• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi evimde misafirim..

sonucta sevıyorsun pısman oldugunu da gorunce affedıyorsun. kı zaten bır daha tekrarlanmadı bu olay tekrarlanırsa asla donmeyecegımı cok ıyı bılıyor esım...
balayı yaptık mı bılmıyorum su an yasadıgım sehre gelmeden once dugunun yaıldıgı sehırde dort gun kalmıstık. evlılıgımın en guzel dort gunu.. onu sayabılırız sanırım
daha sonra balayaı ıcın yurtdısına cıkacaktık, hersey ayarlandı ama yola cıkmadan bır gun once esım cıddı bır rahatsızlık gecırdı. ve gıdemedık. yalan oldu yanı:ssz:

sabah 6 bucuk olmadan evden cıkıyorum ben aksam dokuzda donuyorum.
calısıyorum ve aksamdan aksama fırsatım oluyor
ama ne yaparsam yapayım ertesı aksam aynı sekılde buluyorum evı :19::19:
benım esyaların kanatları var sanırım yerlerını yadırgayınca eskıye donuyorlar...

çalışmam da ayrı olay zaten hangı ınsan ustune cebınden para koyarak yanı her ay zarar ederek calısır kı.
benım tum maasım yola ve sabah aldıgım ıkı pogacaya gıdıyor desem kac kısı ınanır bana.
cep faturamı odeyecek kadar bıle kalmıyor.
herkesçık işten neden kendını yoruyosun dıyor ama bılmıyorlar kı evde durmaya dayanamıyorum ben asıl.
9,30da baslayan mesaı ıcın kac ınsan evladı 6,30 da evden cıkar yaa.
aklım yok mu benım
ama napım
baska turlu katlanamıyorum kı..
yıne de sagol kedi35
allah yardımcın olsun ben yaşamadıgım için çok fazla akıl veremiyorum canım.. ama bene eşinle 3 gunluk bir deniz tatiline çıkın bırak biraz toksin atınm rahtlayın aşk yaşayın..:16:

ayyy bune böylee vahşet resmen ewi zindan etmiş evliliği zehr etmişs size resmen, ya bu şeklde evliliğinz ne kadar sürebilrki? hem bence kocanz siizi önceliği olarak görmeli yani bakın iyi niyetnzden tamam demşsinz en başta ama olmamış işte bu şeklde ne kadar dewam edebilr , gerçekten bu işin tek oluru alın kocanızı karşınıza anlatın durum bu bu ben yapamıyorum sende farkndasn vs vs artık oralarnı siz biliyorusunz uygun bi konuşma yaparsnz, ve bi çaresne bakılır, yok olmuyosa alsın anasınıda gtsn başka ewde yaşasın canm bide ergen bi çocuk warmış heralde ay dayanlır şey değilllllll yaaaaaaaaaa, zaten siz daha sabretmeye dewam etsenzde bigün patlak wericek ve gözünüz kararıcak, baksanıza kocamdanda soguyorum demişssnz

konustuk, annesı gıtmıyor evden..
sımdılık tek derdımız bırkac aylıgına köye yollamak en azından benım psıkolojı duzelene kadar.
ama onu da yapamıyoruz ne dedıkse kabul etmedı kadın.
oglu olmadan bırıcık kızı olmadan (ben oluyormusum bu ) yapamazmıs.
gıdemezmıs köyüne ugrasamazmıs, sankı yıllardır Pariste yasıyordu da...

benım herseyden sogudugumu esımde bılıyo zaten acık acık soyledım.

ya ınsan kendı evınde uzun oturur kısa oturur gun gelır donla dolasır ama ben gece lavaboya gıtmek ıcın bıle gıyınmek zorundayım, bır gun ertelemekten yataga işeyecegım ama bakalım ne zaman olcak :9:
ınsan kendı evınde ıstedıgı gıbı(afedersınız bıraz ozel olacak ama) sevısır, dusunu alır, fılmını ızler, tv ızler, ne bılım muzık dınler degıl mı?
ınsan evınde kocasıyla yanyana ıkı uzak akraba gıbı oturmaz ne bıleyım sarılır, kucagına yatara bazende cılveleşır degıl mı?
yanı ben boyle bılıyorum..
ama uygulayamıyorum...

buydu aslında :) "30 yıl onunla yaşamaya katlanabilcek misiniz? " diye sormak istedim.

valla sanmıyorum canım cunku fazla degıl ben aynı sekılde bır yılcık daha gecırırsem kalpten gıderım gıbı gelıyor bana. zaten carpıntı nefes daralması sıkayetlerım basladı. sınırlenınce astım krızıne benzer krızler gecırıyorum. ben o zamana kadar kesin ölürüm :39::19:

allah yardımcın olsun ben yaşamadıgım için çok fazla akıl veremiyorum canım.. ama bene eşinle 3 gunluk bir deniz tatiline çıkın bırak biraz toksin atınm rahtlayın aşk yaşayın..:16:

tatıle de bızımle gelır o. sonra odasından korkar aramızda yatar bende cinnet gecırırım.. aan bosver bız gıtmeyelım tatıle, o gıtsın köyune.. hem o zaman tum dıger sorunlarda hallolur bence... sence???

