- 30 Ocak 2017
- 12.610
- 193.397
Ben araya virgül koymadığım için mi acaba.. Ama iki iki boşluk koydum etiketlerin arasınaÇözeceğiz bakalım neden gitmemiş:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben araya virgül koymadığım için mi acaba.. Ama iki iki boşluk koydum etiketlerin arasınaÇözeceğiz bakalım neden gitmemiş:)
Wuhuuu romantizme gelhahah hah bana böyle anlat işte yahu valla tatlım sonsuz mavilikler içinde deniz ve ormanların birlikte olduğu bi klip olurdu yani ❤♡❤♡❤♡
Onla alakalı değildir, virgülsüz yapayım yine olur.Ben araya virgül koymadığım için mi acaba.. Ama iki iki boşluk koydum etiketlerin arasına
Güzel denerim
Yaa ben çok hayaller kurarım böyle siz bana göre çok sakin tercihler yapıyorsunuz. Hayal değil mi canım uç uçabildiğin kadar yatarak fark yaratamazsınDanscilarla dans etcek halim yok gaayet slow bir sarki soyler sadece sadece yatakta uyurdum nasilsa playback
Niye kiz klivin basindan sonuna uyuyan bi sarkici gordunmuYaa ben çok hayaller kurarım böyle siz bana göre çok sakin tercihler yapıyorsunuz. Hayal değil mi canım uç uçabildiğin kadar yatarak fark yaratamazsın
Çok ilginç ya :/
tişikler tatlım❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡Wuhuuu romantizme gel
Ben etiketler altta cikan kullanici adina tiklayinca yukarda isim olmuyor nedenki ben mi beceriksizim acepEtiketleme yaparken kullanıcı adının altta çıkıp çıkmadığına kesin emin olun, bazen çıkmayınca etiketleme tam yapılmıyor.
Görmedim ama 4 dk boyunca neden bunu seyretmek isteyeyim gider bnde yatarımNiye kiz klivin basindan sonuna uyuyan bi sarkici gordunmu
Bide bu klibe sarki sozu patlat kiztişikler tatlım❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡
Çıkıyordu. Hatta o çıkınca ona tıklıyordum. Sorunsuz yaptım yani ama kimseye gitmedi..Etiketleme yaparken kullanıcı adının altta çıkıp çıkmadığına kesin emin olun, bazen çıkmayınca etiketleme tam yapılmıyor.
Olurmuuu bende ses var sess ayrilamazsin tv basindanGörmedim ama 4 dk boyunca neden bunu seyretmek isteyeyim gider bnde yatarım
Bari yatak dikkat çekici olsun saçın başın bir şekil olsunOlurmuuu bende ses var sess ayrilamazsin tv basindan
o beni aşar tatlım söz yazan kişilerden alırdımBide bu klibe sarki sozu patlat kiz
hahaha deli klip izlensin diyorsunBari yatak dikkat çekici olsun saçın başın bir şekil olsun
Şarkının adını söyle o zaman :))o beni aşar tatlım söz yazan kişilerden alırdım