- 31 Ocak 2025
- 10
- -1
- 1
- 29
- Konu Sahibi okulonceciii
-
Kimse sizin stres topunuz değil. Canınız isteyince birini engelleyip, sonra da adam aramadı diye sitem etmeniz mantıksız. Adam yine de o gün kalkıp, gelmiş. "Bizden olmayacak vb" demişsiniz; adam yine de bir şans istemiş. Adamın yanınızdan ayrılınca aklı başına gelmiş, ben niye yalvarıyorum demiş.arkadaşlar bunu buraya yazmak doğru mı bilmiyorum . Sosyal çevremle paylaşamıyorum burada sanal olarak fikir almak istedim .
29 yaşındayım 3 ay önce bir ilişkiye başladım bir iş davam vardı yasal sürecim aynı zamanda işsizdim aslında boşluktaydım ilişki istemiyordum ama bu şahıs öyle bir geldi ki duygusal bağlanmaya başladım . Ne zaman üzgün olsam mesafe olmasına rağmen geliyordu . Ne istersem yapıyordu bu yasal sürecimde hukuksal destek maddi manevi hep yanımda oldu . Lakin yolunda gitmeyen bazı şeyler vardı hep içimde soru işaretleri. Asırı kıskanç kontrol etme biraz egoist . Ama birden öyle ilerledik ki çok sık görüşmeye başladık . Ama genel olarak hep bi kaosumuz oluyordu geri düzeliyorduk . Geçen hafta böyle bir akşam yine tartıştık bende sinirle engelledim . Ama içten içerde aramasını bekledim mesaj atmasını bekledim asla yapmadı . Sabah aradım sinirliydim daha fazla uzatmamak için aramadım dedi sabah arasaydın dedim arayacaktım falan filan yaptı , o gün planımız vardı geleyim mi diye sordu bende zaten gelecektim nasıl soru derken neyse geldi , bende o gün sanırım bizden olmayacak dedim çünki yolunda gitmeyen birşeyler vardı . Düzgünce bitirelim dedim . Bana bir ağlamaklı hayır olmaz seni bırakmam hep yanındayım ayrılmayalım konuşma böyle . Sonra dedim ki gerçekten herşekilde benim yanımda gerçekten seviyor . Neyse 2 gün geçti benim dava günüm mahkeme olacak yanımda olacaktı bana son dakka ben gelmiyorum izin vermediler yalan söylüyor tabiki sonrası da ayrılmak istediğini söyledi . Şok oldum tabi ki canım çok yandı o gün benim için önemli bir gündü yanımda olacaktı ve en zor anımda hem gelmedi hem ayrılık mesajı attı . Ben de hazmedemedim . Ayağına gittim yalvardım . Ben gittikçe yalvardıkça net birşekilde asla geri dönüşü yok kararımın dedi . Güya severek ayrılıyormuş ilerde ben dua edecekmişim . İleride acı çekmektense şimdi çekecekmişiz . Bizim ilerimiz yokmuş . Olmayan şeyler varmış ne diyorum söylemiyor asla .Süre verelim dedim değişen birşey yok dedi . 14 şubatta planlarımız vardı hepsini iptal etmiş . Bilmiyorum çok zoruma gitti . Kendimi bu hale düşürdüğüm içinde en çok kendime kızıyorum . Hayır 2 ay da nasıl bu hale geldim bilmiyorum . Ama benim en önemli anıma ramak kala hem gitmedi hem böyle yapması bile bile kötülük . Beni sevmediğini kendime yediremiyorum bir yandan arkadaşlarıyla tanıştık ailesine ablasına anlattı hep yanımdaydı üzgün olsam hemen gelirdi .ama bunlarınyapması bilmiyorum gerçekten aşırı canım acıyor . Belki de ilk ayrılık dediğinde direk engellemiliydim tutamadım ayağına gittim yalvardım . Sonuç. Onu engelledim . Ama pişman olur mu ? Geri gelir mi ? Yani geri gelmesini yeniden ilişki anlamında demiyorum ama pişman olup yaşadıklarımı hissetsin anlasın istiyorum
Benim şahitim vardı işyerinden onu mahkemeye yetiştirecekti çok önceden planlamıştık ama son dakika bak çaresine dediKimse sizin stres topunuz değil. Canınız isteyince birini engelleyip, sonra da adam aramadı diye sitem etmeniz mantıksız. Adam yine de o gün kalkıp, gelmiş. "Bizden olmayacak vb" demişsiniz; adam yine de bir şans istemiş. Adamın yanınızdan ayrılınca aklı başına gelmiş, ben niye yalvarıyorum demiş.
