- 26 Ağustos 2012
- 4.850
- 980
Hayır normalde hiç makyaj yapmam zaten, en doğal halimle çıkarım dışarıya
Değil mi tatlım yaa
Mesela bizim akranlarımız eyeliner, far, ruj, maskara..
Ne bulurlarsa sürüyorlar
Ve bence hiç hoş değiller :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır normalde hiç makyaj yapmam zaten, en doğal halimle çıkarım dışarıya
Değil mi tatlım yaa
Mesela bizim akranlarımız eyeliner, far, ruj, maskara..
Ne bulurlarsa sürüyorlar
Ve bence hiç hoş değiller :26:
Canım sadece makyajla kalsalar yine iyi.
Bizim burda bizim okulun bir altındaki lisede okuyan bir kız var. Kendisini tanımıyorum ama sima olarak biliyorum.
Neyse, bugün hava aşırı soğuktu. Ben pantolonla kalın mont falan giymiştim yine de üşüyordum..
Hava kararmaya başlamıştı, ben bu kızı gördüm. Arkadaşlarıyla gezerlerken bir yerde durmuşlar bir şeyler konuşuyorlardı.
Kıza bir baktım; normalde yazın giyilmesi makbul olan minnacık bir şort giymiş, şortun altına da ugg giymiş
Yani şort yazlık, ugg kışlık
Suratında makyaj var mıydı tam göremedim ama göz kalemi vardı zannedersem..
Bir de bu kız bizim yaşımızda.. Demek istediğim, bazıları insanların ilgisini çekmek için böyle saçma sapan işlere girişiyorlar ve dediğin gibi de hiç hoş değiller.
Amaaan boşver yaa
Öyle kişilerle ilgilenecek olanlar çevresinde olacaklar olsun zaten
Onlardan bize bir fayda yoktur... Önemli olan seninle olanlar salla
Bizde de çeşit çeşit kız var yaa hangi birini sayayım
Canım sadece makyajla kalsalar yine iyi.
Bizim burda bizim okulun bir altındaki lisede okuyan bir kız var. Kendisini tanımıyorum ama sima olarak biliyorum.
Neyse, bugün hava aşırı soğuktu. Ben pantolonla kalın mont falan giymiştim yine de üşüyordum..
Hava kararmaya başlamıştı, ben bu kızı gördüm. Arkadaşlarıyla gezerlerken bir yerde durmuşlar bir şeyler konuşuyorlardı.
Kıza bir baktım; normalde yazın giyilmesi makbul olan minnacık bir şort giymiş, şortun altına da ugg giymiş
Yani şort yazlık, ugg kışlık
Suratında makyaj var mıydı tam göremedim ama göz kalemi vardı zannedersem..
Bir de bu kız bizim yaşımızda.. Demek istediğim, bazıları insanların ilgisini çekmek için böyle saçma sapan işlere girişiyorlar ve dediğin gibi de hiç hoş değiller.
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz :)
Benimde şuan aşırı kurudu dudaklarım ne yapsam da düzeltemiyorum çok sinir bozucu.ama kanamıyor.
Sizin dudaklarınız da çok hoşmuş, ben sizinki gibi orta kalınlıkta dudakları seviyorum.maşallah :)
Günlük hayatımda pek ruj kullanmasam da bana önerenbiliceğiniz farklı renkler var mı?
Bencede böyle insanlar hos olmadiklari gibi birde gülünc oluyorlar,
bence hersey yasinda yasanmali, cocukken birazda cocukluk genclik dogallik yasanmali tadi cikarmali.
Yarin herkes büyücek ozaman giyi acik sacik yap makyaj vs....
Cocukluga genclige hic birimiz dönemicez.
Aman hepimiz uzun yillar boyunca makyaj yapa bilcez, bazen keske hic makyaj yapmadan cika bilsem diyorum, ama malesef cildim hic hos degil mecbur makyaj yapiyorum.
Dogal olmak herseyden güzel... genceken cildinizin kiymetini bilin....
Ahh en sevdiğim tonlardan işte bu. <3
Miniğim bu tonu ben kırmızımsı rujları sürüp, sonrasında üstünden baya bir mendille almakla elde ediyorum aslında.
Dudağın kendi renk tonu da önemli bir mesele tabi.
Dudak kenarlarına da, kendi dudak rengimle bütünleşecek hafif bir kalem çekiyorum.
Aynen böyle oluyor.
Yoksa sürdüğün an salt bu tonu verecek bir ürünle karşılaşmadım hiç. :44: