kendi isteklerinden ödün verip sonunda pişman olmak

bence olayı hiç büyütmeyin kafanıza takmayın...kendinide kötü hisetme eşin seni seviyorsa telefisini yapar..yapmasada ses cıkarma bir dahaki ay alırsın bunlar için huzurunu bozma kötü mesajlara kulak asma kendinden emin ol bunlar alınacak seyler eşine güzel sözlerle anlat mesala canım ben ayakabı alacaktı misafir geliyor diye almadım tabiki annenede aldın bu ay böyle olsun sende canını sıkma de olayı yumuşat ...ALLAH YARDIMCIN OLSUN

bir evlat anasına neden yalakalık yapsın ki?
Üç kuruşluk market ihtiyacını ödemek mi yalakalık..
Ajitasyon da dersiniz şimdi siz buna ama anneler evlatları için öyle ihtiyaçlarını ertelerler ki..
Ve üstelik bununla gurur duyarlar..
Hayretle okudum yazdığınızı..

istediğiniz gözle okuyabilirsiniz , istiyaçları olmadıgı halde sırf oğlanları kendilerine birşeyler alıyorlar diye bundan çok büyük keyif alan kaynanalar var , hee sizin karşınıza böyle bir kv çıkmadıysa ne mutlu size ama sakın böyle düşünen kadınları kınamayın yoksa kınadıgınız yaşamadan ölmezsiniz. iyi günler

istediğiniz gözle okuyabilirsiniz , istiyaçları olmadıgı halde sırf oğlanları kendilerine birşeyler alıyorlar diye bundan çok büyük keyif alan kaynanalar var , hee sizin karşınıza böyle bir kv çıkmadıysa ne mutlu size ama sakın böyle düşünen kadınları kınamayın yoksa kınadıgınız yaşamadan ölmezsiniz. iyi günler

İnşallah sizin gibi düşünen insanlarla karşılaştırmaz Allah beni..
Annesinin marketini ödeyen evlada yalakalık yaptığını söyleyen biri..
Kayınvalide eğer öyle davranıyorsa günahı vebali boynunadır..
Herşeye rağmen anasının her istediğini yapan evlada da helal olsun..
Biz böyle gördük böyle büyütüldük böyle davrandık..
Başka türlüsünü bilmem ben..
Ana baba duası da herşeyden üstündür..

bazı arkadaşların da bol keseden sallaması da ne güzel. neyse. konu sahibi diğer ay maaşını bitir ne kadar kıyafet ayakkabı çanta ne varsa harca hepsini acıma

dün gece 1 gram uyku girmedi gözüme doktor yumurtan çatladı dediği halde ilişki bile olmadı aramızda.
sinirden başım çatlıyor hiç bişey yapamıyorum bari yazayım dedim.

haftasonu ailem gelecek ilk kez bu kadar kalabalık gelecekler aralarında evime ilk gelenler de var. bu yüzden bu ay ki harcamalarımızı en aza indirmiştik ki misafirler geldiğinde bi pikniğe götürürüz dışarı çıkartırız diye kredi kartını harcamadık hiç hatta 2-3 aydır almak istediğim bir ayakkabıyı sırf bu yüzden bi sonraki aya erteledim misafir geldiğinde kartta yer olsun cebimizde para olsun diye.

dün de eve kahvaltılık alayım diye iş çıkışı markette gittik. kayınvalidem de herşeyim bitti madem arabayla gidiyorsunuz bende geleyim dedi. geldi herkes alışverişini yaptı kasaya bir geldik eşim anne bırak onları da biz ödicez dedi benimde kulağıma eğilip 50-60 bişey tutuyor zaten bişi olmaz dedi bende hiç sepetine bakmadım bile ne almış diye o alışveriş tam 350 lira tuttu. bizimkiyle beraber zaten kartımda 400 lira vardı.
benim surat 5 karış oldu kv hemen anladı eşime al şu 100 lirayı bak ölümü gör ben daha maaşımı yeni aldım gerek yok falan dedi ama eşim hayır anne zaten ne zamandır sana bişey alamadık falan dedi.
arabaya bindik eşime hala para vermeye çalışıyor bak çok tuttu benimkiler zaten 200 lira bari 100ünü al diyor yok eşim almıyor. neyse indik eve madem öyle size dışardan yemek söyleyeyim dedi eşimde söyle o zaman dedi neyse yemek falan yedik kv kendi evine gitti ama anladı bende sıkıntı olduğunu.

