• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi içime kapandim kendi dunyam

O sosyal fobi kesin bende de var tatlım da gitmedim psikoloğa sen ilac falan kullanıyor musun

Kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Şimdilik ilaç olayına girmeyi hic istemiyorum çünkü bir sure önce kullanmistim ilaç adi vermek doğru mu bilmiyorum o yüzden soyleyemeyecegim ama bende biri çok uyku yaptı biri halsizlik diğerinin yan etkileri derken alt üst oldum o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum. Günde 16-17 saat uyuduğumu bilirim. Bide okullar açık olunca gider okulda uyurdum gelir evde uyurdum çok kotu bi dönemdi benim için sonra ilaçları bıraktım ve bir psikologa gitmeye başladım halada devam ediyorum terapilere umarım bi faydasını görürüm...

Kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Şimdilik ilaç olayına girmeyi hic istemiyorum çünkü bir sure önce kullanmistim ilaç adi vermek doğru mu bilmiyorum o yüzden soyleyemeyecegim ama bende biri çok uyku yaptı biri halsizlik diğerinin yan etkileri derken alt üst oldum o yüzden ilaç kullanmak istemiyorum. Günde 16-17 saat uyuduğumu bilirim. Bide okullar açık olunca gider okulda uyurdum gelir evde uyurdum çok kotu bi dönemdi benim için sonra ilaçları bıraktım ve bir psikologa gitmeye başladım halada devam ediyorum terapilere umarım bi faydasını görürüm...
Inşallah canım cok geçmiş olsun

Bende siz gibiyim kızlar ama düşün düşün bazı seylerı ve dediğiniz gibi bazı insanların yüzünü göre göre insanlardan soğudum ve arkadaş edinemiyorum artık. düşünmekten kafamın içi kazan gibi ne yaptığımı bilmez haldeyim yapılan hatalar bir yanda vs. büyük ihtimalle buna bağlı olarak unutkanlık hat safhada gerçekten çok doluyum ve bunu nasıl asacağım bilmiyorum.

neden böyle oldu peki?
Benim durumum senelerdir boyle bazen hafifliyor sadece son zamanda ndn artti dersen girdgim islerden verim alamamam çevremdeki insanlarin iki yuzlulugunj gorusum bütün belali tipleri üstüme cekiyorum resmen sıkıldım artik odadan cikmak bile istemiyorum cok uyuyorum

Benim durumum senelerdir boyle bazen hafifliyor sadece son zamanda ndn artti dersen girdgim islerden verim alamamam çevremdeki insanlarin iki yuzlulugunj gorusum bütün belali tipleri üstüme cekiyorum resmen sıkıldım artik odadan cikmak bile istemiyorum cok uyuyorum
maalesef bende kendimi çıkartmak isterken dibe batıyorum gibi hissediyorum.

ayni bende senin gibiyim cnm evlenmeden once bir suru arkadasim vardi evlendim baska sehire gittm uzaklastk hepsiyle simdide eve kapandim bi arkadas cevresi kuramiyorum bende aksam 8de uyandigimi bilirim kimse kapimi calmaynca kalkip NE yapacagm diyorm Geri yatiyorum bi yere gitsem cok heyecanlaniyorum knsurken cevree kuramiyrm bu yuzden.rahat olmaya calisiyorum AMA olmuyo hastalikmi Bu depresyondamym acaba sosyal fobide var cok zor bi durum

Bn dr a gttim verdgi ilac uykusuzluk yapti biraktim o yuzden migrenim var uykusz kalinca basim agriyor iyice olecek gbi hissediyorum
kullanmasan daha mı kötü oluyorsun. maalesef bizim ailede psikolga gitmek gereksiz olarak görüldüğü için ben gidemiyorum.

aynen bende bir ara sizin gibiydim kimseyle konuşup görüşmek istmyrdm . mesajlarını bile açmyrdm . merak dahi etmiyrdm . sonra dedim ki ee madem böyle kapat telefonu umursama :)
sonra önümdeki engelleri kaldırmaya başladım
nedn mutsuz olduğumu buldum
sorunlarımın üstüne gittim .
hiç odamdan çıkmayan biriydm çok asosyaldım
gerçi şimdi çok sosyal değilim ama en azından sosyal fobimi biraz azalttım .
bir şeyleri yapmak istemeseniz bile yapın :)

Back