Sana bayağı ümit veriyor yaniDaha önce bir konu daha açmıştım bununla ilgili. Üniversiteden hocamla ilgilendiğimi söylemiştim. Hoca öğrenci ilişkisine sıcak bakmadığını söyleyen çok kişi oldu burda ama kendimi frenleyemiyorum ben
Tekrar anlatayım biraz, bu hoca türkçe dersini veriyor, ben birinci sınıfın ilk dönemi dersi ondan aldım, ikinci sınıfta vermediği için başka hocadan aldım şimdi dersi o verdiği için geçtiğim dersi tekrar alıyorum.
Konuyu neden açtığıma gelince, ben anlam veremiyorum bu adamın hareketlerine. Final ödevim için aylar öncesinde laf arası o konuyu yapabilirim dediğim konuyu pat diye sordu geçen hafta çalıştın mı nasıl diye. Bi kaç gün sonra hocam yarın 3 4 arası gelebilirim ofiste olursanız ödevi konuşalım dedim ama hastalandığım için gidemedim, 4.30da mail atmış ofisteyim görüşmek üzere diye.
Neyse bir kaç gün sonra gittim yanına, vaktin var mı yemek yerken konuşalım dedi kafeye indik. Siparişi verdik, yer bulamayınca ofise çıktık tekrar. Ofiste ödevim hakkında konuştuk bana kaynaklar önerdi sonra aa bak burda bu kitap var işine yarar diye bir kitap verdi. -Kitap en son 2009 yılında kullanılmış, içinde bir sürü kişisel not vardı ve hepsini bana gösterip öyle aldı içinden, benim için getirdiğine neredeyse eminim-
Sonra kafeye indik tekrar, ödev konusu açılmadı bile bir daha. Biz bir buçuk saat orada oturmuş iki arkadaş gibi sohbet etmişiz saate bakınca fark ettim. Birbirimize gerçekten çok benziyoruz.
Ben anlamıyorum şimdi, kaç hoca öğrencinin final ödevini bu kadar dert eder? Öğrencinin bile unuttuğu konuyu çalıştın mı diye sorar? Görüşme saatinde gelmeyince ofisteyim diye mail atar ya da bahaneyle yemek yer? Ben mi kuruyorum acaba? Kafam pek bi karışıkk.
Sana bayağı ümit veriyor yani
Yaa gerçekten öyle mi görünüyor?? Aşırı sevindim şuan. Of nasıl davranmak gerekir ki artık?Buram buram hoşlantılaşma flörtlesme kokuyor ne kafada kurması bacım.
Abayı yakmış bu adam.
off bizimkilerde bizimkiler de kapıyı kitleyip sigara içiyor
Yazdıklarına bakılırsa öyle görünüyor daYaa gerçekten öyle mi görünüyor?? Aşırı sevindim şuan. Of nasıl davranmak gerekir ki artık?
Işte öyle hissetmiş olmaktan da korkuyorum açıkçası.Bence arkadaşlar bu kadar saat muhabbet edebilir , ödev bahane muhabbet şahne . Sizin duygularınız var diye belki side öyle geldi ..
Buluttan nem kapmak gibi sanki ..
Gelecek hafta son Dersimiz olacak, bölüm hocam değil dersi üçüncü kez de alamayacağım için bir daha görüşme şansımız zorr. Bi bahane bulup görüşmeyi sürdürmem gerekmez mi?Yazdıklarına bakılırsa öyle görünüyor da
gerçekten duyguları varsa sen adım atma bırak kendisi atsın
Eğer sen normal hayattada aşırı ilgili kadınsı davranıyorsan , buda onda ilgi de uyandırmış olabilir . Genede dikkatli ol senin kadar masumane düşünüyor olmayabilir.Işte öyle hissetmiş olmaktan da korkuyorum açıkçası.
Nasıl devam edebilirim sizce? Durduk yere mail atamam ki bahane lazım bana :)aşk meşk için bile olmasa bile görüşmeye devam et, ne sakıncası olur ki hocayla iletişime devam etmenin
Merhaba nasılsın , Rüyamda seni gördüm iyi misiniz rüyalarım genelde çıkar falan salla dursun muhabbet için her yol mübahtır uzar gider muhabbetNasıl devam edebilirim sizce? Durduk yere mail atamam ki bahane lazım bana :)
Dersi neden aldığımı fark etti sanırım. Kötü bir notla geçmemiştim ilkinde. Belki burdan anlamış olabilir.Eğer sen normal hayattada aşırı ilgili kadınsı davranıyorsan , buda onda ilgi de uyandırmış olabilir . Genede dikkatli ol senin kadar masumane düşünüyor olmayabilir.
Daha önce bir konu daha açmıştım bununla ilgili. Üniversiteden hocamla ilgilendiğimi söylemiştim. Hoca öğrenci ilişkisine sıcak bakmadığını söyleyen çok kişi oldu burda ama kendimi frenleyemiyorum ben
Tekrar anlatayım biraz, bu hoca türkçe dersini veriyor, ben birinci sınıfın ilk dönemi dersi ondan aldım, ikinci sınıfta vermediği için başka hocadan aldım şimdi dersi o verdiği için geçtiğim dersi tekrar alıyorum.
Konuyu neden açtığıma gelince, ben anlam veremiyorum bu adamın hareketlerine. Final ödevim için aylar öncesinde laf arası o konuyu yapabilirim dediğim konuyu pat diye sordu geçen hafta çalıştın mı nasıl diye. Bi kaç gün sonra hocam yarın 3 4 arası gelebilirim ofiste olursanız ödevi konuşalım dedim ama hastalandığım için gidemedim, 4.30da mail atmış ofisteyim görüşmek üzere diye.
Neyse bir kaç gün sonra gittim yanına, vaktin var mı yemek yerken konuşalım dedi kafeye indik. Siparişi verdik, yer bulamayınca ofise çıktık tekrar. Ofiste ödevim hakkında konuştuk bana kaynaklar önerdi sonra aa bak burda bu kitap var işine yarar diye bir kitap verdi. -Kitap en son 2009 yılında kullanılmış, içinde bir sürü kişisel not vardı ve hepsini bana gösterip öyle aldı içinden, benim için getirdiğine neredeyse eminim-
Sonra kafeye indik tekrar, ödev konusu açılmadı bile bir daha. Biz bir buçuk saat orada oturmuş iki arkadaş gibi sohbet etmişiz saate bakınca fark ettim. Birbirimize gerçekten çok benziyoruz.
Ben anlamıyorum şimdi, kaç hoca öğrencinin final ödevini bu kadar dert eder? Öğrencinin bile unuttuğu konuyu çalıştın mı diye sorar? Görüşme saatinde gelmeyince ofisteyim diye mail atar ya da bahaneyle yemek yer? Ben mi kuruyorum acaba? Kafam pek bi karışıkk.
Resmi resmi mail atarken birden bu hale geçersem afallar adam birMerhaba nasılsın , Rüyamda seni gördüm iyi misiniz rüyalarım genelde çıkar falan salla dursun muhabbet için her yol mübahtır uzar gider muhabbet
Belki de.. Bir sevgilisi olmadığına emin de olmalısın . Eğer bir sakınca yoksa bence mazaretlerle işte rüya falan biraz sallayarak mail at zaten anlar yavaş yavaş anlamadıysa ilgisi yoksa bile son dersinmiş .. :)Dersi neden aldığımı fark etti sanırım. Kötü bir notla geçmemiştim ilkinde. Belki burdan anlamış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?