eşim geldi ne oldu kadının aldıkları 60 lira bişey tuttu ne bu surat dedi. hiç bişey söylemedim mutfağı topladım yattım. yanıma geldi bak fiş orada hesapladım 100 lira anca tutmuş dedi ama yalan söylüyor çünkü mutfağı toplarken ben hesapladım 200den fazla çünkü benim aldığım hiç bişey yok eşimin sigarasını çıkarırısak 70-80 anca olur.baktım sesini yükseltmeye başladı kırk yılın başında anneme bişey alıyorum senin suraını çekiyorum bilmem ne hiç cevap vermedim geldi yattı sonra yanaştı kendimi kötü hissediyorum istemiyorum uykum var dedim yattım uyudum.
sabah kalktık iyi miyiz dedi yine cevap vermedim ne oldu bi söyle diyor ama adı gibi biliyor ne olduğunu o fişe baktığında anladı zaten ben biliyorum.
işe gelene kadar yarım saat 40 dk hiç konuşmadım sürekli neyin var anlatmıcakmısın diyor yok bişey diyorum hep. en son arabadan inerken tekrar sordu yine bişey demedim.

eşimle annesi konusunda ne zaman tartışsak hep üste çıkıyor üstelik bu sefer kesinlikle kayınvalidemin suçu yok. çünkü bir kere bile öyle bir niyetle market alışverişine çıkmadı eşimin ödeyeceğini bilse eminimki öyle bir alışverişte yapmazdı. eşime söylesem böyle böyle fişe baktım o kadar değil diye olay çıkacak diyorum ya ne zaman böyle içinde annesi olan her hangi bi konu geçse sürekli o bana babamın emaneti bilmem ne diye konuşuyor.

annesine aldığımız şeyler normalde bizi zorlamaz her ay 200 lira versek bizi sarsmaz bu ay kredi kartlarını limitleni en aza düşürdük az harcama yapalım diye diyorum ya ayakkabı bile almadım kendime misafir geldiğinde para kalsın diye şimdi onun böyle yapması acayip sinirimi bozdu.
ve adım gibi eminim ki ben böyle bir tartışmaya girsem yine çok büyük kavga etcez başka şekilde anlamasını sağlamam lazım aklıma da sadece kredi kartı limitini yükseltip annemin faturalarını ödemek geliyor sadece.

ben normalde kv ye alışveriş yaparken hep bişeyler alırım bakın olay yanlış anlaşılmasın kaldı ki eşimle daha önce bu tarz bi plan yapmamış olsak ben yine bişey demezdim herşeyden önce kadın dul ve eşim onun oğlu bizim de maaşlarımız iyi çok şükür. ayrıca avm de gezerken ayakkabıyı gördük eşimde bir sonraki ay alırız söz bu ay çok harcadık para kalmadı dedi şimdi bu yaptığıda ayayip ağrıma gitti. konuşsam da eminim daha beter olcaz ve haftasonu misafirlerimi berbat bi şekilde karşılayacağım.
adam annesi söz konusu olduğunda asla anlamak istemiyor resmen fişe bakıp yalan söyledi bana ben hayır bende hesapladım desem anneme aldığımız şeyler sana batıyor diyecek eşimi gerçekten çok seviyorum ama bu hareketlerinden dolayı aşırı soğudum diyorum Allahın işareti oldu heralde dün gece bana bu adamdan çocuk yapma diyor.

daha yeni maaşını aldı hani ay sonu olsa yada bizim bi planımız olmasa inanın dert etmem ama şimdi ben kendimi mal gibi hissediyorum. kendi isteklerimden kısıp annesine vermiş gibi hissediyorum. keşke o ayakkabıyı alsaydım da kartta yer kalmasaydı diye geçiriyorum içimden.
dün gece 1 gram uyku girmedi gözüme doktor yumurtan çatladı dediği halde ilişki bile olmadı aramızda.
sinirden başım çatlıyor hiç bişey yapamıyorum bari yazayım dedim.

haftasonu ailem gelecek ilk kez bu kadar kalabalık gelecekler aralarında evime ilk gelenler de var. bu yüzden bu ay ki harcamalarımızı en aza indirmiştik ki misafirler geldiğinde bi pikniğe götürürüz dışarı çıkartırız diye kredi kartını harcamadık hiç hatta 2-3 aydır almak istediğim bir ayakkabıyı sırf bu yüzden bi sonraki aya erteledim misafir geldiğinde kartta yer olsun cebimizde para olsun diye.