İş davasında tanıklık için çağırılmadıysanız, duruşmalara avukatınız giriyor zaten. Dışardan seyirci de alınmıyor. Adam gelse ne yapacaktı ?
Adam bakmış olacak gibi değil olmasın demiş aydınlanma gelmiş .
gelmez o adam
Watsapta bir engelliyor bir engeli geri kaldırıyor tekrar engelliyor bilmiyorumAdam bakmış olacak gibi değil olmasın demiş aydınlanma gelmiş .
gelmez o adam geri
Şahit sizin şahitiniz, dava sizin davanız. Adam niye şahitinizi mahkemeye getirsin ? Şahitiniz, şahitlik yapmaktan mı vazgeçti ? Celp geldiyse zaten katılması gerekmiyor mu ?Benim şahitim vardı işyerinden onu mahkemeye yetiştirecekti çok önceden planlamıştık ama son dakika bak çaresine dedi
Şahit benim şahitim ama adliye uzak ve işyerinden kısa süreli izin almıştı bana sana şahitlik yaparım ama beni birisinin alıp geri iletime getirmedi gerek demişti . Ben ona rica etmeden kendisi atlayıp ben yaparım demişti . Hatta bikaç kez bir sorun olsa bile aramızda ben Yinede mağdur etmem demişti . Bende ona güvenmiştim .Şahit sizin şahitiniz, dava sizin davanız. Adam niye şahitinizi mahkemeye getirsin ? Şahitiniz, şahitlik yapmaktan mı vazgeçti ? Celp geldiyse zaten katılması gerekmiyor mu ?
görümce erkenden kardeşini sıyırmış sendenUnuttuğum şeylerde var , çok basit bir tartışmamızı gidip ablasına saatlerce anlatmış gelip bana söylemişti ablama anlattım diye . Bende özelimiz neden anlatıyorsun demiştim . bunlar benim kafamda hep soru işaretiydi
Madem gitmesin diye yalvaracaktınız en baştan sürekli niye engellemeler ayrılalım demeler yaptınız. Bu tabloda döneceğini sanmıyorum yani ben olsam dönmezdim. Çocuk oyuncağı değil ilişki ayrıl barışarkadaşlar bunu buraya yazmak doğru mı bilmiyorum . Sosyal çevremle paylaşamıyorum burada sanal olarak fikir almak istedim .
29 yaşındayım 3 ay önce bir ilişkiye başladım bir iş davam vardı yasal sürecim aynı zamanda işsizdim aslında boşluktaydım ilişki istemiyordum ama bu şahıs öyle bir geldi ki duygusal bağlanmaya başladım . Ne zaman üzgün olsam mesafe olmasına rağmen geliyordu . Ne istersem yapıyordu bu yasal sürecimde hukuksal destek maddi manevi hep yanımda oldu . Lakin yolunda gitmeyen bazı şeyler vardı hep içimde soru işaretleri. Asırı kıskanç kontrol etme biraz egoist . Ama birden öyle ilerledik ki çok sık görüşmeye başladık . Ama genel olarak hep bi kaosumuz oluyordu geri düzeliyorduk . Geçen hafta böyle bir akşam yine tartıştık bende sinirle engelledim . Ama içten içerde aramasını bekledim mesaj atmasını bekledim asla yapmadı . Sabah aradım sinirliydim daha fazla uzatmamak için aramadım dedi sabah arasaydın dedim arayacaktım falan filan yaptı , o gün planımız vardı geleyim mi diye sordu bende zaten gelecektim nasıl soru derken neyse geldi , bende o gün sanırım bizden olmayacak dedim çünki yolunda gitmeyen birşeyler vardı . Düzgünce bitirelim dedim . Bana bir ağlamaklı hayır olmaz seni bırakmam hep yanındayım ayrılmayalım konuşma böyle . Sonra dedim ki gerçekten herşekilde benim yanımda gerçekten seviyor . Neyse 2 gün geçti benim dava günüm mahkeme olacak yanımda olacaktı bana son dakka ben gelmiyorum izin vermediler yalan söylüyor tabiki sonrası da ayrılmak istediğini söyledi . Şok oldum tabi ki canım çok yandı o gün benim için önemli bir gündü yanımda olacaktı ve en zor anımda hem gelmedi hem ayrılık mesajı attı . Ben de hazmedemedim . Ayağına gittim yalvardım . Ben gittikçe yalvardıkça net birşekilde asla geri dönüşü yok kararımın dedi . Güya severek ayrılıyormuş ilerde ben dua edecekmişim . İleride acı çekmektense şimdi çekecekmişiz . Bizim ilerimiz yokmuş . Olmayan şeyler varmış ne diyorum söylemiyor asla .Süre verelim dedim değişen birşey yok dedi . 