- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
denizin içinde maldivlerde su sesleri arasındaAhahahşimdi bende böyle bir hayal olduğu için bekliyorum ki kızlar yardırır burada anaam biri yatıyor yattığı yerden, biri deniz kenarında oturuyor
Allah carsina pazar versin canimHepsi 4 dk klipben böyle konulu seviyorum hayalimdeki klip bu
Bacim biz sakin ask dolu hatunlariz sen vurdun yaktin dovdun sovdun gittinAhahahşimdi bende böyle bir hayal olduğu için bekliyorum ki kızlar yardırır burada anaam biri yatıyor yattığı yerden, biri deniz kenarında oturuyor
Benim içimde böyle bir kadın vardenizin içinde maldivlerde su sesleri arasındakız senden nefret şiddet kan ve zararlı alışkanlıkları bağımlılık gibi unsurlar içeriyor bizde huzur mutluluk aşk romantik var
Gece vakti olacak. Deri bir pantalon giymişim topuklu botlar. Sivri uçlu ama. Deri ceket. Biraz yağmur yağmış yerler hafif ıslak. Sokak bomboş kimse yok ben müziğin ritmiyle yürüyorum. Müzik slow rock :) hafif göz kalemim akmış. Sonra bir yerde oturup bir sigara yakıyorım. (Sigara sağlığa zararlıdır)sonra beni aldattığını bildiğim şerefsizin resmine bakıyorum. Sigarayı üstünde söndürüp kalkıyorum. Ağlıyorum ama çok sert ve kararlıyım asla ses çıkarmıyorum. Aldatıldığım eve geliyorum. Kadınla beraber yüzüme bakıyor. Belimden silahı çıkarıp adamı vuruyorum. O göğsünden vurulduğunu sanıyor ama sadece bacağından yaralanıyor. Kadın kaçıyor zaten. Bu sırada benim şarkım devam ediyor zaten. Sonra bana verdiği kolyeyi üstüne fırlatıyorum silahla beraber. Masadaki suyu içip evden çıkıyorum. Sonra kamera su bardağındaki ruj izinde kalıyor ve son
Klip dediğin can alıcı olmalı deyince bennnBacim biz sakin ask dolu hatunlariz sen vurdun yaktin dovdun sovdun gittin
Etiket deneme 1-2 deneme
Miyav_su , Vivid , @_heidi_ , nisankralicesi , @guiding88, @JustPeace, @Laale, @colorfullifen, Sonsuzaskkk , Chocolita .
Etiketleme bildirimi gelen parmak kaldırsın
töbe töbeBenim içimde böyle bir kadın varvahşii, sexy, kararlı, affetmeyenn ama gerçekler ayıcıklı pijamalı sütyensiz kelaynak
bak romantik kadını görüyor musun ❤♡❤♡❤♡Vuhuu
Ben şahsen dans etmek isterdim
Bak gene bir geyik konusu gene ben etiketlenmemişimKlip dediğin can alıcı olmalı deyince bennn
Yok yok benim klibim kesinlikle butöbe töbekız biraz duygusal sakin ol
Bence bide dev gibi motorlarda olup ustlerinden motorla gecmeliydinKlip dediğin can alıcı olmalı deyince bennn
Ah canım bı sen varsın beni düşünen
Niye kıskanıyor MusunMiyav_su şu profil fotoğrafında kadından esinlenerek klip çekersen yayınlanamaz diyim de
bak romantik kadını görüyor musun ❤♡❤♡❤♡
Bak gene bir geyik konusu gene ben etiketlenmemişim
nisankralicesi senin klip şeyli meyli olur bence
senin klipte yayınlanamaz tatlımYok yok benim klibim kesinlikle buYa da çikolatadan evim varmış, eşyalarım her şey çikolatadan :) bende çikolata yiyerek şarkı söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?