- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek cocuk olsam alırdım
ama kocamın soyadını ısterım
zaten ıkı soyad cok tuhaf gelıyy bana
patronum esının öle
gecen gun eşının kımlığı cıktı bak dıo tek sahıbı oldum sey bu bende espırı yaptım onun bıle yarısına sahıpsn:roflol:
Bende eşimin soyismini isterim..
zaten iki soyadi olmuyor kizlar belirteyim kizlik soyadin ikinci ismin olup esinin soyismi asil soyismin olarak yerini buluyor. Yani kizlik soyismi yine isim gibi kaliyor hatira işte
kaydirigubbakcemile3 Aynen vallahi, ben inat ediyorum o karşı çıkıyor, o karşı çıktıkça ben daha çok inat ediyorum :jeyyar:
Ama şu var ki benim soyismim aşkımın soyisminden daha güselll onun için kendiminkini kullanmak isterdim kaydirigubbakcemile
Ben de eşimin soyadı çok uzun olursa tek onu düşünebilirim diyordum ki;
sevgilimin soyadı çok cici ve kısacık bir isim gibi, o sebeple kendi soyadıma ek olarak kullanmak istiyorum.
hem çalışan bayanlar için evli olduğunu daha kolay belli etme yolu gibi geliyor bana.
Aslinda benim soyadim cirkin, ama yinede vermek istemiyom. Belkide nisanlim istemedigi icin öyle düsünüyorum. Ama calisan kadinlarin evli gözükmenin iyi bir düsünse. Bugün öyle diicem ona ;=))) Ben zaten kafa soktugumu yaparim, ama onunda ayni fikir olmasi lazim.
ya haklısın:) ama bunun içinde gerginlik olmaz işallah çünkü etraftan duyuyorum şiddetle karşı olup hatta bunu hakaret olarak gören beyler var.
erkeklik soyadı ile olsaydı oooçok saçma bir düşünce bence bu isteğimize saygı duymaları lazım aslında bide bi arkadas demişti belki hemen kabul etseler biz geri cekilcez istemicez die doğru demiş