dün de eve kahvaltılık alayım diye iş çıkışı markette gittik. kayınvalidem de herşeyim bitti madem arabayla gidiyorsunuz bende geleyim dedi. geldi herkes alışverişini yaptı kasaya bir geldik eşim anne bırak onları da biz ödicez dedi benimde kulağıma eğilip 50-60 bişey tutuyor zaten bişi olmaz dedi bende hiç sepetine bakmadım bile ne almış diye o alışveriş tam 350 lira tuttu. bizimkiyle beraber zaten kartımda 400 lira vardı.
benim surat 5 karış oldu kv hemen anladı eşime al şu 100 lirayı bak ölümü gör ben daha maaşımı yeni aldım gerek yok falan dedi ama eşim hayır anne zaten ne zamandır sana bişey alamadık falan dedi.
arabaya bindik eşime hala para vermeye çalışıyor bak çok tuttu benimkiler zaten 200 lira bari 100ünü al diyor yok eşim almıyor. neyse indik eve madem öyle size dışardan yemek söyleyeyim dedi eşimde söyle o zaman dedi neyse yemek falan yedik kv kendi evine gitti ama anladı bende sıkıntı olduğunu.

eşim geldi ne oldu kadının aldıkları 60 lira bişey tuttu ne bu surat dedi. hiç bişey söylemedim mutfağı topladım yattım. yanıma geldi bak fiş orada hesapladım 100 lira anca tutmuş dedi ama yalan söylüyor çünkü mutfağı toplarken ben hesapladım 200den fazla çünkü benim aldığım hiç bişey yok eşimin sigarasını çıkarırısak 70-80 anca olur.baktım sesini yükseltmeye başladı kırk yılın başında anneme bişey alıyorum senin suraını çekiyorum bilmem ne hiç cevap vermedim geldi yattı sonra yanaştı kendimi kötü hissediyorum istemiyorum uykum var dedim yattım uyudum.
sabah kalktık iyi miyiz dedi yine cevap vermedim ne oldu bi söyle diyor ama adı gibi biliyor ne olduğunu o fişe baktığında anladı zaten ben biliyorum.
işe gelene kadar yarım saat 40 dk hiç konuşmadım sürekli neyin var anlatmıcakmısın diyor yok bişey diyorum hep. en son arabadan inerken tekrar sordu yine bişey demedim.

eşimle annesi konusunda ne zaman tartışsak hep üste çıkıyor üstelik bu sefer kesinlikle kayınvalidemin suçu yok. çünkü bir kere bile öyle bir niyetle market alışverişine çıkmadı eşimin ödeyeceğini bilse eminimki öyle bir alışverişte yapmazdı. eşime söylesem böyle böyle fişe baktım o kadar değil diye olay çıkacak diyorum ya ne zaman böyle içinde annesi olan her hangi bi konu geçse sürekli o bana babamın emaneti bilmem ne diye konuşuyor.

annesine aldığımız şeyler normalde bizi zorlamaz her ay 200 lira versek bizi sarsmaz bu ay kredi kartlarını limitleni en aza düşürdük az harcama yapalım diye diyorum ya ayakkabı bile almadım kendime misafir geldiğinde para kalsın diye şimdi onun böyle yapması acayip sinirimi bozdu.
ve adım gibi eminim ki ben böyle bir tartışmaya girsem yine çok büyük kavga etcez başka şekilde anlamasını sağlamam lazım aklıma da sadece kredi kartı limitini yükseltip annemin faturalarını ödemek geliyor sadece.

ben normalde kv ye alışveriş yaparken hep bişeyler alırım bakın olay yanlış anlaşılmasın kaldı ki eşimle daha önce bu tarz bi plan yapmamış olsak ben yine bişey demezdim herşeyden önce kadın dul ve eşim onun oğlu bizim de maaşlarımız iyi çok şükür. ayrıca avm de gezerken ayakkabıyı gördük eşimde bir sonraki ay alırız söz bu ay çok harcadık para kalmadı dedi şimdi bu yaptığıda ayayip ağrıma gitti. konuşsam da eminim daha beter olcaz ve haftasonu misafirlerimi berbat bi şekilde karşılayacağım.
adam annesi söz konusu olduğunda asla anlamak istemiyor resmen fişe bakıp yalan söyledi bana ben hayır bende hesapladım desem anneme aldığımız şeyler sana batıyor diyecek eşimi gerçekten çok seviyorum ama bu hareketlerinden dolayı aşırı soğudum diyorum Allahın işareti oldu heralde dün gece bana bu adamdan çocuk yapma diyor.

