- 30 Ocak 2017
- 12.610
- 193.397
Ahahah bu marjinallikle bu kırmızılarla hemde senden çok umutluydum miyavımm hayallerimi yidinnBen Ankaralı Namık yAda Turgut gibi bir şarkım olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah bu marjinallikle bu kırmızılarla hemde senden çok umutluydum miyavımm hayallerimi yidinnBen Ankaralı Namık yAda Turgut gibi bir şarkım olurdu
Bacim orman ve disko pavyon biraz zit sakiSaçlarım her zamanki hayalim gibi kırmızı olurdu yer olarak ormanyada disko pavyonda olabilir
ama sen bana iftira attınAh canım bı sen varsın beni düşünen
e kadının vücut güzel yaniNiye kıskanıyor Musun
Hep bunlar senle ikiz olduğumuzdanbak terbiyesiz ikizim söyledim hemen günahımı aldın
senin klipte yayınlanamaz tatlım
Ben zıtların kadınıyım böyle ormanda mangal başındaBacim orman ve disko pavyon biraz zit saki
Ama şaka yapmıştımama sen bana iftira attın
e kadının vücut güzel yani
Bak gene bir geyik konusu gene ben etiketlenmemişim
nisankralicesi senin klip şeyli meyli olur bence
Sen o zaman hansel ve graten cekersinYok yok benim klibim kesinlikle bu Ya da çikolatadan evim varmış, eşyalarım her şey çikolatadan :) bende çikolata yiyerek şarkı söylüyorum
Hep bunlar senle ikiz olduğumuzdan
tamam kız gel yamacıma sende anlat hayalini bakalımAma şaka yapmıştım
Daha okumadım canım önce bı trip atayım dedimdiBenim etiketlerimin hiçbiri olmadı zaten sedacım mune geldi kendisi yaptı :/ benim klibimi gördün mü neler umuyordum neler buldm
İlk klibimi çok şiddet içerikli buldular ondan sonra bunu geliştirdim ilk klibim 10 numara ama içimdeki kadın o yani. Ama hanfendilerin ki çok masum kliplerdiSen o zaman hansel ve graten cekersin
Mangal varsa danscin olurum severim angara havalarinda oynamayuBen zıtların kadınıyım böyle ormanda mangal başında
Kiz o hanimefendiler dediginin icinde bende varimİlk klibimi çok şiddet içerikli buldular ondan sonra bunu geliştirdim ilk klibim 10 numara ama içimdeki kadın o yani. Ama hanfendilerin ki çok masum kliplerdi
Ay benim klip nasıl olur canımkız izlemeye korkuyorum çok sapık mı
tamam kız gel yamacıma sende anlat hayalini bakalım
Çok sexy benim klipte deri ceket deri pantolon vardı bu kadar değildimtam Chocolita nın istediği tarz