haklısınız asıl suçlu o aslındaBurada asıl suçlu eşiniz neden haber vermemiş ki size ?
Söylemiş olsa fikrinizi beyan ederdiniz en azından,
Görümcenizin tavrı hoş değil demek ki kendine yakışanı yapmış yapacak birşey yok bu durumda !!!
yeni ev kurduk evlenmeden de belliydi birlikte yaşayacağımızSiz kayınvalidenizin evinde mi oturuyorsunuz, o mu sizin evinizde oturuyor?
Bence kayinvalidenin gönlünü al..görümcenin de karakterine ver,sallama..ben bi esimle konasayim,ona göre belki seni biz davet ederiz deseydin..böyle insanlar icin seviyeni düsürme..her zaman icin insanlarin karakterine göre tepki olmalisonradan bende üzüldüm kadını arada bıraktım sanki
Kayınvalide demiş ki eşin biliyordu sana söylemiştir diye düşündümBence sorun esin ve kv nin sana soylememesi. Gorumcen de bu durumu kullanmis
Kayınvalide demiş ki eşin biliyordu sana söylemiştir diye düşündüm
Bence katıl ve eşini de ikna etaz önce eşimle konuştum sana saygısızlık etmiş sana saygısızlık edemezler konuşurum dedi bende sen bana söylemiş olsaydın eğer ben şok olmaz cevabını verirdim suçlu sensin evime misafir davet ediyosun haber vermiyosun dedim haklısın dedi özür diledi. hala kızgınım ama şimdi nişana katılayım mı yoksa gideyim mi eşimle
yorumlarda bahsettim toparlayayım kızlar kopuk kopuk yazıyorum kusura bakmayın ilk konum herkese cevap vermek için baya uğraşıyorum :) eşim kız kardeşiyle anlaşamadığı için kızda dengesiz olduğu için nişana katılmayı düşünmüyor. ben ne yapacağımı bilmiyorum
pro üye olmak işte bu ya çok teşekkür ederim ben yeni üyeyim çok güzel toparlamışsın konuyu. tekrar kusura bakmayın çok parça parça oldu. nişana katılma meselesini eşimle konuşmam lazımEvi konu sahibi ve eşi kurmuş, kayınvalideyi yanlarına almışlar.
Kayınvalide demiş ki ben nişan işini biliyorsun sandım, eşin biliyordu çünkü söylemiştir diye düşündüm
Görümce için fazla atarlı dedi konu sahibi
Eşi nişan günü program yapıp dışarı çıkacaktım sende gelirsin diye söylemedim demiş
Kısa öz bu yani
Ben yine de nişanda abinin olması taraftarıyım hatta yengenin de, ayıp yani
Prolukla ilgisi yok aslında kısa öz anlatımı severimpro üye olmak işte bu ya çok teşekkür ederim ben yeni üyeyim çok güzel toparlamışsın konuyu. tekrar kusura bakmayın çok parça parça oldu. nişana katılma meselesini eşimle konuşmam lazım
Buraya görümcemle ilgili konu açmak tuhaf benim için.Kendisiyle çok görüşmem. Ben kayınvalidemle yaşıyorum çok şükür bir sıkıntımız yok. Kendisi rahatsız biraz ayrı evde olsa aklımız hep onda kalacak diye birlikte yaşamaya karar verdik.
Kayınvalidem bazen görümcemle kalıyor ikisi pek anlaşamaz ama torunu için gidip kalıyor. Görümcem evlendi boşandı şuan görüştüğü birisi var. Nişan yapacaklarmış bizim evde olsun demiş. Başta kayınvalidem kabul etmemiş benden çekindiği için. Eşimle konuşmuş o da sıkıntı yok sen istiyorsan bizim evde olabilir karımın da kabul etmeyeceğini sanmıyorum demiş.(eşim kız kardeşiyle hiç anlaşamaz zaten görüşmüyolar bende çok görüşmüyorum bu yüzden.)
Tabi benim bu nişan olayından haberim yok.. İşler de burda başlıyo zaten.
Az önce kayınvalidemle konuşuyorum görümcem telefonu aldı. Nişanım var müsaitsen seni de bekliyorum dedi. bende ne zaman olacak müsait olabilirsem gelirim dedim. Vaktini söyledi ve dedi ki çok uzakta değil ya odandan çıkıp katılabilirsin dedi ben şok oldumm.. Kendi evim değil de benim sadece bir odam var sanki cevap veremedim malesef..
Eşime mesaj attım benim yerim bu kadarsa sadece bir odaysa ben çıkıp giderim haberin olsun diye. Konuştuk anlattım olanlar annesini aradı sonra kayınvalidem beni aradı dedim ki o kadın bana öyle birşey diyemez. Ağlamaya başladı tabi benim bir evim yok falan filan halbuki onun da evinin olduğunu her fırsatta söylerim bi sıkıntımız yok normalde bu konuda.
Yani özet olarak böyle arayı karıştırdım sanki kendimi çok kötü hissediyorum sanki anneyle oğulun arasına girdim. Nişanda ne olur bilemiyorum çok kızgınım cevap veremediğim için kendi kendimi yiyorum . Eşimi aramakla kötü birşey mi yaptım kızlar akıl verin vicdan azabından gidecem yoksa..
konuşayım bakalım ama daha önce de söyledim ben çok uğraştım araları iyi olsun diye hatta görümcemle o geldiğinde arada bir dışarı da çıkarız bi sıkıntısı olduğunda bana anlatır da. eşimle konuşmayınca ama hep kısıtlı kaldı aramızdaki muhabbet. hatta kayınvalidem de bu konuda hep dua eder bana önceden aynı sofrada bile oturmazlardı şimdi yine oturuyolar Allah senden razı olsun der. ama işte sağı solu da pek belli olmuyo kendi nişanını mahvetmek pahasına bile kalkıp kavga edebilirProlukla ilgisi yok aslında kısa öz anlatımı severim
Katıl katıl, insan insana böyle günlerde lazım
Sende bi kadınsın tek annen olsa nişanında buruk olmaz mısın, sevmesen de ele güne karşı abini de yanında istersin yani
Yenge değil abla gibi düşünürsen bence eşini de ikna edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?