konustuk, annesı gıtmıyor evden..
sımdılık tek derdımız bırkac aylıgına köye yollamak en azından benım psıkolojı duzelene kadar.
ama onu da yapamıyoruz ne dedıkse kabul etmedı kadın.
oglu olmadan bırıcık kızı olmadan (ben oluyormusum bu ) yapamazmıs.
gıdemezmıs köyüne ugrasamazmıs, sankı yıllardır Pariste yasıyordu da...

benım herseyden sogudugumu esımde bılıyo zaten acık acık soyledım.

ya ınsan kendı evınde uzun oturur kısa oturur gun gelır donla dolasır ama ben gece lavaboya gıtmek ıcın bıle gıyınmek zorundayım, bır gun ertelemekten yataga işeyecegım ama bakalım ne zaman olcak :9:
ınsan kendı evınde ıstedıgı gıbı(afedersınız bıraz ozel olacak ama) sevısır, dusunu alır, fılmını ızler, tv ızler, ne bılım muzık dınler degıl mı?
ınsan evınde kocasıyla yanyana ıkı uzak akraba gıbı oturmaz ne bıleyım sarılır, kucagına yatara bazende cılveleşır degıl mı?
ama uygulayamıyorum...

siz olmadan yapamıyormuymuş hadi ordan :) e ölene kadar sizle kalıcak öylemi, ya peki desenz biz bu ewde başbaşa yaşayıp ewliliğimzn tadını çıkarmak istyoruz ewliliğimzn farkına warmak istyoruz ya kırmadan olmıcak gibi bi durum yada bi gün sağlam bi kawga ediceksnz ya o gider ya ben olucak ama hiç hoş olmaz öylede, yada gtsn köyüne yardımcı kadın tutun yolmu yok yani ona, ki bakın 2 ayda gtse bu geçici bir şey olur gerçi kocam rahatlığa alışır kendi istemez diyorsunz, ay ne zor bi durmmuş ya, dedğinz her şey çok doğru ve sizin haksz olduğunuz bir nokta bile göremedm ben, ya hiç olmadı aynı sokakta oturun aynı mahallede belki aynı apartmanda ama aynı ewde değil, gerçekten ew üstne ew olmaz Allah yardmcınz olsun

siz olmadan yapamıyormuymuş hadi ordan :) e ölene kadar sizle kalıcak öylemi, ya peki desenz biz bu ewde başbaşa yaşayıp ewliliğimzn tadını çıkarmak istyoruz ewliliğimzn farkına warmak istyoruz ya kırmadan olmıcak gibi bi durum yada bi gün sağlam bi kawga ediceksnz ya o gider ya ben olucak ama hiç hoş olmaz öylede, yada gtsn köyüne yardımcı kadın tutun yolmu yok yani ona, ki bakın 2 ayda gtse bu geçici bir şey olur gerçi kocam rahatlığa alışır kendi istemez diyorsunz, ay ne zor bi durmmuş ya, dedğinz her şey çok doğru ve sizin haksz olduğunuz bir nokta bile göremedm ben, ya hiç olmadı aynı sokakta oturun aynı mahallede belki aynı apartmanda ama aynı ewde değil, gerçekten ew üstne ew olmaz Allah yardmcınz olsun

bold yaptıgım yerlerde sana ne kadar katıldıgımı ve hak verdıgımı anlatamam canım.
tamam gıtseın ben kadın tutmaya razıyım. gercı ellı yasında bırı butun ıslerını kendı yapabılır ama (cunku benım annem de 46 yasında ustune ustluk bır goz rahatsızlıgı yuzunden dogru durust gormuyor bıle ama tum evın ısını o yapıyor ne kızkardesıme bırakıyor ne baskasına)
aynı mahalle yada aynı sokak kurtarmaz bızı bu saatten sonra..
tek umudum olurda gıderse boyle daha mutlu ve huzurlu oldugumuzu esıme kanıtlamıs olmak ve bır sekılde orda kalmasını saglamak.
boyle deınce de kendımı cok kotu bırıymıs gıbı hıssedıyorum
sankı ana ogulu bırbırınden ayırmısım gıbı
ama zaten 17-18 uıl analık yapmamıs ogluna. ev alınca mı kıymetlı oldu oglu..
son bırkac gundur de benım evım deyıp duruyor en sonunda dayanamadım cok uzuluyorum neden boyle yapıyor dedım esıme cok sasırdı.
yok canım farkında degıldır dedı ne desın.. bende uzatmadım konuyu..