daha yeni maaşını aldı hani ay sonu olsa yada bizim bi planımız olmasa inanın dert etmem ama şimdi ben kendimi mal gibi hissediyorum. kendi isteklerimden kısıp annesine vermiş gibi hissediyorum. keşke o ayakkabıyı alsaydım da kartta yer kalmasaydı diye geçiriyorum içimden.
siz nasıl ki ailenizi düşünüyorsunuz oda annesini düşünüyor. sizinkilerin harcaması için adam surat yapmıyorsa sizde yapmamalısınız. Maaşınızda iyiymiş zaten.

Aynı fikirdeyim gunes seninle. Kvlerin birçoğunun kafası şöyle çalışıyor; bugüne kadar ben yemedim, elin kizina yedirmem.
Ama kiz anneleri ( ki birçok kadin çalışıyor yani erkeklerden daha az masraflı büyümüyorlar yada yetişmiyorlar) ne diyor. Kızım mutlu olsun yeter. Maalesef bu Türkiyenin birçok yerinde böyle. Sanki bizim anamiz babamiz para basıyor, cok kolay büyüdük.

İnşallah sizin gibi düşünen insanlarla karşılaştırmaz Allah beni..
Annesinin marketini ödeyen evlada yalakalık yaptığını söyleyen biri..
Kayınvalide eğer öyle davranıyorsa günahı vebali boynunadır..
Herşeye rağmen anasının her istediğini yapan evlada da helal olsun..
Biz böyle gördük böyle büyütüldük böyle davrandık..
Başka türlüsünü bilmem ben..
Ana baba duası da herşeyden üstündür..

ilk evlendiğim yıllarda düşündüklerimi bilseniz nasıl davrandıgımı kıymet verdiğimi ve karşılıgında hayatımda yemediğim kazıkları ve lafları yediğimi duysaydınız , kocamın parasını yiyemiyor diye bana olan kinini ve nefretine şahit olsanız emin olun
az bile yapıyorsun dersin.
ana babanın duasının nekadar kıymetli oldugunu allaha inancı olan her kul bunun bilincinde olur , hanımefendi merak etmeyin

Aynı fikirdeyim gunes seninle. Kvlerin birçoğunun kafası şöyle çalışıyor; bugüne kadar ben yemedim, elin kizina yedirmem.
Ama kiz anneleri ( ki birçok kadin çalışıyor yani erkeklerden daha az masraflı büyümüyorlar yada yetişmiyorlar) ne diyor. Kızım mutlu olsun yeter. Maalesef bu Türkiyenin birçok yerinde böyle. Sanki bizim anamiz babamiz para basıyor, cok kolay büyüdük.

teşekkür ederim
allah kimseyi kötüyle karşılaştırmasın ,
hanım efendi ya bekar yada yeni evli , daha gerçeklerle karşılaşmamış.

Anlamadım,
Hem annesine bir şey almasına kızmadım diyorsunuz, hem de şimdi kızsam annemdir alacam tabi der haklı çıkar diyorsunuz. Sorun annesine bir şey aldığı için çıkmış, kızdığınız nokta bu değil mi?
Evet plan yapmışsınız, dikkat edeceksiniz, ayakkabıyı sonraki aya ertelemişsiniz plana uyarak tamam, bunda bir şey yok, gayet normal. Ama plan yaparken anneyle alışverişe çıkmak yoktu kafanızda ki bu kendi anneniz de olabilirdi. Tabi ki ödeyecek. Annesine para ödetmek hem de dul bir kadın rahatsız etmiş ne mutlu ki eşinizi. Ne mutlu diyorum bunun tam tersi düşüncesiz evlatlarla dolu ortalık. Üstelik bu düşünceli eş haklı olmasına rağmen peşinizde dolaşmış durmuş. Yapmayın etmeyin Allah aşkına. Sonra bunlar birikir başka şekilde gelir karşınıza. Bir de hayatı bu kadar planlamayın. Yarın ne olacağı bilinmez, hayatın nerden ne göstereceği bilinmez, giden annesinin mutfak alışverişi olsun da başka şeyler olmasın Allah muhafaza.

