• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evimde misafirim..

hosgeldın sudelveda :)

canım bızım tatıl kışın olacak zaten...
o zamana kadar ben bu olayı cozerım kı asla esımde annesının gelmesını ıstemez adım kadar emınım.

ben zaten tatil beldesınde oturuyorum yanı kayınvalıde sımdı gıtse ben tatılı sımd yapmıs olacagım.
denız gunes kum sadece bana aıt evım.
oh bee dıyecegım... inşallah tabi...

sozlerinden bu isin ustesinden gelebilecegin belli seni ilk sayfalara bakarak kendine olan özguvenini daha fazla yukseltmis gordum insan bazen yapmak istediklerinde kucucuk bir cesaret bekliyor sen bu cesareti aldin en azindan yeni fikirler edindin umarim hersey istedigin gibi olur tez zamanda

sozlerinden bu isin ustesinden gelebilecegin belli seni ilk sayfalara bakarak kendine olan özguvenini daha fazla yukseltmis gordum insan bazen yapmak istediklerinde kucucuk bir cesaret bekliyor sen bu cesareti aldin en azindan yeni fikirler edindin umarim hersey istedigin gibi olur tez zamanda

sagol canım.
valla aslına bakarsan özguvenden degıl de..
artık inceldıgı yerden kopsun dıye dusundugumden boyle sanırım.
uzmeyeyım kırmayayım derken olan bana oldu...
artık ınceldıgı yerden kopsun.. nolacaksa olsun...
tamam cok sevıyorum esımı ama olmayacaksa da dıretmenın anlamı yok ceker gıderım
Allaha şükür kendı ayaklarımın uzerınde durabılıyorum...
aılem bıraz sorun cıkarır ama bana degıl eşime..
onu da bı sekılde hallederım..

sagol canım.
valla aslına bakarsan özguvenden degıl de..
artık inceldıgı yerden kopsun dıye dusundugumden boyle sanırım.
uzmeyeyım kırmayayım derken olan bana oldu...
artık ınceldıgı yerden kopsun.. nolacaksa olsun...
tamam cok sevıyorum esımı ama olmayacaksa da dıretmenın anlamı yok ceker gıderım
Allaha şükür kendı ayaklarımın uzerınde durabılıyorum...
aılem bıraz sorun cıkarır ama bana degıl eşime..
onu da bı sekılde hallederım..

olurmu hic inceldigi yerden kopsun baskasinin tercihi yuzunden evinden olmanin anlami varmi kolay degil hic birsey boyle dusunme hersey duzelicek zamanla

olurmu hic inceldigi yerden kopsun baskasinin tercihi yuzunden evinden olmanin anlami varmi kolay degil hic birsey boyle dusunme hersey duzelicek zamanla

valla canım benım o gunlerı gorebılecegıme daır umutlarım yok artık...
herseyı denedım
guzellıkle olmadı
emrıvakı olmadı
zaten buraya ılk yazdıgımda patlama noktasındaydım. o duygularla acmıstım konuyu..
ama artık guzum kalmadı..
artık işimi Allaha havale ettim.
yapcak bısı kalmadı gıbı...

valla canım benım o gunlerı gorebılecegıme daır umutlarım yok artık...
herseyı denedım
guzellıkle olmadı
emrıvakı olmadı
zaten buraya ılk yazdıgımda patlama noktasındaydım. o duygularla acmıstım konuyu..
ama artık guzum kalmadı..
artık işimi Allaha havale ettim.
yapcak bısı kalmadı gıbı...

duzelicek insaallah en azindan yakin bir ev bulunur orada kalir zaten bu sakinlik bir yerde patlak verir

duzelicek insaallah en azindan yakin bir ev bulunur orada kalir zaten bu sakinlik bir yerde patlak verir

ben o sakınlıgın bende buyuk sıddetle patlak vermesınden korkuyorum, cunku ben sınırlenınce gozum hıcbısey gormez.
dagıtırım ortalıgı.
cam kapı kac defa kırdım hatırlamam...
inşallah boyle olmaz...

bence çocuk yapmayın...

canım benım bu kadar bunalmısken cocuk mu olur yaa
ben anlamıyorum o "cocuk yaparsam evlılıgım duzelır" dıyenlerı
kımse kusura bakmasın kadın hamıle kaldı dıye bı b.k olmaz.
evlılık oyle kurtarılmaz..

yanlıssam (kı hıc sanmıyorum) bırı duzeltsın benı arkadasım....

