Aslında daha düzgün bir şekilde söylese hiç sıkıntı yok benim için ama böyle söylemesi çok kızdırdıO senin evine geldi yani.
O zaman kıza haddini bildirmen tüm kozlar senden yana.
Terbiyesizin tekiymiş görümcen.
İşte iyilik yaparsın sonra o senin görevin haline döner.
yok zaten eşimin sıkıntısı yok ama kızın sıkıntısı var annesini kıskanıyo söylediğiniz gibi ama annesi 2 gün onun yanına gitse kadın ağlaya ağlaya geri dönüyo ona da rahat vermiyo.Kardeşler anlaşamayabilir, kavga edebilirler fakat bunu elin öğrenmesine ne gerek var değil mi? Görümceniz belki de dışlanmış hissettiğinden laf sokmuş olabilir size telefonda. Kimsesiz hissetmiş olabilir kendisini. Eşinizin de abilik yapması gerekiyor bana kalırsa.
eşim benimle evli değilken aynı sofraya bile oturmazlarmış ben zorladım eşimi yine aynı evde çok sıkıntı olmadan durabiliyorlar. Uğraştım çok herşey normal olsun diye bende sevmem öyle ayrı ayrı huzursuz oluyorum diye. birgün sofradayken kız tuzluk yüzünden eşime demediğini bırakmadı kavga kıyamat kalakaldık hepimiz durduk yere bende artık uğraşmıyorum yapabileceğim birşey yok kendisi istemiyor anlaşmayıSiz böyle deyince aklıma geldi
Biz eşimle tatildeydik
Dönüş günümüzdü ama o akşam 'X in erkek arkadaşı ailecek tanışmaya geliyor, sizde gelin' diye kayınvalidem eşimi aradı
Eşim de biz İstanbul'da değiliz sanki bilmiyorsunuz ona göre ayarlasaydınız gelemeyiz dedi
Şaşırdım dedim siz iki kardeşsiniz sen gitmeyeceksin de kim gidecek
Bi de uçak rötar yaptı ve üstümüz uygun değil şort vs. var malum
Eve uğradık üstümüzü değiştik biz gittimizde misafirler gelmişti ama bulunmak kafiydi
İyi ki geldiniz ilk tanışma diye pek çıt çıkmıyordu siz gelince muhabbet oldu dendi
Ben sevmem ilkleri sıkılırım vs. ama eşim damat ve abisiyle muhabbet etti yaşıt sayılırlar fena da olmadı
Eşim de kardeşiyle çok iyi anlaşmazdı, evlendikten sonra daha iyi oldu araları kendimce katkıda bulunabildiysem ne mutlu
Abisi zaten anlaşamıyo deyip bende çemkirebilirdim ama ne lüzum var
Ama olaylar hep çok havadaeşim benimle evli değilken aynı sofraya bile oturmazlarmış ben zorladım eşimi yine aynı evde çok sıkıntı olmadan durabiliyorlar. Uğraştım çok herşey normal olsun diye bende sevmem öyle ayrı ayrı huzursuz oluyorum diye. birgün sofradayken kız tuzluk yüzünden eşime demediğini bırakmadı kavga kıyamat kalakaldık hepimiz durduk yere bende artık uğraşmıyorum yapabileceğim birşey yok kendisi istemiyor anlaşmayı
kayınvalidem nişanlanacağı çocuğu tanıyor anlattı şöyle sıkıntılar var ama şöyle iyiler falan eşimle hep konuştuk bunları ama eşimin nişanlısına yorum yaptığını duysa görümcem yıkar başımıza herşeyi :)Bana sizden başka herkes anormal geldi.Hadi nişan söylenmiyor ,kardeş bu.Falanca isteyen var kızım veya kardeşim her neyse biriyle görüştüğü,evlenmesi hakkında ne düşündüğü hiç konuşulmamış mı.KVnin onayı alınmamış mı Gelin dış kapının mandalı mı Nerede kaldı bizim değerlerimiz
parça parça anlatıyorum sanırım kusura bakmayın. evleneceğinde gittik evine gece yoldan gelmiştik biraz uyuyalım demiştik odada uyurken o da gelinliğini deniyordu bir yeri yırtılmış heralde bağırmaya başladı. annesi de kızım biraz sakin ol hallederiz bak abinler de uyuyo yoldan geldiler dedi. banane uyumasınlar gelmeselerdi ben mi istedim falan diye bağırdı baya ben tabi yine şok inşallah eşim uyanmamıştır diye dua ediyorum meğer uyanmış o da benim için dua ediyormuş duymasın diye tuzlukta da aynı şekilde kocamın önünde tuzluk diye bağırmaya başladı biraz dengesiz biri işteAma olaylar hep çok havada
Kız bizi ilk evliliğinde evinden kovdu diyorsun, ne odlu da kovdu ?
