFFF Tanrinin varligina bir kanıttır bu kadın...angelinanın dudaklarını begenmeyenler için koyuyorum ...begenilmeyecek hiç bi yanı yok ...
deliciousssssssssskızlar bunlarda benden
[/IMG]
[/IMG]
Bebegim sahane durmustur eminim..Koyda bir gozum senlensin..
OFFF OFFF Tanrinin varligina bir kanıttır bu kadın...
Bu kadına benzetilmekte ayrı bir onur benim için..
delicioussssssssss
Yoo bence hakkettigini veriyorum abartısı yok azı var bence.daliah'cım,
Angelinayı ben de beğeniyorum, dudağını da falan ama yani, sen neden ilah olarak görüyorsun çözemiyorum...
muhteşem ötesi bir varlık, aman da Tanrının kanıtı çok abartılı olmuyor mu ?
kadınlar, güzel sayılabilmek için illa ki bir ünlü objeye benzemek zorunda mıdır ?
Angelinaya benzemek sana neden bu kadar aşırı bir haz veriyor ?
Lütfen yanlış anlama, yargılama yok dikkat ettiysen, merak sadece...son eklediğin fotoğrafı gördüm, dudaklarının dolgunluğunun dışında bir benzerliğinizi göremedim
(
Yoo bence hakkettigini veriyorum abartısı yok azı var bence.
Cogunluk benzettigi ve basıma devamlı geldigi icinde gurur duyuyorum..Sahane bir varlıga benzetilmek sahane..bir kadın zeka,egitim,kariyere sahipse gzuellikten yana Angelinaya benzetilmekten baska ne isterki..
Yanlıs anlamıyorum tatlım merak etme,biz ırk olarak guzellige fazla duskunuz :içelim: buda benim zayıf yanım.Bir Ajda Pekkan vakasıda 40 sene icinde gelecek yani :))))))
Kucuk kelimelere buyuk manalar yuklensede yine kucuk olarak kalırlar..sadece insanin hayal gucune kalır etkileri..Tanrının varlıgının kanıtı olması benim icin essiz oldugunu anlamına geliyor.Cok da derin ulvi manalar aramamak, dine sarmamak lazım bence tatlım.canım, sen de çok güzel bir kadınsın, fakat Angelinaya benzemiyorsun :)
yüz şeklin, kaşın gözün, hiç ortaklık göremedim, dudaklar da dolgunluk açısından yakın, şeklen baya farklı .
fakat yüzyüze görsek belki benziyorsundur bilemem :)
yani sen de sana özel bir güzelliksin, elbette değerini bil zaten. Angelinayı bu denli putlaştırmak, güzellik anlamında pek manalı değil. (benim kendime ait bir yargım, senle ilgili değil :)
Irk konusunda girmeyelim, çıkamayız.
İyi geceler cnm! a.s
MAC Most Wanted..oneririm kızlar !
ay İnsallahh bır gudne gulmeden :)))))))))))))) resim koyacgımmm
Kucuk kelimelere buyuk manalar yuklensede yine kucuk olarak kalırlar..sadece insanin hayal gucune kalır etkileri..Tanrının varlıgının kanıtı olması benim icin essiz oldugunu anlamına geliyor.Cok da derin ulvi manalar aramamak, dine sarmamak lazım bence tatlım.
Herkesin bakısı gorusu algısı farklıdır,beni tanıyanlar imajımla stilimle kendime has tarzımla butunlestırıp fiziksel gorunusumle harmanlayıp benzetirler,tanısmamız lazım yani kaydirigubbakcemile5
Neyse soyle toparlayayım artık dusunecek işin kalmayınca sıkıntıdan guzellige takıyorsun,bunda da iyi ornek edinmek lazım.Taklidi sevmem fakat iyi bir ornek edinmek herzaman cıkıs noktası ıcın iyidir.Bu kadının tescilli taklitcisi Megan Fox bangır bangır bagırıken itiraf ederken kendime cok gormuyorum ornek almayı.
Sanada iyi geceler canım.
a.s. sagol canımmmmaaaa ne güzel kiz. masallah sana. rujun da cok güzelmis