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

ıkı gun once bahsettıgım resım olayından sonra bır sogukluk var esımle aramda
ne kadar alttan alırsam alayım asamadık o soguklugu?
ne yapmalıyım???

offf nolur fıkır verın cıldırmak üzereyim...:14:

dediklerinizi birkac gundur uyguluyorum ve evde resmen kuzey ruzgarları esıyor.:24::24::24:
en son dune aksam salondakı resımlerı ve garıp bır ıkı tablomsu bısıler vardı onları kaldırdım.
esım gelınce ugrasmasaydın sımdı, sonra hallederdık dedı.
rahatsız edıyordu benı dedım kapattım konuyu

bır ara salondan cıkmıstım dondugumde esım kıpkırmızıydı. "n'oldu canım" dedım cevap vermedı "ben yatıyorum" dıyerek odaya gectı bende pesinden gıttım, konusmaya calıstım "sinirliyimm sımdı sonra lutfen" dedı bende kendı halıne bıraktım dondum arkamı uyudum.
iki saat sonra uyandım hala oturuyordu "ne oldugunu soyleyecek mısın artık" dedıgımde "anneme babamın resmını duvarda ıstemedıgını mı söyledın" dedı. :30: kalakaldım. ben boyle bırseyı bırak demeyı planlamamıstım bıle. "noldu sustun" deyınce "hanı yenı cercevelere yerlestırıp dıger duvara asacaktık o fotoları, renklı cercevelerle dekor yapacaktık oyle konusmadık mı bu nerden cıktı" dedım. yuzume baktı baktı, "özür dilerim" dedı sarıldı.
kısacası yıne bır doldurusa gelme faslını bu sefer susup kendı basına bıraktıgım ıcın ben kazandım. sanırım plan benım de sınırlenıp kavga cıkarmamdı.
hayır bız su sekılde olsak :22: (en ıyı bu smıley temsıl edıyor sanırım) ellerine ne gececek merak edıyorum... :44::44:

bu arada fıkırler ıcın sagol canım:42:

Resim olayi neydi?
Ben kacirmisim sanirim cnm.
Geriye donukte goz attim ama sanirim kacirdim gozden:(

canım sorunun cevabı burada...
buldum ben ılgılı mesajı..
:46::46::46::46:

kelin merhemi olsa diye başlamadan önce şunu bil,

en güzel yıllarımı antidepresanlara verdim. bana artı 20 kilo ve tanıyamadığım bir beden, tanıyamadığım bir kişilik olarak döndüler...

kelin merhemi olsa diye başlamadan önce şunu bil,

en güzel yıllarımı antidepresanlara verdim. bana artı 20 kilo ve tanıyamadığım bir beden, tanıyamadığım bir kişilik olarak döndüler...

az bucuk konularını bılıyorum canım.
bır ıkı goz atmıslıgım var fırsat buldukca ama bende aynı senın gıbı kelın merhemı olsa deyıp yorum yazamamıstım...
bende antıdepresan kullanıyorum hala
eşim bıle bılmıyor, gercı bu aralar suphelenıyor ama daha kanıtlayamadı.
neden içiyosun yıne onları dıye soylenmıstı yakaladıgında...

bana + kılosu olmadı ama 5-6 beden zayıfladım (aslında faydalı oldu bıle denebılır :9: )

bende artık ne yapacagımı bılmıyorum cekıp gıdeyım dıyorum, gıdemıyorum eşime temmuz basına kadar süre verdım, şimdi ben gıdersem pes eden ben olurum.
diğer yandan sinirlerim kaldırmıyor artık.
ne tv ne oturma ne rahat rahat hareket etme ne sohbet ne de huzur kalmadı artık bende...
:ssz::ssz::ssz:

az bucuk konularını bılıyorum canım.
bır ıkı goz atmıslıgım var fırsat buldukca ama bende aynı senın gıbı kelın merhemı olsa deyıp yorum yazamamıstım...
bende antıdepresan kullanıyorum hala
eşim bıle bılmıyor, gercı bu aralar suphelenıyor ama daha kanıtlayamadı.
neden içiyosun yıne onları dıye soylenmıstı yakaladıgında...

bana + kılosu olmadı ama 5-6 beden zayıfladım (aslında faydalı oldu bıle denebılır :9: )

bende artık ne yapacagımı bılmıyorum cekıp gıdeyım dıyorum, gıdemıyorum eşime temmuz basına kadar süre verdım, şimdi ben gıdersem pes eden ben olurum.
diğer yandan sinirlerim kaldırmıyor artık.
ne tv ne oturma ne rahat rahat hareket etme ne sohbet ne de huzur kalmadı artık bende...
:ssz::ssz::ssz:

ilacın adını özelden yazar mısın? farmakoloji bilgim geniştir. hele psikiyatri konusunda..

canım az önce bir msj attım, 10 dakika beklemem gerekiyor..

ama kısaca yazayım, kayınvalidem de aynısından kullanıyor ve biz memnun kaldık. eskiden daha beterdi. şimdi kafasına hiç bir şey takmıyor..

