Kendi evimde misafirim..

aynısını bende yaşadım ya:) çöpe attığım yırtık pırtık simsiyah olmuş leğenler bile geri geliodu. az mücadele etmedim onları atmak için. :)

bu arada bekarken annemde benim eşyalarımı atardı çok kızardım mümkünse geri getirirdim. aynısını sonra ben yaptım ne garip :)

benımkıler de döndü canım. ama artık yoruldum lanet olsun dedım bıraktım. napayım

benım annem esyalarımı atmazdı da canı sıkıldıkca dolabıma gırer ıstedıgı bılımum kıyafetlerı ıhtıyacı olan baskalarına verırdı.
sabahları dolabı actıgımda yarısının olmadıgını gorunce sasırmaz olmustum artık.
nerdeler desem alacagım cevap bellı "onlar sana yakısmıyordu"

ınan o kadar yoruldum kı, kendımı 400 yasında gıbı hıssedıyorum.
yasama sevıncım ölmüş
dün fark ettim..
bındıgım mınıbus kaza yapıyordu az kalsın. mınıbustekı bı dolu ınsan korku ıle tepkı verırken ben sessız sakın yerımde oturuyodum.
karsı taraftan gelen arac benım oldugum kısıma carpmak uzereydı son anda durdu.
ve benım içimden gecen tek sey KEŞKE ÇARPSAYDI oldu.
ne dusundugumu fark edınce ben bıle korktum kendımden...

offf burası da olmasa gercekten patlayacagım.
iyi gelıyor bana buraya yazmak

hayirlis sabahlar canim..#

niye böyle düsünüyosun..

sen esini seviyosun sonucta buna emin olmasan geri dönmezdim ona degil mi??

daha baslardasiniz, merak etme ben bu kaynana sorununun cözüleceginede inanaiyorum..

cünkü en önemlisi esin seni anliyo yani..

bak burda kmler var esleride yardimci olmuyoo..

Allah tan ümit kesme...hic olmazsa bi cinnet yeter cözüverirsin olayi

gunaydın canım.
eşimi sevıyorum hemde cok sevıyorum. onun sevgısınden de hıc suphem yok
bır gozyasıma dunyayı yıkacagından da adım kadar emınım.
ama ısın ucundakı annesı onunda elı kolu baglı. ona da hak vermıyo degılım.
ama senın de dedıgın gıbı en azından anlıyo artık benı, acık acık konusabılıyoruz kavga etmeden. bu da onemlı bence...

galıba bu işi cinnet çözecek sonunda
saka bı yana bıktım valla....
hıcbırsey yapasım yok artık...
bu kadar ugras bu kadar emekten sonra boyle olmak cok zoruma gıdıyor..

bu bikkinlikmhali her insanin basina gelebilir..

isleri biraz oluruna birak..ilgilenme..

biraz kendine geldigin zaman, yaAllah der birdaha baslarsin mücadeleye..

bu bikkinlikmhali her insanin basina gelebilir..

isleri biraz oluruna birak..ilgilenme..

biraz kendine geldigin zaman, yaAllah der birdaha baslarsin mücadeleye..

sence kendıme gelebılır mıyım
evımdn sogudum
evlılıgımden sogudum
ınsanlardan sogudum
içimi yiyp biteren bir kurt gıbı tukettı benı bu olanlar.

son dalım kocam kaldı
bu gıdısle ondan da soguyacagım sanırım.

bana yollar mı gorunur ne??

gecen esımle tatıl planı yapıyorduk suraya suraya gıdelım dıye.
sonra annesı geldı ee nereye gıdıyoruz dedı.
esıme baktım bırsey dıyemedı sey anne falan dıye atlatma cumle bulamadı
"beraber gıdıyosunuz sanırım ıyı yolculuklar" dedım
"sonra neden oyle dedın kı" dedı esım
"sankı yapmadıgınız sey benı bırakıp gıtmek" dedım sustu...

ister kızın ister hak verin ama anne ve babanın karşı çıktığı işlerde pek hayır olmadığını düşünüyorum, görüyorum .kayınvalide dünya tatlısı bir insan olsada ne olursa olsun beraber yaşamak zordur yatamazsın kalmazsın oturamazsın eşinle şakalaşamazsın hatta çok özür dileyerek yazıyorum istediğin gibi eşinle yatıp kalkamazsın evin küçükse de yeri gelir duşunu bile yapamazsın.eşin sana en başından demiş kayınvalidenle de aranızda sorun yoksa kavga falan yani sabret bakalım biraz daha ama kadın nereye gidecek , şöyle de bi durum var madem ergen yiğen var kayınvalidenizle ayrı bir eve çıkabilir ama bunu siz söyleyemezsiniz ki evden kovar gibi eşinizde söyleyemez annesi neticede kendi akıl edip çıksa keşke .....

hay agzına saglık

annem hıc karsı cıkmadı babam da farklı nedenlerle onyargılı davrandı
ama tanıdıktan sonra kabul ettı, benım babam tanısmamak ıcın 3 yıl dırendı,
anneme gore o zaman benım evlenecek yasa geldıgımı kabullenememıs. yaslanmıs olmak zoruna gıtmıs
ama sımdı hıcbır sorun yok.

