Kendi Evimdeki Nişana Davet Edilmem

Yeni Uye

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
162
106
23
Buraya görümcemle ilgili konu açmak tuhaf benim için.Kendisiyle çok görüşmem. Ben kayınvalidemle yaşıyorum çok şükür bir sıkıntımız yok. Kendisi rahatsız biraz ayrı evde olsa aklımız hep onda kalacak diye birlikte yaşamaya karar verdik.
Kayınvalidem bazen görümcemle kalıyor ikisi pek anlaşamaz ama torunu için gidip kalıyor. Görümcem evlendi boşandı şuan görüştüğü birisi var. Nişan yapacaklarmış bizim evde olsun demiş. Başta kayınvalidem kabul etmemiş benden çekindiği için. Eşimle konuşmuş o da sıkıntı yok sen istiyorsan bizim evde olabilir karımın da kabul etmeyeceğini sanmıyorum demiş.(eşim kız kardeşiyle hiç anlaşamaz zaten görüşmüyolar bende çok görüşmüyorum bu yüzden.)
Tabi benim bu nişan olayından haberim yok.. İşler de burda başlıyo zaten.
Az önce kayınvalidemle konuşuyorum görümcem telefonu aldı. Nişanım var müsaitsen seni de bekliyorum dedi. bende ne zaman olacak müsait olabilirsem gelirim dedim. Vaktini söyledi ve dedi ki çok uzakta değil ya odandan çıkıp katılabilirsin dedi ben şok oldumm.. Kendi evim değil de benim sadece bir odam var sanki cevap veremedim malesef..
Eşime mesaj attım benim yerim bu kadarsa sadece bir odaysa ben çıkıp giderim haberin olsun diye. Konuştuk anlattım olanlar annesini aradı sonra kayınvalidem beni aradı dedim ki o kadın bana öyle birşey diyemez. Ağlamaya başladı tabi benim bir evim yok falan filan halbuki onun da evinin olduğunu her fırsatta söylerim bi sıkıntımız yok normalde bu konuda.
Yani özet olarak böyle arayı karıştırdım sanki kendimi çok kötü hissediyorum sanki anneyle oğulun arasına girdim. Nişanda ne olur bilemiyorum çok kızgınım cevap veremediğim için kendi kendimi yiyorum . Eşimi aramakla kötü birşey mi yaptım kızlar akıl verin vicdan azabından gidecem yoksa..

Nişan kız evinde olur ya hani
Annesi de sizle kaldığından annesinin evi gibi görmüşler
En baş eşin haber verse böyle olmazmış
Görümcen çat diye odadan çıkıp katılabilirsin demese aslında gayet normal geldi bu durum bana
Ama sende yerim bi oda mı benim öyleyse çıkar giderim diye fazla abartmışsın

artık olan olmuş.
keşke telefonda görümceye söyleseydiniz ama, böylece hem içinizde kalmazdı hem de görümcenizin densizliğine herkesi karıştırmamış olurdunuz.
şok oldum cevap bile veremedim bende bu yüzden vicdan azabı hissediyorum üzdüm sanki herkesi

Bu haberi eşinizden veya kayınvalideden değil de görümceden duyduğunuz için sonuna kadar haklısınız. Yani yeni üyeyle bir konuşalım öyle karar verelim demeleri gerekiyordu.

Bir tık ileri gider kesinlikle evimde yaptirmam nişanı !!!
Ne münasebet ogluna soruyor kv size sormuyor siz nesini o evde eşek başımı ? (Özür dilerim tabiri caizse )

kayinvalide sizde kaliyor degil mki
dogru dusunuyorsun
ama zamaninda aynianda gorumceye cevap verseymissin telde iyiymis
sokta olunca bende cewap veremiyorum sonra icimi yiyor keske sunu da deseydim diyip bitiyorum
yok araya girme falan iyi yapmissin

Esiniz sizinde kabul edeceginizi dusunup karar.vermis bence bozmayin durumu idare edin kayinvalideniz ve esiniz hatrina uzatmayin cunku kavga uzak gorunmuyor gorumcenin saka yapasi gelmis idare edin hosgoru mukabilinden yeri gelince soylersiniz gerekirse gercekten takmayin bence

Bir kere suc esinizde size danismadigi icin. Görümceyi art niyetli görmedim bos yere alinganlik yapmissiniz

Zaten nişanın olup olmaması sorun değil ki gelsinler. evim aynı zamanda kayınvalidemin de evi tabiki o isterse bizde yapılacak ama görümcemin söylediği şoka uğrattı beni. Eşimle konuştum neden haber vermiyosun diye daha yeni oldu olay o yüzden zaten ben katılmayacaktım beraber başka plan yaparız diye çokda önemsemedim dedi

Bence bana sorulmadan benim evimde nişan yapılmasını istemiyorum de

Eger kabul etmezse nişanı katilmayacagini söyle (annene arkadaşına fln git)

O görümcen de alır dersini diğerleri de sensiz hareket etmemeyi öğrenir

Ailecek garipler
Sana has değil tavırları bence
Eşin duyuyo ama sana söylemiyo
Kardeşi ( araları ne kadar kötü olursa olsun ) nişanlanıyo ama abi başka program yapma peşinde, eşini de alıp
Görümce desen patavatsız

beni yok sayıyo aklınca işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…