- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.903
- 498
Terbiyeni bozmaya calisiyolar uyma sen onlara hamisimkız izlemeye korkuyorum çok sapık mı
tamam kız gel yamacımasende anlat hayalini bakalım
haha olur bu olur benceÇok sexybenim klipte deri ceket deri pantolon vardı bu kadar değildim
Evet canım sen tam bir hanımefendisin benim için ♡Kiz o hanimefendiler dediginin icinde bende varim
aynen sonsuzum bozmaya çalışıyorlar beniTerbiyeni bozmaya calisiyolar uyma sen onlara hamisim
Ohhh citlatilsin parmaciklaaaar hey hey heeey
Adamı vurmaya gidiyorum kraliçehaha olur bu olur bence
Sennuyma onlara gidin pis kizlaraynen sonsuzum bozmaya çalışıyorlar beni
adam ölmeden neler kaçırdığını görsün benceAdamı vurmaya gidiyorum kraliçebu kadar olmaya gerek var mı
Miyav_su şu profil fotoğrafında kadından esinlenerek klip çekersen yayınlanamaz diyim de
bak romantik kadını görüyor musun ❤♡❤♡❤♡
Ben bir kuccuk hanfendüüüEvet canım sen tam bir hanımefendisin benim için ♡
valla tatlım ne diyimMiyav_su benim klibi okudun mu sen çok mu vahşi ya buradaki kimsenin tarzı değil ama benim çok tarzım.
Hirrr hasin kadinMiyav_su benim klibi okudun mu sen çok mu vahşi ya buradaki kimsenin tarzı değil ama benim çok tarzım.
Ay şuan halimi görsen gülmekten ölürsünHirrr hasin kadin
kız bu ne
tatlım kabuğundan çık bence senAy şuan halimi görsen gülmekten ölürsünsen misin o derili haşin kadın ne yaşıyorsun sen dersin
Hadi goriiiim cok merak ettim hadi hadi hadiiiAy şuan halimi görsen gülmekten ölürsünsen misin o derili haşin kadın ne yaşıyorsun sen dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?