Kendi Yaptığım Ojeler

bende geçenlerde oje düşürdüm kırdım Allah tan halıya gelmedi
fayanslar bile çok zor çıktı önce asetonu döküp 1 saat felan bekledim sonra
tekrar aseton döküp pamukla çıkardım
amma 1 şişe aseton gitti diyebilirim oje doluydu hepsi boca olunca zor çıktı valla

koştum geldim fırca sorun olmaz ojede yumusar ama mesela oje yapcan şişeyide asetonla bosalttın 1 gece beklet kurusn yoksa oje kötu olur lavaboya gelinceee asetonla sil baska yolu yok :26: hatta asetonla yıka orayı

he işte aranan kişi geldiii

:18::18::18: ben de oje sayısı artınca bundan korkmaya başladım bir kutu içine yerleştirmek en iyisi sanırım, şifonyerin üstünden her an tak tak düşücek diye aklım gidiyor :18:

koştum geldim fırca sorun olmaz ojede yumusar ama mesela oje yapcan şişeyide asetonla bosalttın 1 gece beklet kurusn yoksa oje kötu olur lavaboya gelinceee asetonla sil baska yolu yok :26: hatta asetonla yıka orayı

asetonu içine bolca döktüm zaten canım. çalkaladım bi güzelde ama boşaltığımda hala şişenin içinde renk kalmıştı şişe boş ama şişesine yapışan diyim artık :) şişenin içinin etrafında duruyodu. yani tam saydam olmadı eski renk azda olsa kaldı. farklı renk karıştırmak istediğimde mutlaka oda cözülür ve rengi bozabilir diye korkuyorum. oje acıcı nasıl bişi bilmiyorum ama daha mı cok işe yarar acaba :s

benden önce denedin her şeyi sağ olasın onyedi o zaman bizim için en uygunu ya parlatıcı/kurutucu şişelerini beklemek ya da karıştıracağımız renkler azalınca onları kullanmak

evet aslında karıstıracak renkleriniz bitince onla yapın yada asetonu dök şişeye 1 gun beklet mutlaka çözülür çözülmezsede oje çözücü dediğim gibi 2 tl fln kozmetikcilerde var kalyonun ondan al dök mutlaka acılır

ahaa bi de oje çözücü çıktı başımızaaa alalım alalım onun başı kel mi di miii ay hala bi parfümeride "rimmel'in matlaştırıcısı var mı?" diye srounca kadının rimal matlaştırıcısı mı diye bakışı geliyor aklıma, bunu anlarlar herhalde ben de oje matlaştırıcısı dememiştim tamm suç bende :78:

ahaha ya ben gittim bi güzel sordum oje açıcı inceltmeye yarıyomuş diye. asetondur o kızım dedi bana =)

çok çok mersi şekerim :)
sen peki parlatıcın yada oje kurutucunun bitince içini temzlemeden mi karışım yapıyosun yani suyla bile yıkamıyousun ?

çok çok mersi şekerim :)
sen peki parlatıcın yada oje kurutucunun bitince içini temzlemeden mi karışım yapıyosun yani suyla bile yıkamıyousun ?

ya ben genellikle bos şişede yapmıyorum kullanacagım ojelerin şişesinde yapıyorum ama 1 defa bos şişede yaptım ondada oje çözücü ile bosalttım temizledim

Hayatımda ilk franken denememi yaptım.
Sonuç:başarısız
2 şişe ojeyi tek şişeye sığdırmaya çalışınca şişe çatladı gitti

Veee 2. deneme
Sonuç: başarılı.
Beyaz ile kırmızıyı karıştırdım. Bi baktım pembe olmuş

you_know için küçük 112 için büyük bir adım

Son düzenleme:

ben de ilk ve son franken çalışmamı ederken, sadece birkaç defa kullandığım beyaz ojeye siyah doldurmaya çalışıp biraz kapağını kapayınca foşşş olmuştu sonra pamuğa döküp boşalttım birazını, il fırsatta beyaz-yeşil karıştıracağım, mavi bulsam you know un dediği rengi de elde ederim inşallah da hala alamadım maviyi

buda yaptığım açık mavi yüzük parmagımdaki 1 şişe pastel beyzın içine 10 damla pastel lacivert

buda yaptığım açık mavi yüzük parmagımdaki 1 şişe pastel beyzın içine 10 damla pastel lacivert
]

çoook güzel bu mavi de tam istediğim gibi, elde flormar lacivert vardı sanırım, beyaz oje edinmem şart oldu ama kıyamıyorum yaa boşa dökmeye ama farklı renkler için kıyılır di mi günah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…