Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana kalsa taş lkalsın derdım ısterdım ama esım bu konuda bıraz katı ıstemıyor.nufus mudurlugundekı adamda amannnnnn ne kadar meraklısın kocanın soyadını almaya dıodu gecenlerde.koca kafalı erdeem elınde olsa kutugumu bıle kendı memleketıne alıracak :)
bu konuda cok sansliyim sanirim :jeyyar:
esimin soyadida benim soyadimla ayni o yuzden hiiiiiiiiiiic yabancilik cekmedimkaydirigubbakcemile3 cok rahatim o yuzdensırnaşık şey
Merhaba kızlar. size bir soru nikahtan sonra çift soyadı kullanmayı düşünüyor musunuz?
Nişanlınız nasıl bir tepki verdi ya da verebilir?
Açıkçası ben istiyorum. Hadi bakalım gelsin cevaplar ve yorumlar...
bende evlenmeden önce nişanlımla konustum.bana pek istemio gibi geldi ama çok istiyosan kullan dedi.bi de babama sorayım dedim babamda boşver kullanma karsı tarafta pek ii algılanmaz sanki onları aile olarak benimsememiş gibi algılanır.ben olsam istemezdim dedi.bende soyadıma aşık olmama ragmen babamı dinledim ve bu sevdamdan vazgeçtim.şimdi pişmanmıyım evet :)
Canım bizim soyismimiz ailede sadece babamda, amcamın eşi yengemde ve bende kaldı Yani soyu devam ettircek erkek maalesef yok. Allah babama ve yengeme uzun ömür versin ama. Babamın büyük isteğiydi soyismimizi kaybetmemek. Hem ben de istiyordum, hemde babacığımı kıramadım. Ve nikah tarihi alırken form doldurdum kendi soyismimi kullanmak istiyorum diye. ve inşallah kullanıcam.
ablam zorunluluktan kullanamadı. çünkü 2 ismi var zeten. bi de eşinin ismi de çok uzun. kullansaydı brezilyalılar gibi olcaktı:roflol: