- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
kızlar bugün dudakalrım böyleydii:1closedeyes:
haberlere bile cıktın minikim :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün dudakalrım böyleydii:1closedeyes:
haberlere bile cıktın minikim :lepi:
ne rezil nede utandım güzelim.burası sanal alem.daha çok karşılaşırsın böyle şeylerle....
ha dur git hemen arkadaşlarınla paylaş yazdıklarımı.sen anca bunu yaparsın...
evet kızlar buda hiliba adlı üyemizin son msjı bana hatrını kırmayım dedim sizinlede paylaştımakannehir
nası itraf etti amaakaydirigubbakcemile3
':teytey::teytey::lepi::lepi::enbuyukkk:evet ancak bunu yaparım senin gibilerin ipliğini pazara çıkarmak benim gibilerin işi ' derdim ben olsam.
ben dedim ona dicemi cnm merak etme neyse artık bitti gittiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne rezil nede utandım güzelim.burası sanal alem.daha çok karşılaşırsın böyle şeylerle....
ha dur git hemen arkadaşlarınla paylaş yazdıklarımı.sen anca bunu yaparsın...
evet kızlar buda hiliba adlı üyemizin son msjı bana hatrını kırmayım dedim sizinlede paylaştımakannehir
nası itraf etti amaakaydirigubbakcemile3
rujun rengi süpermiş cnm nedir markası
minik06....alıntı.. bana bulaşmıcaksın bak işte böyle rezil olursun sana doğruyu söyle dedik söylemedin şimdi utanan sen oldun
önce sen bana mesajı yolladın.benim cevabımda bu oldu.
ha dur git hemen arkadaşlarınla paylaş yazdıklarımı.sen anca bunu yaparsın... ..
minikiimmm bayıldıımmmm boshayallersmile