Bir kayinvalidezede olaraktan bu kayinvalideler her delikten cikmak zorundami..herseyde heryerde onlar var.off bunaldim okurken bile sinirim bozuldu.bence kvalideniz kasada kendi parasini verecekti bence vermek isteyen verir diye dusunuyorum bir sekilde.siz esinize ama bence esten cok kvalideniz suclu gorunuyor.sizinle alisverise gelmesi demek zaten oglunun ona hesabi odetmeyecegi anlamina geliyor.onlar yapiyor biz sinir oldugumuzla kaliyoruz
zaten vercek olan insan yani konu sahibinin kv si gercekten vermek istese verir zorla oglunun cebine parayi koyar yada kendini ayri alis veris sebeti alir esyalarini oglunun alis verisi kasadan gectikten sonra kendi alis verisini gecirir oglu mudale edemeden verir parasini kasada haaa su olur pembesu pembesu kocasi ilk defa yada 40 yilda bir jest olur daha once pembesu pembesu kv faturalari yada bazi ihtiyaclari icin yardin edilmemis olur o zaman pembesu pembesu haksiz derim.
zaten her zaman para yardimi yapiyorlarmis kiz kendi aileme zerre kadar yardim etmiyorum diyor ki CALISIYORMUS YANI KENDI PARASINI KAZANIYOR

herkes çekmiş sündürmüş bazılarının anlamadığı çok önemli bişey var ki benim ailem uzakta ve kırk yılda bir geliyor ama o her an bizimle.

ona ilk kez alışveriş yapmıyoruz..
ama benim ailem belki bir daha anca seneye gelir sene 1 kere aileme harcadıgım parayla onun marketini bir tutmak nasıl bi mantıktır anlamadım.

benim ailem her zaman gelemiyor ama onun annesi hergün bizimle zaten üst katımızda oturuyor.
zaten benim kızdığım şey annesine yaptıgı harcama değil arada aldığımız o kadar şey var ki emin olabilirsiniz buna.
kızdığım şey benim aileme harcanması gereken parayı nasıl böyle pervahsızca annesine hibe ediyor gören duyan sanacak ki kadına ilk kez bişey aldık onuda ağzı burnundan getirdim.
ayakkabıyı istese şimdi bile alırım bir sonraki ay daha rahat ederiz o zaman alırım hem zarurui de değil o yüzden almadım ama bir daha yapmıcam kesinlikle.
ne istiyorsam alcam çünkü erkek milletine böyle tutumlu olmakla yaranılmıyor.
insan bi düşünür bu kız istediği bişeyi almadı sıkışmayalım diye şimdi ne gerek vardı annesinin alışverişine ?
kadın daha yeni çekti maaşını bide. hani paraya sıkışmış olsa yada bizim programımız olmasa neyse.

Dediğim gibi orda surat asmayıp eve gelince konuşsaydın,bi plan yapmıştık keşke aniden böyle bi masraf çıkarmasaydın derdin.
Konunun özünde haklısın ama gösterdiğin tavırla haksız duruma düşmüşsün. Mesele elbette 100 lira değil ama tavrın zor durumda bırakmış seni.
Yoksa kv öyle bi niyeti yokmuş maaşını çekmiş parası da varmış,sizin ödemenize gerek yokmuş ama bazen ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli oluyor işte. bu da öyle bi durum olmuş.

Maaşımız iyi diyorsunuz, kendinize ayakkabı alamıyorsunuz ve adamın annesine harcanan 200 lirayı dert ediyorsunuz, adam size elli kere sormasına rağmen derdinizi söylemiyorsunuz. Anladığım kadarıyla yaptığınız tek şey surat asmak. Şaka gibi ya. Annesi tabi, alacak. Siz de kendi ailenize yardım edin madem bu kadar pazarlıklı yaşıyorsunuz/planlıyorsunuz ya da madem bu kadar planlısınız ki üç kuruşluk dünya malı yani. O planların arasına kendi ailenizi de etkileyin madem bu kadar rahatsız oldunuz. Tamam para hesabı yapılır ama bana göre bu kadar ayrıntılı para hesabı yapmak ancak çok önemli şeyler için olmalı. Sizin hesabınız da misafir ve ayakkabı için, şaka gibi.

Allah kocanıza sabır versin ne diyim...

