- 24 Kasım 2014
- 102
- 53
- 37
- Konu Sahibi Ceren_cebil
Hanimlar okuyacaginiz hikaye uzun evet ve belki de sizi rahatsiz edecek beni de ediyor, bir uzmandan yardim almayi dusunuyorum ama oncelikle baska bayanlarin da bu konuda dusuncelerini almak istiyorum. Ben yabanci bir ulkede yasiyorum, erkek arkadasim da yabanci. Melek gibi bir adam, beni cok sevdigine de eminim. Ailesiyle hatta sulalesiyle tanisim, evlerinde yattim. Iliskimizde butun sorunu yaratan benim ve bu da canimi sikiyor. Hayati boyunca iki kere ciddi iliskisi olmus. Biri ben biri benden onceki. Universite arkadasiymis, o kizla bir yillik bir iliskisi olmus 2006 da ayrilmis, 2007'de benimle arkadasca konusmaya basladi ve 2008'de cikmaya basladik taki gunumuze dek. Yani 7 yildir cikiyoruz. Eski kiz arkadasini ilk kez sordugumda cevap vermek istemedi, birbirimizin gecmisini ogrenmek iyi degil, gecmis gecmisde kalmis ve bitmis, simdi biz variz dedi. Ama zorlayinca soyledi.Benden onceki de cok ozelmis. Rus bir bayanmis. Guzelmis, guclu bir karakteri varmis yani azimliymis. Kucuk yasta anasini babasini kaybetmis dedesigil buyutmus. Erkek arkadasim ilk seks deneyimini de bu kizla paylasmis. Kiz onceden beri bakire degilmis zaten. Sonra erkek arkadasim bu kizi ailesiyle tanismaya goturmus, potensiyel es gozuyle bakmaya baslamis. Yalniz kiz onun ailesine ve arkadaslarina saygisiz davranmaya baslamis. Direkt olarak degil ama mesela onlarin onunde erkek arkadasimla kavga ediyomus. Herseyden sikayet eden negatif bir bayanmis. Benim de erkek arkadasim zenci, gayet kendi halinde, basit ve kadinlarin ilgisini kesinlikle ceken bir tip degil. Ama cok guzel karakteri var. Amaan dedim ciktigi kiz ne kadar guzel olacakki.Bir gun, o lanet olasi gun merak edip kizin facebookunu gordum. Guzel kadin. Oyle abartilacak gibi degil ama duzgun yuz hatlari, dolgun dudaklari, yesil gozleri, yay gibi kaslari beni kiskandirmaya yetti. Ama kizin boyle uclarda, degisik bir tarzi vardi. 2-3 resminde resmen travestiye benziyor diye erkek arkadasima" merak edip senin eskisinin resmini buldum travestiymis ya bu" dedim. O da bana " simdi neye benziyor bilmiyorum ama benle cikarken Angelina Jolie'ye benziyodu" dedi ve asrin hatasini yapti. Ondan sonra ne zaman o kizdan bahsetsem erkek arkadasim onunla ilgili konusmak istemedi, kacamak cevaplar verdi, ben kizi kotuleyince de hic agzini acip 2 laf etmedi bu da beni daha cok iskillendirdi. Nitekim yalanlarini yakaladim. Bunun Meksida gemi gezisi yaptigi resimleri vardi yillar once sordugumda kuzenimle gittim dedi. 7 yil boyunca ben bu adama biz de tatile gidelim, bak zaman geciyor bir degisiklik olur, 1000$'a ucakparasi, otel dahil 1 hafta tatil. Yok dedi durdu. Kis oldu dag evine gidelim kendi payimi ben odicem dedim yok dedi durdu. 1 ay once televizyon izliyoduk yine buyuk seyahat gemisi gordum agzini aramak icin' ay sen de gitmistin di mi, kimleydi yaa unuttum" dedim. Eski sevgilisinin adini verdi. Yuzum dustu, ben sana 7 yildir yalvariyorum benimle gitmiyorsun 1 yil ciktigin kizla gitmissin dedim. Sonra bu basladi" onun arkadaslari gemide calisiyordu 300$a gittik, ustelik onlarin kamarasinda uyuduk, senin gitmek istedigin tatil en az 1000$. Benim o zamnalar birikmis param vardi, gtmek zoruma gitmedi, simdi borc bataginin altindayim, ustelik seninle evlenmek icin, yuzuk parasi, dugun parasi, ev duzme parasi ve en onemlisi ev alma parasi biriktirmem lazim. Sana harcadiklarimi o kiza harcamadim bir tatil mi sorun oldu dedi. Ben de sorun tatil degil, ir yillik ciktigin kizin bir dedigini iki