bır de annesı anlayıslı olsa dıyecegım ama, ona da umudum yok...
bırde ben temellı gıtsın demıyorum kı daha dort tane cocugu var gıtsın ıkı aylıgına hem onları gorsun hem ben bı nefes alayım hemde artık evım dıyebıleyım duzenımı kurayım az cok... hakkım degıl mı bunlar benım

bunun yolu yaşadığınız evde ona rahatsızlık vermek. bakın siz nasıl rahatsızsanız o da rahatsız olmalı. ne bileyim alışverişe tek başınıza gidin sadece kendi sevdiğiniz yiyecekleri alın. eğer yemekleri o yapıyorsa beğenmeyin yaptığı yemekleri. evinize yeni yeni eşyalar alın. yaptığınız hiçbir şeyde ona fikrinizi sormayın. iyi niyetli olmayın bu kadar ya. tatil konusunda da eşinizle konuşun eşiniz bence pekala söyleyebilir "başbaşa tatile gitmek istiyoruz" diye. bunda utanılacak bir şey yok ki. eşinize sen söylemezsen ben söylerim diyin bence uygun bir dilde söyler.

ay çok kötü bir durum ya.. bide evden kovmuş işin içinde azcıkta olsa bır umut olunca ınsan geri dönğyor dimi....
Ya zaetnn sevgiili kayınvaliden keşke biraz anlayışlı olup sizi bir sene yanlız bıraksaymış ya yeni evlisin sen balayıda yapmamışsınıdır.. öff öff

ya cok mantıklı değil ama bende katyılıyorum bu söylediğinize.. Onlar yatarken sabhtan kakıp evin düzenini değiştir kendi akılındaki yemeği öğlen hemn yap . birşey isterlerse ben yaptım öğlen dersin :)

bırkac kez denedım sonucları bır ıkı sayfa gerıde..
ama ıse yaramıyor
kendı bıldıgını okuyor yıne.
yaa insan yerı sıldıgı bezı mutfak lavabosuna bırakır mı Allah askına dun gorunce yemın edıyorum evden mıdem bulandı...
banyomuzda lavabo yok sanırım bızım...:44::44:

ay ne diyim şimdi. kaç yaşında annesi ?

sonucta sevıyorsun pısman oldugunu da gorunce affedıyorsun. kı zaten bır daha tekrarlanmadı bu olay tekrarlanırsa asla donmeyecegımı cok ıyı bılıyor esım...
balayı yaptık mı bılmıyorum su an yasadıgım sehre gelmeden once dugunun yaıldıgı sehırde dort gun kalmıstık. evlılıgımın en guzel dort gunu.. onu sayabılırız sanırım
daha sonra balayaı ıcın yurtdısına cıkacaktık, hersey ayarlandı ama yola cıkmadan bır gun once esım cıddı bır rahatsızlık gecırdı. ve gıdemedık. yalan oldu yanı

sabah 6 bucuk olmadan evden cıkıyorum ben aksam dokuzda donuyorum.
calısıyorum ve aksamdan aksama fırsatım oluyor
ama ne yaparsam yapayım ertesı aksam aynı sekılde buluyorum evı
benım esyaların kanatları var sanırım yerlerını yadırgayınca eskıye donuyorlar...

çalışmam da ayrı olay zaten hangı ınsan ustune cebınden para koyarak yanı her ay zarar ederek calısır kı.
benım tum maasım yola ve sabah aldıgım ıkı pogacaya gıdıyor desem kac kısı ınanır bana.
cep faturamı odeyecek kadar bıle kalmıyor.
herkesçık işten neden kendını yoruyosun dıyor ama bılmıyorlar kı evde durmaya dayanamıyorum ben asıl.
9,30da baslayan mesaı ıcın kac ınsan evladı 6,30 da evden cıkar yaa.
aklım yok mu benım
ama napım
baska turlu katlanamıyorum kı..
yıne de sagol kedi35

50-55 arası olmalı.
yaslı da degıl yanı...

valla dayanamıcam açık açık sorcam size. bu işleri allah bilir ama kayınvalideniz 80 yaşına kadar yaşasa 30 yıl birlikte yaşamanız anlamına geliyor bu. bence çok vakit kaybetmeden bir çözüm bulun. benim 70 yaşındaki anneannem dedem öldükten sonra kimsenin yanında yaşamak istemedi tek başına yaşadı.

benı dedemler babamlar amcamlar hep aynı seyı soyler "bıgun ben esımden once ölürsem uygun buldugu bırıyle evlensın sakın karsı cıkmayın, kendı huzurunuzu sakın bozmayın"
ben bu mantıkla yasayan bır aıleden gelıyorum.
30 yıl bırlıkte yasayamayız bence, cunku o gune kadar ben coktaaaaaaaaaaan kalp krızınden ölmüş olurum...

acık acık soracagınız soru nedır acep sayın heliconia :44:

ayyy bune böylee vahşet resmen ewi zindan etmiş evliliği zehr etmişs size resmen, ya bu şeklde evliliğinz ne kadar sürebilrki? hem bence kocanz siizi önceliği olarak görmeli yani bakın iyi niyetnzden tamam demşsinz en başta ama olmamış işte bu şeklde ne kadar dewam edebilr , gerçekten bu işin tek oluru alın kocanızı karşınıza anlatın durum bu bu ben yapamıyorum sende farkndasn vs vs artık oralarnı siz biliyorusunz uygun bi konuşma yaparsnz, ve bi çaresne bakılır, yok olmuyosa alsın anasınıda gtsn başka ewde yaşasın canm bide ergen bi çocuk warmış heralde ay dayanlır şey değilllllll yaaaaaaaaaa, zaten siz daha sabretmeye dewam etsenzde bigün patlak wericek ve gözünüz kararıcak, baksanıza kocamdanda soguyorum demişssnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…