• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kendi saçımdan çıt çıt yaptırmak istiyorum

hemensorupgidicem

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
87
2
16
İstanbul
Saçlarımı epeyce uzatıp bir anda kestirdiğim bir dönemde annem o saçı saklamış. Çok bakımlı ve güzel bir saç. Yıllardır saklanan saçı çıt çıt yaptırabilir miyim sizce ? Tahminen ne kadar bir maddi tutarı olur?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saçlarımı epeyce uzatıp bir anda kestirdiğim bir dönemde annem o saçı saklamış. Çok bakımlı ve güzel bir saç. Yıllardır saklanan saçı çıt çıt yaptırabilir miyim sizce ? Tahminen ne kadar bir maddi tutarı olur?

Canim cit cit icin sadece sacin ucuna o saca takilan seyi takiyolar. Ben yaptirmistim ama kendj sacimdan degil kaynaklik saclardan yaptirmistim. Iki tane yaptirdim 10 lira verdim. Yani yaptircagin sayiya gore. Bide benim yaptirdigim yer ankarada en cok bilinen yerlerden biriydi. Pahali degil yani. Ama saca once bakim yaparlar buyuk ihtimal. Onun fiyatini sor

Bende kendi saçımı çıt çıt yaptırdım çok memnunum :) kesinlikle tavsiye ederim hali hazırda saçta varmış :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back