22 harfle rekor hala bende :hooray:
tabi şu 5 isimli olan arkadaşı saymassak sırnaşık şey
Çok saçma olabilir kızlar ama bişey sorucam eşinizin sizin soyadınızı alması mümkünmü?yani böyle bişey olması için dava falan mı açılıyo?nebilim merak ettim saçma oldu belki amakaydirigubbakcemile3
iki soyadlı evli olan şekerler yardımcı olabilir misiniz soruma :uhm: a.s.
5+7+9=21 Tühhh yaaaa, geçerim sanmıştım ama, geçemedim seniiii....:)
ben daha yeni gördüm bunu ama yaa senağlama
Madde 187.- Kadın, evlenmekle kocasının soyadını alır; ancak evlendirme memuruna veya daha sonra NUFUS İDARESİNE yapacağı yazılı başvuruyla kocasının soyadı önünde önceki soyadını da kullanabilir. Daha önce iki soyadı kullanan kadın, bu haktan sadece bir soyadı için yararlanabilir.
tabi bu mart 2006da yayınlanmış offf
ben kullanıyorum gayette memnunun hukukende hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta iş çevresinde hala kendi soyismimle tanınıyorum bankada işlem bile yapabiliyorum sadece eski soyismimi kıullanarak.
kadınında en doğal hukuki hakkı olduğunu düşünüyorum, eğer istiyorsanız kesinlikle kullanın, kullandırmak istemeyen erkekleride son derece yobaz buluyorum o ne öyle malmı alıyoki kendi adını taşımak zorunda olsun benim öyle bi müşterim vardı ürün karşılığı ücretsiz sağlık hizmeti veriyorduk nişanlısı adına düzenletmek istedi soyisim sorunca e değişecek 2 ay sonra sorun olmasın dedi bende kendi soyisminide kullanmayacakmı 2 yıl boyunca kullanabilir diyince kullanmayacaksa niye evleniyo dedi....neyse kızın kan grubunu sorduk bilmiyo...böyleleride var işte....
hem hanımlar sevince değiştirir oluyoda erkekler neden sevince eşinin kendi soyisminide kullanmasına tahammül edemiyo...sakın hakkınızdan vazgeçmeyin baştan nasıl başlarsanız öyle gider unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?