Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapboz oldum anacımayyyyyyyyyyy kizlarrrrrr dün ilk defa bu topige ugradim ve gülmekten yerlere yapistim resmennnnnnn
kkontess yiivvvrummmmmmmmm o ne güzel duduslar öyleeee:jeyyar:
oha artık ya!!:roflol:söylicek kelime bulamayıp,seni ayakta alkışlıyorum hiliba:hooray::roflol:kk nın en pişkini sen olmalısın tartışmasız:1closedeyes:
:roflol:evet baya değişik!-tatlicadiarzu-gözüküyo:roflol:hilibanın şahidi şıracıcanım çok değişik gözüküyor.hepsi birbirinden farklı.kırmızı ruju bayılırım.
aaaa tatlım ne şanslısın:asigim:canın istedikçe dudak değiştirebilme özelliğin var:asigim::roflol:allahım sen akıl fikir ver yarabbimmillet ya burdakileri salak sanıyo,yada kendilerini çok zeki görüyolar
aaaa olurmu livim,hiliba sıkıldıkça dudak değiştiriyo lütfeen:1closedeyes:yoksa dudaklar ona ait..hatta 10 senelik ruju nasılda muhteşemdi:1closedeyes: unuttunmu:roflol:2 fot da çok farklı çıkmış
hı hııa.sevet ama farklı çekersek öyle oluyor.diğerinde biraz gülümsüyordum. fotoraf cekerken önemli.alttan çekerkende üstten çekerkende.her reimlerde farklı çıkıyor.yarın farklı farklı renklerle koyayım kızlar
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyallllaaahhhh senin cizirtini vermesin nannnnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol::roflol:oha artık ya!!:roflol:söylicek kelime bulamayıp,seni ayakta alkışlıyorum hiliba:hooray::roflol:kk nın en pişkini sen olmalısın tartışmasız:1closedeyes:
:roflol:evet baya değişik!-tatlicadiarzu-gözüküyo:roflol:hilibanın şahidi şıracı
aaaa tatlım ne şanslısın:asigim:canın istedikçe dudak değiştirebilme özelliğin var:asigim::roflol:allahım sen akıl fikir ver yarabbimmillet ya burdakileri salak sanıyo,yada kendilerini çok zeki görüyolar
aaaa olurmu livim,hiliba sıkıldıkça dudak değiştiriyo lütfeen:1closedeyes:yoksa dudaklar ona ait..hatta 10 senelik ruju nasılda muhteşemdi:1closedeyes: unuttunmu:roflol:
hı hııa.s
mesela ben orhaaan derken dudaklarım angelina gibi oluyoaklinialirimsmile
gizem derkende kıl gibi bi inceliyo namussızlar sormamafoldumben-tatlicadiarzu-sen işin uzmanısın apla,bi öneri yapsana bana hayrına,foto çekerken ne diyimde dudaklarım bukalemun gibi değişsin:jeyyar:yap bi güzellikvereliniortak
mesela hiliba burda kesin acı bişey yedide böyle şişti..cilt kaymak mübarek baksanıza:1closedeyes:sizde hala maske yapıp durun:mymeka:hilibadan almak lazım formülleri
delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol:
arkadaş daha bu topiğe gelmez:roflol::roflol::lepi:delikafadulden
evet canım şimdi iyice baktım. sanki onlar concealer gibi geldi bana..
oha artık ya!!:roflol:söylicek kelime bulamayıp,seni ayakta alkışlıyorum hiliba:hooray::roflol:kk nın en pişkini sen olmalısın tartışmasız:1closedeyes:
:roflol:evet baya değişik!-tatlicadiarzu-gözüküyo:roflol:hilibanın şahidi şıracı
aaaa olurmu livim,hiliba sıkıldıkça dudak değiştiriyo lütfeen:1closedeyes:yoksa dudaklar ona ait..hatta 10 senelik ruju nasılda muhteşemdi:1closedeyes: unuttunmu:roflol:
hı hııa.s
gizem derkende kıl gibi bi inceliyo namussızlar sormamafoldumben-tatlicadiarzu-sen işin uzmanısın apla,bi öneri yapsana bana hayrına,foto çekerken ne diyimde dudaklarım bukalemun gibi değişsin:jeyyar:yap bi güzellikvereliniortak
mesela hiliba burda kesin acı bişey yedide böyle şişti..cilt kaymak mübarek baksanıza:1closedeyes:sizde hala maske yapıp durun:mymeka:hilibadan almak lazım formülleri
hı hııa.s