etmemen ve 7 yillik ciktigin kiza rahatca hayir diyeilmen dedim. tatil 1000$ ise 7 yilda pekala bunu biriktirip beni de sirf gonlum olsun diye tatile goturebilirdin dedim. Sonra kizi dag evine de goturmus. Bilgisayarina girdim kizin oldugu resimleri silmis ama dag evinin, yattiklari odanin falan resimleri hepsi var. Konusmamiz sirasinda da kiza ait butun resimleri iliskimizin 6. yilina kadar silmedigini, ben yine birgun kizla ilgili kriz yapinca ondan sonra sildigini ogrendim. Neymis de, hatiraymis, durup durup kizin resimlerine bakmiyomus, umursamiyomus falan. Iliskimize basladigimizda sordum kiza ait herseyi sildigini yalan soylemisti. Kizdim ayrildim, aninda yuzuk alip kapima dayandi, evlenmek teklifi etti. Beni cok olumune sevdigini, benim o kizdan 10 kat daha ustun oldugumu, beni kirdigi icin ozur diledigini ve bundan sonra beni istedigim yerlere maddi gucu yettigince goturecegine soz verdi. Kabul ettim bende. 1 hafta sonra bak ona dair herseyi bilgisayarimdan sildim cekmecemdeki resmini de zaten sen bulup atmistin dedi. Ben oyle birsey hairlamiyorum dedim. O resmi hemen bul, yirt ve klosete at ustune de sifonu cek dedim. Inanir misiniz, unun Angelina Joliye benziyodu dedigi kiz, surati sivilceli, rukus, ezik tipli biri. Benim bugun facebookunda gordugum kadinla alakasi yok. Sanirim kadin sonradan kullerinden dogmus. Her neyse ekek arkadasim dedigimi yapti bir de bak daha heyecan verici hale getircem deyip resmin ustune iseyip oyle sifonu cekti. Simdi diyeceksiniz sorun nerde. Sorun benim o kadini unutamam. Kadinin benim varligimdan haberi bile yok, benim iliskime direkt olarak verdigi bir zarar bile yok. Ama kadini yolda yururken gorsem cerme takip dusururum. Ya da bir kavga sebebi bulup sac bas kadina dalarim. Kisacasi kadina zarar vermek geciyor icimden. Kendime cok kiziyorum, durup durup o kadinin konusunu bir sekilde aciyorum ve erkek arkadasimda bu durumdan rahatsiz olmaya basladi. Sorunsuz iliskime sorun aciyorum. Neden boyleyim, niye yaptigimi bilmiyorum. Dedigim gibi bir uzmana gorunecegim galiba. Kendime ilgili objektif olamiyorum ne olur bana fikirlerinizi soyleyin.
Bu arada sanirim beni deli eden erkek arkadasimin onu zamaninda beni bugun sevdiginden daha sevmis olmasi, ve o kizin hala onun icin onemli olabilme ihtimalinin olmus olmasi. Ben sanirim kiza degil erkek arkadasima kizginim ama sevdigimden ona degil de kiza cemkiriyorum. Cocuk ne diller doktu beni cok sevdigine dair, butun parasina tek tas yuzuge verdi evlenme teklif etti ona inanayim diye. Simdi soruyorum iliskimizin 6 yili boyunca eski sevgilisinin resimlerini benim bu konuda ne kadar hassas oldugumu bile bile silmemesinin ne gibi sebebi olabilir? Bana dedigi " Hatira iste, beni bugunku adam yapmaya yardimci olmus kisi, yarin oburgun ciktigim kizlardan biriydi derim diye sakladim" dedi.
Bu arada sanirim beni deli eden erkek arkadasimin onu zamaninda beni bugun sevdiginden daha sevmis olmasi, ve o kizin hala onun icin onemli olabilme ihtimalinin olmus olmasi. Ben sanirim kiza degil erkek arkadasima kizginim ama sevdigimden ona degil de kiza cemkiriyorum. Cocuk ne diller doktu beni cok sevdigine dair, butun parasina tek tas yuzuge verdi evlenme teklif etti ona inanayim diye. Simdi soruyorum iliskimizin 6 yili boyunca eski sevgilisinin resimlerini benim bu konuda ne kadar hassas oldugumu bile bile silmemesinin ne gibi sebebi olabilir? Bana dedigi " Hatira iste, beni bugunku adam yapmaya yardimci olmus kisi, yarin oburgun ciktigim kizlardan biriydi derim diye sakladim" dedi.
Son düzenleme: