Kendi tasarımım benim güzel evim

flora13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2011
227
4
96
İzmir
Tekrar Merhaba Arkadaşlar! Daha önce salonumun fotoğraflarını koymuştum.Tüm evimi merak eden arkadaşlarım vardı.Şimdi de tüm evimin fotoğraflarını koyuyorum.Umarım beğenirsiniz :16: ha bu arada laminanttan,asma tavana,fayanslardan,lavaboya,dolaplardan dış kapıya kadar herşey benim zevkim.Dairemi kendim tasarladım.:49: $33.webp$34.webp$35.webp$36.webp$37.webp$38.webp$39.webp$40.webp$41.webp$42.webp$43.webp$44.webp$45.webp$46.webp$47.webp$48.webp$49.webp$50.webp$50,1.webp$51.webp$52.webp$53.webp$54.webp$55.webp$56.webp$57.webp$58.webp$59.webp$60.webp$61.webp$62.webp$63.webp$64.webp$65.webp

eviniz çok güzel maşallah allım bizlere böyle güzel evlerde oturmayı nasip eder inşallah. ama yine de söylemeden geçemeyeceğim birkaç şey var kusur olarak görmeyin sadce benim fikrim.
1- eşyalarınızın siyah ve beyaz olması kiri ve tozu gösytermesi açısıdan zor olmalı
2- oturma odanızdaki krem rengi mobilyanızla beyaz tv ünitesi uygun olmamış lake boya ile kren tonuna çevirebilirsiniz sanırım
3- mutfak halınızı maalesef beğenmedim daha modern ve renk uyumuınun olduğu bir halı seçebilirdiniz
4- mutfak dolabımızın üstü beyaz altı kahve oradada bir uyusuzluk var 2 farklı parça görüntüsü veriyor

ama eviniz düzenli derli toplu vve temiz maşallah...

tebrik ederim her ayrıntı cuk oturmuş
herşeye bayıldım ama pembe lambaya daha bayıldım
hol de ki aynaları daha büyük yaptırabilirdin çok daha hoş olurdu

tebrik ederim her ayrıntı cuk oturmuş
herşeye bayıldım ama pembe lambaya daha bayıldım
hol de ki aynaları daha büyük yaptırabilirdin çok daha hoş olurdu

çok teşekkürler..aynalar bildiğin parça aynalardan.orjinali düzdü.çevresindeki parıltıları ben yaptım.

Salonuna bayıldımm cok romantik olmuşş :)
Onun dışında her yer çok hoş Allah güle güle oturmak nasip etsin.

çok güzeel bi evin var canım güle güle otur. köşe takımımız aynı benimkisi koyu rengi. çok da memnun değilim ama iş görüyor zaten uygundu alırken. köşenin ucundaki tahtalı puf varya onu köşenin diğer ucuna koymalısın. ama yer yok diye koymadın sanırım. zigonları oradan alırsan pufuda koyarsın

çok güzeel bi evin var canım güle güle otur. köşe takımımız aynı benimkisi koyu rengi. çok da memnun değilim ama iş görüyor zaten uygundu alırken. köşenin ucundaki tahtalı puf varya onu köşenin diğer ucuna koymalısın. ama yer yok diye koymadın sanırım. zigonları oradan alırsan pufuda koyarsın

teşekkür ederim canım.bende pufu öteki tarafa koymayı düşündüm ama yer dar olduğu için olmadı.şimdiki yerinde daha kullanışlı duruyor.

eviniz çok güzel maşallah allım bizlere böyle güzel evlerde oturmayı nasip eder inşallah. ama yine de söylemeden geçemeyeceğim birkaç şey var kusur olarak görmeyin sadce benim fikrim.
1- eşyalarınızın siyah ve beyaz olması kiri ve tozu gösytermesi açısıdan zor olmalı
2- oturma odanızdaki krem rengi mobilyanızla beyaz tv ünitesi uygun olmamış lake boya ile kren tonuna çevirebilirsiniz sanırım
3- mutfak halınızı maalesef beğenmedim daha modern ve renk uyumuınun olduğu bir halı seçebilirdiniz
4- mutfak dolabımızın üstü beyaz altı kahve oradada bir uyusuzluk var 2 farklı parça görüntüsü veriyor

ama eviniz düzenli derli toplu vve temiz maşallah...

yorumların için teşekkür ederim canım.Allah sana daha güzelini nasip etsin

evin tek kelime ile mükemmel maşallah bayıldım ya
hele yatak odan şeker gibi olmuş
eşinle yuvanda mutlu bir hayat diliyorum
güle güle oturun:16:

Back
X