• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi içime kapandim kendi dunyam

tedirginkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
626
103
38
Ankara
Kızlar kendi dünyada yaşıyorum hicbir sosyal hayatım yok varsa da ailem hicbir arkadaşıyla görüşmek istemiyorum msj atıyorlar cevap atmak istemiyorum kaciyorum onlardan tek basıma yaşıyorum resmen neden boyleyim hastalıkmi bu

Kızlar kendi dünyada yaşıyorum hicbir sosyal hayatım yok varsa da ailem hicbir arkadaşıyla görüşmek istemiyorum msj atıyorlar cevap atmak istemiyorum kaciyorum onlardan tek basıma yaşıyorum resmen neden boyleyim hastalıkmi bu
Ayni durumdayiz ha bir de devamli uykum geliyor hic enerjik değilim:KK1:

Bende aynen öyleyim. Herkesden her şeyden kaçarım ve çok fazla hayal kurarım bide SOSYAL FOBİ diye bi illet hastalığım varki işin içinden çıkamıyorum...

O sosyal fobi kesin bende de var tatlım da gitmedim psikoloğa sen ilac falan kullanıyor musun

Bence bu dönemsel bir durum kizlar. Eger yogunsan, belli bir koşuşturmama ici de isen hayat guzel, enerjik oluyorsun. Ama ne zaman ki evde yalniz kalmaya başladın iste o zaman ne kimseyle konuşmak istiyorsun, ne disari çıkıp gezmek istiyorsun... Cevren olacak, anlasabildigon insanlar olacak, duygularını paylaşacaksın. Uzun sure yalniz kalmak insani bu depresif durumlara itiyor...

Bence bu dönemsel bir durum kizlar. Eger yogunsan, belli bir koşuşturmama ici de isen hayat guzel, enerjik oluyorsun. Ama ne zaman ki evde yalniz kalmaya başladın iste o zaman ne kimseyle konuşmak istiyorsun, ne disari çıkıp gezmek istiyorsun... Cevren olacak, anlasabildigon insanlar olacak, duygularını paylaşacaksın. Uzun sure yalniz kalmak insani bu depresif durumlara itiyor...
Aynen oyle canim sana cok katılıyorum ama su devirde en yakın dostum dedigin bile iki yüzlü çıkabiliyor seni satabiliyor:110:

Aynen oyle canim sana cok katılıyorum ama su devirde en yakın dostum dedigin bile iki yüzlü çıkabiliyor seni satabiliyor:110:
Kesinlikle canim. Yıllardır tanıdığın dostum diyebileceğin insanlar seni oyle bir şaşırtıyor ki, artik yeni insanlar tanımak ve onlara güvenmek insani yoruyor. Ne zaman mutlu oldugunu görseler, cekememezlik yapip, moral bizacak bir laf sokusturuveriyorlar araya.. Ben henüz gercek anlamda güvenip, mutluluğumu üzüntümü paylaşacak biriyle tanışmadım. İnsallah karşımıza cikar boyle insanlar...

Kesinlikle canim. Yıllardır tanıdığın dostum diyebileceğin insanlar seni oyle bir şaşırtıyor ki, artik yeni insanlar tanımak ve onlara güvenmek insani yoruyor. Ne zaman mutlu oldugunu görseler, cekememezlik yapip, moral bizacak bir laf sokusturuveriyorlar araya.. Ben henüz gercek anlamda güvenip, mutluluğumu üzüntümü paylaşacak biriyle tanışmadım. İnsallah karşımıza cikar boyle insanlar...
Aynen canim ben de öyle birine rastlamadim tam öyle bir dost buldugum dediğimde yanilttilar beni kimseye güvenmiyorum bu yüzden yalniz olduğum için bunaliyorun en iyi dostum sirdasim sevgilim o beni hic yaniltmadi bugüne kadar

Çok bunaldim aglayasim var resmen niye boyleyim ya:KK61::KK61::cry::cry:

eskiden berimi böylesin canım yoksa baska nedenlerden dolayı kafana cokmu takıyosun.ben yapı olarakta böyleyim biraz içine kapanık
Hayır eskiden müzik felan diysam kalkıp oynardim gulerdim felan ama ne bilim artik hiçbirşey içimden gelmiyor çok taktim kafama :KK43: eskiden kilolu olduğum için çok alay ederlerdi yine içime kapanıklık ve öz güvensizlik vardı onu yenmistim ama bilmiyorum neden boyleyimmm :KK43: senin ne derdin var canm

Hayır eskiden müzik felan diysam kalkıp oynardim gulerdim felan ama ne bilim artik hiçbirşey içimden gelmiyor çok taktim kafama :KK43: eskiden kilolu olduğum için çok alay ederlerdi yine içime kapanıklık ve öz güvensizlik vardı onu yenmistim ama bilmiyorum neden boyleyimmm :KK43: senin ne derdin var canm
canım derdim yok aslında Allaha sükür ,ama sosyal fobi ve panik atak var bendede.cekingenlik var.güçlü bir bayan degilim bende.bende sen gibiyim aslında asıl sebep kendimimiz.bence yine öyle olmalısın hayatın güzelliklerini yasamalıyız ömür geciyor:KK22:

Canm evet Allaha şükür öyle bir derdimiz yok Allah daha büyüğünü de vermesin bilmiyorum bu negatif lık niye.. Senin sorunlarında asilmayacak sorunlar değil bence hayata karşı güçlü olmayı bilmelisin yoksa ömrün boyunca ezilirsin..

Back