14 şubatta planlarımız vardı hepsini iptal etmiş . Bilmiyorum çok zoruma gitti . Kendimi bu hale düşürdüğüm içinde en çok kendime kızıyorum . Hayır 2 ay da nasıl bu hale geldim bilmiyorum . Ama benim en önemli anıma ramak kala hem gitmedi hem böyle yapması bile bile kötülük . Beni sevmediğini kendime yediremiyorum bir yandan arkadaşlarıyla tanıştık ailesine ablasına anlattı hep yanımdaydı üzgün olsam hemen gelirdi .ama bunlarınyapması bilmiyorum gerçekten aşırı canım acıyor . Belki de ilk ayrılık dediğinde direk engellemiliydim tutamadım ayağına gittim yalvardım . Sonuç. Onu engelledim . Ama pişman olur mu ? Geri gelir mi ? Yani geri gelmesini yeniden ilişki anlamında demiyorum ama pişman olup yaşadıklarımı hissetsin anlasın istiyorum
Yolu açık olsun . Ben sadece yaşattıklarını bilsin istiyorum pişman olsungörümce erkenden kardeşini sıyırmış senden
Şahitinize "sen taksiye bin, ben adliyenin önünde seni bekliyorum; taksi ücretini ben ödeyeceğim vb" diyemediniz mi ?Şahit benim şahitim ama adliye uzak ve işyerinden kısa süreli izin almıştı bana sana şahitlik yaparım ama beni birisinin alıp geri iletime getirmedi gerek demişti . Ben ona rica etmeden kendisi atlayıp ben yaparım demişti . Hatta bikaç kez bir sorun olsa bile aramızda ben Yinede mağdur etmem demişti . Bende ona güvenmiştim .
Sürekli değil . En başta kendisi ayrılmak istedi ben tuttum . Ben tuttuğum için kendisi hep iyi ki beni tuttun diyordu . Ama aşırı kontrol etme kıskançlık kavgaları yapmadığım şeylerden suçlanmalardan dolayı yol yakınken bitirmek istemiştimMadem gitmesin diye yalvaracaktınız en baştan sürekli niye engellemeler ayrılalım demeler yaptınız. Bu tabloda döneceğini sanmıyorum yani ben olsam dönmezdim. Çocuk oyuncağı değil ilişki ayrıl barış
olsa nolacak dönse aaa canım hosgeldın mı diyeceksin bidaha guvenılır mı o adama ?Yolu açık olsun . Ben sadece yaşattıklarını bilsin istiyorum pişman olsun
Diyemedim efendim işsizim . Onun için kuzenime söyleyecektim çok öncesi . Ama kendisi asla ben yaparım kimseye söyleme dediği için son dakika kaldımŞahitinize "sen taksiye bin, ben adliyenin önünde seni bekliyorum; taksi ücretini ben ödeyeceğim vb" diyemediniz mi ?
Aslında yanyana iken kaosumuz yoktu mesajlaşmada öyle gidiyorduk . Onun dışında yanyana bir sürü keyifli zaman seyahat geçirdik . Onun için zor geliyorGeri gelse ne olacak siz doğru düzgün sohbet edemeden sürekli kavga edip küsüyosunuz ortada bir ilişki bir yaşanmışlık veya özlenecek hiçbir şey yok
Kusura bakmayın ancak kötü bir planlama olmuş.Diyemedim efendim işsizim . Onun için kuzenime söyleyecektim çok öncesi . Ama kendisi asla ben yaparım kimseye söyleme dediği için son dakika kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?