- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
gecemi gündüz yaptın ❤♡❤♡❤♡Şarkının adını söyle o zaman :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecemi gündüz yaptın ❤♡❤♡❤♡Şarkının adını söyle o zaman :))
Senimi kiricam meselaaa yatak utgan iplerle bagli sallaniyor beeembeyaz ortusu var benim saclar turuncu yataktan asagi sallaniyor ayyyy uykum geldi iyiceBari yatak dikkat çekici olsun saçın başın bir şekil olsun
Vayss :) bana bunlarla gelin iştegecemi gündüz yaptın ❤♡❤♡❤♡
Kiz bak seen ne hunerler var cikilata icindeki cevheri ortaya cikardigecemi gündüz yaptın ❤♡❤♡❤♡
Etiket deneme 1-2 deneme
@Miyav_su, @Vind, _heidi_ , nisankralicesi , @guiding88, @JustPeace, @Laale, @colorfullifen, Sonsuzaskkk , Chocolita .
Etiketleme bildirimi gelen parmak kaldırsın
geldi banaaa
Vayss :) bana bunlarla gelin işte
utandım amaKiz bak seen ne hunerler var cikilata icindeki cevheri ortaya cikardi
Bak bu oldu işte hayal gücü bu içindeki kadını görelimSenimi kiricam meselaaa yatak utgan iplerle bagli sallaniyor beeembeyaz ortusu var benim saclar turuncu yataktan asagi sallaniyor ayyyy uykum geldi iyice
kız sende anlat haydiVayss :) bana bunlarla gelin işte
Utancak ne var deliutandım ama
Gülmek yok amakız sende anlat haydi
ne biliyim kızUtancak ne var deli
aaa niye gülelim tatlım❤♡❤♡❤♡Gülmek yok ama
Ben garanti verememGülmek yok ama
Gece vakti olacak. Deri bir pantalon giymişim topuklu botlar. Sivri uçlu ama. Deri ceket. Biraz yağmur yağmış yerler hafif ıslak. Sokak bomboş kimse yok ben müziğin ritmiyle yürüyorum. Müzik slow rock :) hafif göz kalemim akmış. Sonra bir yerde oturup bir sigara yakıyorım. (Sigara sağlığa zararlıdır) sonra beni aldattığını bildiğim şerefsizin resmine bakıyorum. Sigarayı üstünde söndürüp kalkıyorum. Ağlıyorum ama çok sert ve kararlıyım asla ses çıkarmıyorum. Aldatıldığım eve geliyorum. Kadınla beraber yüzüme bakıyor. Belimden silahı çıkarıp adamı vuruyorum. O göğsünden vurulduğunu sanıyor ama sadece bacağından yaralanıyor. Kadın kaçıyor zaten. Bu sırada benim şarkım devam ediyor zaten. Sonra bana verdiği kolyeyi üstüne fırlatıyorum silahla beraber. Masadaki suyu içip evden çıkıyorum. Sonra kamera su bardağındaki ruj izinde kalıyor ve sonne biliyim kız
aaa niye gülelim tatlım❤♡❤♡❤♡
Hayallere daldı cikamadikız haydi şarkı sözümü yazıyorsun Chocolita
Sen bayaa bayaa dizi crktin kizGece vakti olacak. Deri bir pantalon giymişim topuklu botlar. Sivri uçlu ama. Deri ceket. Biraz yağmur yağmış yerler hafif ıslak. Sokak bomboş kimse yok ben müziğin ritmiyle yürüyorum. Müzik slow rock :) hafif göz kalemim akmış. Sonra bir yerde oturup bir sigara yakıyorım. (Sigara sağlığa zararlıdır) sonra beni aldattığını bildiğim şerefsizin resmine bakıyorum. Sigarayı üstünde söndürüp kalkıyorum. Ağlıyorum ama çok sert ve kararlıyım asla ses çıkarmıyorum. Aldatıldığım eve geliyorum. Kadınla beraber yüzüme bakıyor. Belimden silahı çıkarıp adamı vuruyorum. O göğsünden vurulduğunu sanıyor ama sadece bacağından yaralanıyor. Kadın kaçıyor zaten. Bu sırada benim şarkım devam ediyor zaten. Sonra bana verdiği kolyeyi üstüne fırlatıyorum silahla beraber. Masadaki suyu içip evden çıkıyorum. Sonra kamera su bardağındaki ruj izinde kalıyor ve son
oooooo kız yazsan 4 sezon dizi çıkar bundan ❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡Gece vakti olacak. Deri bir pantalon giymişim topuklu botlar. Sivri uçlu ama. Deri ceket. Biraz yağmur yağmış yerler hafif ıslak. Sokak bomboş kimse yok ben müziğin ritmiyle yürüyorum. Müzik slow rock :) hafif göz kalemim akmış. Sonra bir yerde oturup bir sigara yakıyorım. (Sigara sağlığa zararlıdır) sonra beni aldattığını bildiğim şerefsizin resmine bakıyorum. Sigarayı üstünde söndürüp kalkıyorum. Ağlıyorum ama çok sert ve kararlıyım asla ses çıkarmıyorum. Aldatıldığım eve geliyorum. Kadınla beraber yüzüme bakıyor. Belimden silahı çıkarıp adamı vuruyorum. O göğsünden vurulduğunu sanıyor ama sadece bacağından yaralanıyor. Kadın kaçıyor zaten. Bu sırada benim şarkım devam ediyor zaten. Sonra bana verdiği kolyeyi üstüne fırlatıyorum silahla beraber. Masadaki suyu içip evden çıkıyorum. Sonra kamera su bardağındaki ruj izinde kalıyor ve son
Hepsi 4 dk klip ben böyle konulu seviyorum hayalimdeki klip buSen bayaa bayaa dizi crktin kiz
Ahahah şimdi bende böyle bir hayal olduğu için bekliyorum ki kızlar yardırır burada anaam biri yatıyor yattığı yerden, biri deniz kenarında oturuyoroooooo kız yazsan 4 sezon dizi çıkar bundan ❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