- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
Benim nişanlıma kıydın ama :))Diyorsun ben bugün yoğun olurum siz yazın ben değiştiririm itina ile @hippotalamus kıyamadım ya lunapark filan yazık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim nişanlıma kıydın ama :))Diyorsun ben bugün yoğun olurum siz yazın ben değiştiririm itina ile @hippotalamus kıyamadım ya lunapark filan yazık
Merak etme tatlım dün benim kocada bu kanyak kadınla uğraşılmaz diyip hicbir şey demedi alışkın benim herif amaYanlız sabah otobüste aklıma geldikçe güldüm gece nasıl güldüm evde tek başıma en son Kova hatunu leopar ile çükü yedirmesi kriz yarattı buradayım Hale'n daha gülüyorum bu kadın delirmiş diyecekler
Olmadı mı hem seninle eskisi kadar ilgilenmiyordu barda çalışan kadınlar ile eğleniyor seni yanlız bırakıyordu ne yAni o adamı beğenmedin mi onun yerine şarkıcı cuguli gibi birisini koyup Binnaz mı yapsaydım seni hem sen bara indiğin zaman üzerinde sarı renk şifon gömlek vardı bu benim suçum değilBenim nişanlıma kıydın ama :))
Hahah deli bizim Lovedreams kaybolduOlmadı mı hem seninle eskisi kadar ilgilenmiyordu barda çalışan kadınlar ile eğleniyor seni yanlız bırakıyordu ne yAni o adamı beğenmedin mi onun yerine şarkıcı cuguli gibi birisini koyup Binnaz mı yapsaydım seni hem sen bara indiğin zaman üzerinde sarı renk şifon gömlek vardı bu benim suçum değil
Benimki Zaten acayip kıskanıyor gecen telefonunda kk girdiğini gördüm sanırım benim yazdıklarımı okumak istiyorduMerak etme tatlım dün benim kocada bu kanyak kadınla uğraşılmaz diyip hicbir şey demedi alışkın benim herif ama
Uyumaya gitmiştir bu manyaklarla mı uğraşıcak halim Yok demiştir haklı yani o değilde Chocolita bizi sap gibi bıraktı geceHahah deli bizim Lovedreams kayboldu
Aman burayı okumasın tatlım . sana ettiği her soz için pişman olurBenimki Zaten acayip kıskanıyor gecen telefonunda kk girdiğini gördüm sanırım benim yazdıklarımı okumak istiyordu
Uyumaya gitmiştir bu manyaklarla mı uğraşıcak halim Yok demiştir haklı yani o değilde Chocolita bizi sap gibi bıraktı geceHahah deli bizim Lovedreams kayboldu
Üye olmadan okuyamaz değil miAman burayı okumasın tatlım . sana ettiği her soz için pişman olur
Haha aynen . uyuyacam diyordu ama gece 2 de aktif mis yani bilemedim ne düşünelim sence :))Uyumaya gitmiştir bu manyaklarla mı uğraşıcak halim Yok demiştir haklı yani o değilde Chocolita bizi sap gibi bıraktı gece
Senin düşündüğünü düşünürdümHaha aynen . uyuyacam diyordu ama gece 2 de aktif mis yani bilemedim ne düşünelim sence :))
Kız nickini biliyor mu?Üye olmadan okuyamaz değil mi
Uyuyacam çok yorgunum felan diyordu kandırmaya çalıştı ama biz uyuyor miyizSenin düşündüğünü düşünürdüm
Biliyor bilmez mi geçenlerde değiştirdim beni tanıyanlar isyan etti Koremanya başta olmak üzere çok komik bir isim bulmuştumKız nickini biliyor mu?
Biliyorsa girer ki ya ama misafir olarak senin profilinden yazdıklarını okuyamaz ama :) eğer giriş bilgilerini biliyorsa o sıkıntıBiliyor bilmez mi geçenlerde değiştirdim beni tanıyanlar isyan etti Koremanya başta olmak üzere çok komik bir isim bulmuştum
Bilgilerimi bilmiyor Allah'dan benim telefonda kayıtlı şuydu ismim selpak satan bitli sokak kızı kimse tanıyamadı profil resmimide değiştirmiştim sadece o an aktif olan Koremanya farketti birde tatlıcadı megBiliyorsa girer ki ya ama misafir olarak senin profilinden yazdıklarını okuyamaz ama :) eğer giriş bilgilerini biliyorsa o sıkıntı
İyi o zaman :) senin su kadindan tanırdık artikBilgilerimi bilmiyor Allah'dan benim telefonda kayıtlı şuydu ismim selpak satan bitli sokak kızı kimse tanıyamadı profil resmimide değiştirmiştim sadece o an aktif olan Koremanya farketti birde tatlıcadı meg
Resmî bile değiştirdimİyi o zaman :) senin su kadindan tanırdık artik