Son düzenleme:
Cnm fazla abartmisisn uygun bjr dille esine durumu anlat adam konuşmaya calismis onu da yapmayabilirdi en azindan piskin degil

Maaşımız iyi diyorsunuz, kendinize ayakkabı alamıyorsunuz ve adamın annesine harcanan 200 lirayı dert ediyorsunuz, adam size elli kere sormasına rağmen derdinizi söylemiyorsunuz. Anladığım kadarıyla yaptığınız tek şey surat asmak. Şaka gibi ya. Annesi tabi, alacak. Siz de kendi ailenize yardım edin madem bu kadar pazarlıklı yaşıyorsunuz/planlıyorsunuz ya da madem bu kadar planlısınız ki üç kuruşluk dünya malı yani. O planların arasına kendi ailenizi de etkileyin madem bu kadar rahatsız oldunuz. Tamam para hesabı yapılır ama bana göre bu kadar ayrıntılı para hesabı yapmak ancak çok önemli şeyler için olmalı. Sizin hesabınız da misafir ve ayakkabı için, şaka gibi.

Allah kocanıza sabır versin ne diyim...
ben de bu iyi maaşı çok merak ettim. ya çok cimri yada maaşı iyi değil?

teşekkür ederim
allah kimseyi kötüyle karşılaştırmasın ,
hanım efendi ya bekar yada yeni evli , daha gerçeklerle karşılaşmamış.
Vallahi bende bekarim ama konu sahibinin diğer konularina bakinca kv nin ne cins bir şey olduğunu gördüm. Vallahi o kız o kv nın ömrü boyunca yüzünü görmese haklıdır. Ayrica şunu da anlamıyorum ben, neden her şeyi gelin çekmek zorunda? Kv ker kıymet mi bilecek sanki. O yüzden konu sahibine de yazdım. Ailesine yardim etsin de anlasin kocasi.

ben de bu iyi maaşı çok merak ettim. ya çok cimri yada maaşı iyi değil?

cimri olsam normal alışverişlerimde kv ye bişey almam.
nasıl hayat standartlarınız var bilmiyorum ama ben 2.600 eşimde 3.500 lira alıyor.
daha öncede defalarca yazdım düğün borcumuz ev tadilat eşya vs yeni bitti bu aydan sonra düzenli olarak ailelerimize vermeye başlayacaktık zaten.
kaldı ki o borcla bile ayda 200 lira bizi yıpratacak bi meblag değil siz ve bir çok bayan olayı anlamak istemiyor.

kaynana oldugu için oarayı çok görmüşüm iki yağ bi un için ne çok konuşmusum altı üstü 200 liraymış.
okuduğunu anlamayan o kadar insan var ki bıkmadan usanmadan tek tek yazdım her defasında ilk kez almıyoruz zaten sürekli alıyoruz bu sefer benim ailem gelecek o yüzden uyuz oldum diye ama yok...

hemen sansasyonel bişey yazayım beğeniler gelsin..
lafım birebir size değil lütfen alınmayın.

cimri olsam normal alışverişlerimde kv ye bişey almam.
nasıl hayat standartlarınız var bilmiyorum ama ben 2.600 eşimde 3.500 lira alıyor.
daha öncede defalarca yazdım düğün borcumuz ev tadilat eşya vs yeni bitti bu aydan sonra düzenli olarak ailelerimize vermeye başlayacaktık zaten.
kaldı ki o borcla bile ayda 200 lira bizi yıpratacak bi meblag değil siz ve bir çok bayan olayı anlamak istemiyor.

kaynana oldugu için oarayı çok görmüşüm iki yağ bi un için ne çok konuşmusum altı üstü 200 liraymış.
okuduğunu anlamayan o kadar insan var ki bıkmadan usanmadan tek tek yazdım her defasında ilk kez almıyoruz zaten sürekli alıyoruz bu sefer benim ailem gelecek o yüzden uyuz oldum diye ama yok...

hemen sansasyonel bişey yazayım beğeniler gelsin..
lafım birebir size değil lütfen alınmayın.
yook alınmıyorum ben sansasyonel bişey yazmadım zaten:) ama bence yanlış yaptığınız. mali konularda eşler beraber hareket etmeli bu okey. sizin kendi harcamanızdan kısıp limitinizi açık tuttuğunuz parayı eşiniz tutup da gereksiz yere saçsaydı, yemeklerde alışverişlerde harcasaydı haklısınız kızın. ama annesine harcama yapmış olduğu için bu denli triplere girmeniz herşeyden öte ayıp. sizin planlarınız suya düşmüş olabilir ama olgunlukla karşılamalısınız. şahsen anneme aldığım bişey için hiç paramız kalmasa da eşim bana böyle bi trip atsa çok üzülürdüm.

X