bana gelince, teşhisi konmuş, tedavisi ağır ilaçlarla devam eden bir rahatsızlığım vardı, o ara bir de depresyon başladı, senin ilaçla kurtuldum. yani Allah o ilacı sebep kıldı. yan etkisi az ki sen zaten düşük mg kullanıyorsun. ama sakın aniden bırakma. dozajı azaltarak doktor kontrolünde bırak.psikiyatra gitme imkanın yoksa ben anlatırım. en az 6 ay kullanman lazım ki şikayetler dirilmesin kısa sürede..

canım az önce bir msj attım, 10 dakika beklemem gerekiyor..

ama kısaca yazayım, kayınvalidem de aynısından kullanıyor ve biz memnun kaldık. eskiden daha beterdi. şimdi kafasına hiç bir şey takmıyor..

bana gelince, teşhisi konmuş, tedavisi ağır ilaçlarla devam eden bir rahatsızlığım vardı, o ara bir de depresyon başladı, senin ilaçla kurtuldum. yani Allah o ilacı sebep kıldı. yan etkisi az ki sen zaten düşük mg kullanıyorsun. ama sakın aniden bırakma. dozajı azaltarak doktor kontrolünde bırak.psikiyatra gitme imkanın yoksa ben anlatırım. en az 6 ay kullanman lazım ki şikayetler dirilmesin kısa sürede..

canım teşekkur ederım ılgıne
benım tek korkum bu ılacı kullanmaya basladıktan sonra cok cıddı bır rahatsızlık gecırdım. iki gun ölü gıbı yattıgım bır hastalık.. cok zor oldu ıyıleşmem.onbes gunde yataktan anca cıkabıldım... ılk on gun su bıle suremedım agzıma.. tam 9 kılo verdım... (zaten bu olaydan sonra esım bana karsı tamamen degıstı, eskıden de ılgılıydı ama annem de demıyor degıldı, artık annem demıyor. bırkez kaybetmekle yuzyuze geldıya degerım arttı sanırım)
dr bu ılac yuzunden rahatsızlıgı onceden farkedemedıgımı soyledı. tekrar aynı sıkıntıları yasar mıyım dıye korkmuyor degılım ama onsuz da katlanamıyorum hıcbır seye...
:50::50::50::50::50:

Son düzenleme:
canım teşekkur ederım ılgıne
benım tek korkum bu ılacı kullanmaya basladıktan sonra cok cıddı bır rahatsızlık gecırdım. iki gun ölü gıbı yattıgım bır hastalık.. cok zor oldu ıyıleşmem.onbes gunde yataktan anca cıkabıldım... ılk on gun su bıle suremedım agzıma.. tam 9 kılo verdım... (zaten bu olaydan sonra esım bana karsı tamamen degıstı, eskıden de ılgılıydı ama annem de demıyor degıldı, artık annem demıyor. bırkez kaybetmekle yuzyuze geldıya degerım arttı sanırım)
dr bu ılac yuzunden rahatsızlıgı onceden farkedemedıgımı soyledı. tekrar aynı sıkıntıları yasar mıyım dıye korkmuyor degılım ama onsuz da katlanamıyorum hıcbır seye...
:50::50::50::50::50:

biliyorum...

doktorum artık senin ilacı kullanmama gerek kalmadığını, depresyonu atlattığımı söylediğinde inanamamıştım..kendimi çıplak hissediyordum:)yapamam demiştim ama oldu...zaten bağımlılık yapmıyor..benim ilaç listemin içinde küçücük ama değerli bir yeri var:))

kızlar yıne ben...

kafam cok karısık,
ne kv gıttı evden ne yegen, yegenın ıs ısı de yalan oldu galıba..
ev evlıkten cıktı benım ıcın cehenneme dondu.
esımle de aram bozuldu gıbı.. hala cozemedık son olayı...

dun butun gunu odamda gecırmek zorunda kaldım.
bıtek gece esım gelınce bıraz dısarı cıktık acıl bır ıs ıcın, gerı dondugumde NE ISINIZ VARDI DISARDA sorusuyla karsılandım. özel bır konuydu bu yuzden cevap vermedım.. Tekrar odama gıttım. Bu sefer eşim gelip "neden butun gun bu odada duruyosun dısarı cıksana" dedı.
ÇIKMAK ISTEMIYORUM dedım fazla uzatmak ve kavga etmek ıstemedıgım ıcın..
BEN BILIYORUM SEN RAHAT DEGILSIN PISMAN OLDUN EVLENDIGINE DEDI, küs sekılde uyuduk.

İşin kötü yanı cumlesınde haklı mıydı yoksa haksız mı artık bilemiyorum.
Pişman mıyım?
O'nu sevıyorum ama sevgi nereye kadar yeter?
daha ne kadar katlanabilirim?
sabrım tukendıgınde ne olacak?
:18::18::18:

kımseye benı toparlayın dıyecek gucum yok ve konusabılecegım de kımse yok, dert anlatacak halim de yok zaten...
o yuzden burda paylasıp rahatlamaya calısıyorum...

Son düzenleme:
Back