- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi Mihribantje
Artık ikinci isminiz Elif oluyor zaten. :) Bence yalan falan yok.Elif ikinci ismim desemde olurmu? Yoksa yalan soylemis mi olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık ikinci isminiz Elif oluyor zaten. :) Bence yalan falan yok.Elif ikinci ismim desemde olurmu? Yoksa yalan soylemis mi olurum
Evet. Uff cok garip bir insanim ya. Insanlarin tepkisinden korkuyorum bu yuzden bunu yapmayada korkuyorum. Insanlarin elestirilerinden ne dusunurler falanArtık ikinci isminiz Elif oluyor zaten. :) Bence yalan falan yok.
Evet. Uff cok garip bir insanim ya. Insanlarin tepkisinden korkuyorum bu yuzden bunu yapmayada korkuyorum. Insanlarin elestirilerinden ne dusunurler falan
Hayir ailemin degil, beni taniyan insanlarin tepkisinden. Belki dalga gecerlerAilenizin tepkisinden mi çekiniyorsunuz?
Bu arada bence Mihriban hoş bi isim. Ama sevmiyorsanız elif de güzel.
Dalga geçerlerse ve ailenizden değilse hayatınızda işleri ne?Hayir ailemin degil, beni taniyan insanlarin tepkisinden. Belki dalga gecerler
Evet oyle. Ama sence dalga gecerlermi?Dalga geçerlerse ve ailenizden değilse hayatınızda işleri ne?
Ama hollandada yasiyorum. Yabancilar icin cok garip bir isimMihriban bir tanıdığım var, dünyalar güzeli, okumuş, ihtisas yapmış, kültürlü ve kendine güveni ciddi derece yüksek. O kadar yakışıyor ki ona o isim, mihriban ismi hep onu özel kılmıştır diğerlerinden, kendi gibi özel ve güzel. Bence sende sana özel olmalısın, ismin çok güzel. Emin ol bana takıntı yapacak hiçbirşey yok, şahsen ben tertemiz saf ve güzel birkişi tasavvur ediyorum gözümde seni şuan o isimle..Hiç girme o topa cidden gerek yok,sen özel ol..
Ben elif kullanacam ama mesela alisamayanlar hala mihriban kullanabilirlerMadem İsminizi Beğenmiyorsunuz,Neden Değiştirmeyi Düşünmüyorsunuz?
İsim Ekletmek Filan Bence Gereksiz İki İsim Sıkıntıdır Belki Mihriban Demek İsterler Elif Değil de...
Ben elif kullanacam ama mesela alisamayanlar hala mihriban kullanabilirler
Ismim guzel olsaydi tamam derdim ama turkiyede bile guzel bulunmayan yani az bulunan bir isim napacagimi bilmiyorum kararsiz kaldim. Ozguvensizliktenmi yoksa gercekten ismimi begenmiyormuyum onuda cozemedimOnlara göre tuhaf geliyor diye ben asla ismimi değiştirmeyi düşünmezdim kaldı ki bu ve benzer daha zor isimle yurt dışında yaşayan insanlarımız var hali hazırda. Bence bu gariplik,tuhaflık değil senin yine farkın! Onlar kısaltıp kullanabilirler pek tabii ki..
Ama mesela burdada rastlandim mihriban koylu ismi gibid diyorlar falan iste bu yuzden ismimi begenmiyorum ve ban nedir ya ban cirkinYanlış anlaşılmak istemem ama ki bu isimle çok akrabam ve tanıdığım var,bir algı var bilirsin belki Kezban ismiyle nasıl dalga geçiliyor! Dönen muhabbetleri az çok biliyorsundur, bu isimde olanlar bile bu kadar takmaz umursamazken, sen güzelim ismini beğenmemezlik yapıyorsun çok şaşırdım açıkçası. Bana özgüven problemi yaşıyorsun gibi geldi, yoksa ismin cidden çok güzel ve öyle herkeste ayşe, fatma,elif gibi rast gelemezsin.Yinede sen bilirsin, içinden nasıl geliyorsa..
Zaten ismimi tamamiyle degistirmicem yanliz ikinci isim ekletecem insanlar beni nasil cagirmak istiyorlarsa oyle hitap etsinlerYoo bence Kezban gayet güzel bir isim, en az Mihriban kadar saf ve temizliği çağrıştırıyor bana..Tabi bu nereden bakmak istediğinizede bağlı.. Bence biraz düz düşünüyorsun olaya çok karamsar ve dar bakıyorsun, o nedenle ne desek sanırım boş olacak, nasıl mutlu olacaksan öyle ilerle bu konuda,en iyisi..
Ya bak ben.iki ismim var ailem.kimliktekini degil dier ismimi kullanuyor.hatta cogu akrabam kimlite dier ismimi bilmez bile.okulda resmi yerlede kimlikte iamim kullaniliyor ve ben cok akrmasa yasiyorum biriyle tanistigimda kendimi ne olarak tanitacagim kinusunda.Ama ailem beni normal mihriban diye sesleniyorlar yani birinci ismim ama ben ikinci isim kullaniyorum diyemezmiyim? Cunku bazi insanlarda oyle yani aileleri onlari birinci ismiyle hitap ediyor ama kendisi ikinci ismini kullaniyor.