- 18 Haziran 2014
- 457
- 193
-
- Konu Sahibi Ceren_cebil
işte buEski sevgililerimle olan fotoları atmam.
Gencligimin anıları.
Eşim bugüne kadar beraber olduğum en tipsiz adam.
Galiba, onun beraber olduğu en tipsiz kadın da benim. Gördüğüm fotoğraflara bakarsak durum böyle.
O kızın sizden güzel olması, ilk kez onunla güzel şeyleri yaşaması, onun için dünyayı yakmasi niye üzüyor ki Sizi?
Mazi olmuş. Geçmiş gitmiş, bir anı olmuş. Olmuş ve gömülmüş, hortlatmaya ne gerek var.
ilk değil son olmak marifet.
Sevgilinizle birlikte olmuş sorun değil, sorun tatil mi?
Sevginin derecesini bilmeden ayrıl diyemem ama hemen evlenme.Eşleri eskiyi kıskandırmak için evlenipte burada hayatı zindan olan kadınların hayatlarını oku.Bana;silmemesi ve benimle çıkarken" jolie gibiydi" demesi bile yeterdi bitirmem için.Hayir sorun 1 yillik ciktigi kizin her istedigini yapip 7 yillik ciktigi ve evlenecegi kadin olan bana yapmamis olmasi. Bunu da maddi duruma baglamasi. O zaman varmis da yapmis bugun yokmus. 7 yillik iliskimizin 6 yili boyunca benden haberisz kizin resimlerini silmemis olmasi. Sonradan yine kizla ilgili ne kadar ciddi rahatsiz oldugumu gormus de o tartisma sonucu silmis. Yoksa daha silecegi yokmus.
Sevginin derecesini bilmeden ayrıl diyemem ama hemen evlenme.Eşleri eskiyi kıskandırmak için evlenipte burada hayatı zindan olan kadınların hayatlarını oku.Bana;silmemesi ve benimle çıkarken" jolie gibiydi" demesi bile yeterdi bitirmem için.
Ya siz ne ilginc kadinlarsiniz. Klavye basinda oturup kime laf soksam diye bekliyor musunuz? Neyin kafasi bu. Icinde bulundugum durumun aptalca oldugunu bildigim icin zaten baska kadinlarin goruslerini sorayim dedim. Sizin incitici, kendini begenmis yorumlariniza ihticayim yok. Yanlislarimi assagilayarak yada beni kucuk gorerek degil de duzgunce gosterebilirdiniz. Sanirsin hepsinin, ozguveni yerinde, hic sorun yasamamis. Cok caresiz hissettiginiz anda size assagilanarak mi hitap edilmesi hosunuza gidiyor?? Ben siz de kadinsiniz, kendiniz olsaniz nasil davranirdiniz, ne onerirsiniz diye size danistim. Ne yanlis etmisim.
dün ben de bir konu açtım ve böyle konuyu adam akıllı okumadan hatta hiç ama hiç anlamadan yorum yapanlar oldu...onları atlayıp sadece sana yardımcı olanları ciddiye almanı tavsiye ederim....sanırsın ki herkes mükemmel...bi mükemmel olma çabası ..
sorununa gelince zaman zaman böyle durumlar yaşayabiliyoruz...yardım almadan önce çok açık bir biçimde rahatsızlığını ve aldığın cevaplardn tatmin olmadığını sevgiline söylemelisin ki gerçekten onun cevapları seni tatmin etmemiş...ilişkinizi bilmiyorum,başka sorunlarınız var mıdır??eski sevgilisi dışında seni rahatsız eden başka başka şeyler de var mı?? sorun sadece tatil mi yoksa tatil konusunda yalan söylemesi mi? biraz farklı şeyler düşünmeye çalış...
bir de bu kadar takıntılı olduğunu düşündüğün şeyler var mı??sorun sadece sevgilindeyse bu durumu uzmana ihtiyacın olmadan sevgilinle konuşarak onu suçlayarak, eski ilişkisini irdeleyerek değil) rahatsızlığını burda anlattığın gibi açıklayarak, sebebini bulmak istediğini söyleyerek ...belki birlikte çözebilirsiniz
bu şekilde sonuca ulaşamazsan ve hayatında seni rahatsız eden benzer durumlar yoksa (takıntılar) ilişkini bir daha gözden geçirmeni tavsiye ederim sana
Anlayisin icin tesekkurler. Yukardada birisi benzer soru sormustu ona yazdigim cevabi sana da gonderiyorum: sorun 1 yillik ciktigi kizin her istedigini yapip 7 yillik ciktigi ve evlenecegi kadin olan bana yapmamis olmasi. Bunu da maddi duruma baglamasi. O zaman varmis da yapmis bugun yokmus. 7 yillik iliskimizin 6 yili boyunca benden haberisz kizin resimlerini silmemis olmasi. Sonradan yine kizla ilgili ne kadar ciddi rahatsiz oldugumu gormus de o tartisma sonucu silmis. Yoksa daha silecegi yokmus. Onunla defalarca, defalarca konustum. Bu resim davasindan hemen sonra ayrildim. Sehir disindaydi ilk ucakla geldi, butun parasini yuzuge yatirmis. Evlenme teklifi etti. Seni sevdigimi anlaman icin daha ne yapmam gerek dedi. O kizin varligini bile unutmustum sen konularini acana kadar. Sen 10 kat daha ustunsun. Onla kiyaslanamazsin bile. Resimler hatira diye sakladim, bir zamanlar ciktigim kizlardan biriydi. Sadece onun degil ki butun ciktigim kizlarin resimleri var, sen bir ona takmissin dedi. Ben durup durup gidip de kizin resimlerine bakmiyorum ki falan dedi. Aldim yuzugu o an inandim kabul ettim. Ama kendi kafamda bunu atlatamadigima karar verdim. Kabul edemiyorum icimden. Hem onun hislerine inaniyorum, guvenmek istiyorum hem de kendi icimde kabullenemiyorum. Adam bana diyo artik: bu kadar seyden sonra da inanmiorsan daha yapabilecegim sey yok diye. Kizi zamaninda cok sevmisse, hala unutamadiysa tutup bana evet ya aklimin bir kosesine hala var demiyecektir. Kafam karisik, gercekten kizla hicbir alakasi yok ve sadece bana mi odakli yoksa baska turlu mu bilemedim.
bana konu garip geldi ya
bir yabancı insan nasıl türk kadını triplerine tepki verir tezi gibi olmuş hehe
bir de bir üye arkadaş vardı uydurma hikayeelr yazan onun hikayelerine benzettim türk kız yabancı sevgili filan
aman neyse neticede inandırıcı değil konu ama hadi inansaydım takıntınız için psikoloğa ya da psikiyatriste gidin diyebilirim...