Tuzluk diyosun öncesinde ne oldu mesela ?
Psikolojisi bozuk demeye mi getiriyosun anlamadım
Bi de niye hep abisine böyle, başkasına değil.
sonradan bende üzüldüm kadını arada bıraktım sankiYazik kadin hastaymis zaten..kizinin huyunu biliyor..laf yetistiremem diye düsünmüstür..belki uygun bi dille anlatacaklardi ya da görümenizi ikna edeceklerdi ama patavasiz belki gicikligina yapti..ama siz de biraz daha düsünceli ve olgun davransaydiniz keske
Demek ki evlilik onaylanmadığından ,istemediklerinden konuşulmadı .Üstümkörü bahsedildiğine göre ufak bir merasim olacak anladığım kadarıylakayınvalidem nişanlanacağı çocuğu tanıyor anlattı şöyle sıkıntılar var ama şöyle iyiler falan eşimle hep konuştuk bunları ama eşimin nişanlısına yorum yaptığını duysa görümcem yıkar başımıza herşeyi :)
Buraya görümcemle ilgili konu açmak tuhaf benim için.Kendisiyle çok görüşmem. Ben kayınvalidemle yaşıyorum çok şükür bir sıkıntımız yok. Kendisi rahatsız biraz ayrı evde olsa aklımız hep onda kalacak diye birlikte yaşamaya karar verdik.
Kayınvalidem bazen görümcemle kalıyor ikisi pek anlaşamaz ama torunu için gidip kalıyor. Görümcem evlendi boşandı şuan görüştüğü birisi var. Nişan yapacaklarmış bizim evde olsun demiş. Başta kayınvalidem kabul etmemiş benden çekindiği için. Eşimle konuşmuş o da sıkıntı yok sen istiyorsan bizim evde olabilir karımın da kabul etmeyeceğini sanmıyorum demiş.(eşim kız kardeşiyle hiç anlaşamaz zaten görüşmüyolar bende çok görüşmüyorum bu yüzden.)
Tabi benim bu nişan olayından haberim yok.. İşler de burda başlıyo zaten.
Az önce kayınvalidemle konuşuyorum görümcem telefonu aldı. Nişanım var müsaitsen seni de bekliyorum dedi. bende ne zaman olacak müsait olabilirsem gelirim dedim. Vaktini söyledi ve dedi ki çok uzakta değil ya odandan çıkıp katılabilirsin dedi ben şok oldumm.. Kendi evim değil de benim sadece bir odam var sanki cevap veremedim malesef..
Eşime mesaj attım benim yerim bu kadarsa sadece bir odaysa ben çıkıp giderim haberin olsun diye. Konuştuk anlattım olanlar annesini aradı sonra kayınvalidem beni aradı dedim ki o kadın bana öyle birşey diyemez. Ağlamaya başladı tabi benim bir evim yok falan filan halbuki onun da evinin olduğunu her fırsatta söylerim bi sıkıntımız yok normalde bu konuda.
Yani özet olarak böyle arayı karıştırdım sanki kendimi çok kötü hissediyorum sanki anneyle oğulun arasına girdim. Nişanda ne olur bilemiyorum çok kızgınım cevap veremediğim için kendi kendimi yiyorum . Eşimi aramakla kötü birşey mi yaptım kızlar akıl verin vicdan azabından gidecem yoksa..
Atarlı biri herhaldeparça parça anlatıyorum sanırım kusura bakmayın. evleneceğinde gittik evine gece yoldan gelmiştik biraz uyuyalım demiştik odada uyurken o da gelinliğini deniyordu bir yeri yırtılmış heralde bağırmaya başladı. annesi de kızım biraz sakin ol hallederiz bak abinler de uyuyo yoldan geldiler dedi. banane uyumasınlar gelmeselerdi ben mi istedim falan diye bağırdı baya ben tabi yine şok inşallah eşim uyanmamıştır diye dua ediyorum meğer uyanmış o da benim için dua ediyormuş duymasın diye tuzlukta da aynı şekilde kocamın önünde tuzluk diye bağırmaya başladı biraz dengesiz biri işte
neden illa bizim ev olduğunu bilmiyorum bir önceki evliliğinde kendi evinde olmuştu başka şehirde bu sefer öyle istemişnişan görümcenizin yaşadığı evde yapılsın. ne münasebet sizin evde yapılacak? bir de dalga geçer gibi sizin evinize sizi davet ediyo. abisinin bile ben katılmam dediği yerde sizin ne işiniz olur zaten. nişan görümcenizin kendi evinde yapılsın, siz de gitmeyiverin.
evet kayınvalidem de çok istemiyo evlenmesini o yüzden sadece onların birçak akrabası gelecekmiş küçük kutlama olacakDemek ki evlilik onaylanmadığından ,istemediklerinden konuşulmadı .Üstümkörü bahsedildiğine göre ufak bir merasim olacak anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?