- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Terbiyeni bozmaya calisiyolar uyma sen onlara hamisimkız izlemeye korkuyorum çok sapık mı
tamam kız gel yamacıma sende anlat hayalini bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terbiyeni bozmaya calisiyolar uyma sen onlara hamisimkız izlemeye korkuyorum çok sapık mı
tamam kız gel yamacıma sende anlat hayalini bakalım
haha olur bu olur benceÇok sexy benim klipte deri ceket deri pantolon vardı bu kadar değildim
Evet canım sen tam bir hanımefendisin benim için ♡Kiz o hanimefendiler dediginin icinde bende varim
aynen sonsuzum bozmaya çalışıyorlar beniTerbiyeni bozmaya calisiyolar uyma sen onlara hamisim
Adamı vurmaya gidiyorum kraliçe bu kadar olmaya gerek var mıhaha olur bu olur bence
Sennuyma onlara gidin pis kizlaraynen sonsuzum bozmaya çalışıyorlar beni
adam ölmeden neler kaçırdığını görsün bence ama kadında durduğu gibi bizde durmaz oAdamı vurmaya gidiyorum kraliçe bu kadar olmaya gerek var mı
Miyav_su şu profil fotoğrafında kadından esinlenerek klip çekersen yayınlanamaz diyim de
bak romantik kadını görüyor musun ❤♡❤♡❤♡
Ben bir kuccuk hanfendüüü pekkuccuk degilim gerciEvet canım sen tam bir hanımefendisin benim için ♡
valla tatlım ne diyim senin koca iyi yaşıyor yani iyi sigara felan söndürmüyorsun üstündeMiyav_su benim klibi okudun mu sen çok mu vahşi ya buradaki kimsenin tarzı değil ama benim çok tarzım.
Hirrr hasin kadinMiyav_su benim klibi okudun mu sen çok mu vahşi ya buradaki kimsenin tarzı değil ama benim çok tarzım.
Ay şuan halimi görsen gülmekten ölürsün sen misin o derili haşin kadın ne yaşıyorsun sen dersinHirrr hasin kadin
tatlım kabuğundan çık bence sen kendi benliği bul artıkAy şuan halimi görsen gülmekten ölürsün sen misin o derili haşin kadın ne yaşıyorsun sen dersin
Hadi goriiiim cok merak ettim hadi hadi hadiiiAy şuan halimi görsen gülmekten ölürsün sen misin o derili haşin kadın ne yaşıyorsun sen dersin