yorgun, o oje 413 e benziyor ama bu daha açığı..aslında içerisine beyaz damlatarak bunu elde etmen mümkün olabilir..
yok içine beyaz katmayın krem rengi katın daha uygun olur yada sarı
timam ablaa
kız krem rengi bir oje işteflormar 95 olur
bayıldımm renklere yaa :) ben de çok severim tırnaklarıma bakmayı ama desenlerden pek hoşlanmıyorum maleseffranken fikri çok ilgimi çektii mutlaka deniycem :) hatta aklıma direk beyaz içine bi miktar turuncu ve bi miktar kırmızı katıp somon ve narçiçeği arası bi renk elde etmek geldi sonucunu burada paylaşırım :)
bu arada she ojeleri nerede bulabileceğini soran arkadaşlar olmuş cevap verildi mi göremedim ama kabalcı kitabevinde she standı var bütün ürünlerini orada rahatlıkla bulabilirsiniz
kısss ne ablasııı küçül de cebime gir, terbiyesizz hıh
çetinkayada çarpışmayacam seninle vazgeçtim..
bayıldımm renklere yaa :) ben de çok severim tırnaklarıma bakmayı ama desenlerden pek hoşlanmıyorum maleseffranken fikri çok ilgimi çektii mutlaka deniycem :) hatta aklıma direk beyaz içine bi miktar turuncu ve bi miktar kırmızı katıp somon ve narçiçeği arası bi renk elde etmek geldi sonucunu burada paylaşırım :)
bu arada she ojeleri nerede bulabileceğini soran arkadaşlar olmuş cevap verildi mi göremedim ama kabalcı kitabevinde she standı var bütün ürünlerini orada rahatlıkla bulabilirsiniz
:18::18::18::18::18: deme öyle amaaa,zaten artık dikkat çekmeye başladı yakın çevremde :18::18::18: bana göre gayet normal ama hani her parfümeriye dalıp farklı renk bakmanın ne sakıncası var ki:44:
sık sık oje sürünce pul pul olup kırılması normal,aynı durum bendede oluyor,arada nefes aldırıyorum benhaki rengine bayildm tirnaklariizi nasil bukdr saglikli uzatabiliyorsnz bnimkiler uzadiktan bir sure snra ustleri pul pul suyuluyor ve incelip kiriliyorlar
bunlarda benim ojelerimmm bazılar yer kalmadı kutuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?