ben bu kadının iyi niyetli olduğuna hiç inanmıyorum ya, sen sakın kendni kötü hissetme walla başkası olsa kapının önüne koymuştu çokktttaaannn, ya cidden biraz bu iş eşinde bityo, ana oğulu ayrımak ne demek anasından ayrılmak istemyorsa ewlnemseymiş anasyla mutlu mesut yaşasaymış, ya insan hiç mi rahatsz olmaz bunlar benmyüzümden baş başa kalamıyorlar ben rahatszlık wermiyomuyum die hiç mi düşünmez gerçi düşümedği gibi bide üstne sorunlar eklemiş, böyle bi insan nasıl iyi niyetli olablrki, sen kocanın üstne oyna bence onu yollasa yollasa o yollar

ama uygulayamıyorum...

Ah cnm yaa, bizimde hepsi icin bol bol firsatimiz var.
Her turlu uygunuzda, havalarda sicak burada:)
Cibil cibil dolasiyorum zaten evde, sirnasirim, yanasirim, ama bizimki istemez.
Inan bu da cok zor:((

ben bu kadının iyi niyetli olduğuna hiç inanmıyorum ya, sen sakın kendni kötü hissetme walla başkası olsa kapının önüne koymuştu çokktttaaannn, ya cidden biraz bu iş eşinde bityo, ana oğulu ayrımak ne demek anasından ayrılmak istemyorsa ewlnemseymiş anasyla mutlu mesut yaşasaymış, ya insan hiç mi rahatsz olmaz bunlar benmyüzümden baş başa kalamıyorlar ben rahatszlık wermiyomuyum die hiç mi düşünmez gerçi düşümedği gibi bide üstne sorunlar eklemiş, böyle bi insan nasıl iyi niyetli olablrki, sen kocanın üstne oyna bence onu yollasa yollasa o yollar

aa nıye öyle dıyorsun benım kv benı cok sever.
ayıyla yavrusunun hıkayesı bızımkısı :4::4::4::4::4::4:
işte bende benımkının üstüne oynayacagım hem de şiddetlı sekılde..:9::9:
ya annesı gıdecek guzel guzel halledecegım:55::55:
ya da annesı gıtmeyecek ben evde kım varsa camdan asagı atacagım..:8::8:

bakma dalga gectıgıme senın yorumunla ılgılı dgıl.. artık dala gecmeden bu konuyu konusamaz oldum da o yuzden.. sagol yardımın ıcın...

Ah cnm yaa, bizimde hepsi icin bol bol firsatimiz var.
Her turlu uygunuzda, havalarda sicak burada:)
Cibil cibil dolasiyorum zaten evde, sirnasirim, yanasirim, ama bizimki istemez.
Inan bu da cok zor:((

benım kv yı bır aylıgına sıze hedıye edeyım :10::10:
kocan nasıl kadınlarda varmıs gorsun senı kafasının ustunde tasımazsa bende bırsey bılmıyorum :24::24:

canm kaç yaşındasn ya sabrına hayran kaldığımıda belrtmek isterm , bu kadar şeye rağmen olgunluğunu korumuşsun

Offff çok zor bi durum...Anladığım kadarıyla eşiniz kayınvalidenizi bırakmak istemeyecektir. Tek çözüm çok yakınlarında ama ayrı bi evde oturmak belki buna sıcak bakabilir örneğin aynı apt. yada mahalle...Sizde hergün yoklarız dersiniz ikna olabilir. Yakında olsa kapın ayrı sonuçta biraz daha huzur bulursun

Offff çok zor bi durum...Anladığım kadarıyla eşiniz kayınvalidenizi bırakmak istemeyecektir. Tek çözüm çok yakınlarında ama ayrı bi evde oturmak belki buna sıcak bakabilir örneğin aynı apt. yada mahalle...Sizde hergün yoklarız dersiniz ikna olabilir. Yakında olsa kapın ayrı sonuçta biraz daha huzur bulursun

eşim de artık istıyor canım
bızım su ankı tek sorunumuz tatlı dılle kv yı evden uzaklastıramamak
tum yontemler bosa gıttı
yegenınde calısmayada evden gıtmye de niyeti yok
ee ekmek elden su gölden nıye gıtsın kı dımı???

Son düzenleme:
heeeeey bende çerkezim bakyaaa zaten belli sendeki bu olgunluk nerden geldiği..:))) Böyle devam et eminim sen kazanacaksın

ee bize boyle ögretılmez mı?
ne olursa olsun sen kendı sevıyenı dusurmeyeceksın emezler mı
babamın bı lafı vardı" hacı hacıyı mekkede delı delıyı dakkada" dıye.. bızımkı sımdı buna benzedı gbı geldı bana..
kazanacagım gunu gorup gormeyecegımden suphelıyım canım yaa...

ben kacgundur bakmiyorum neler olmus oooooo seninki tatile cikiyor kayinvalide senin tavirlarini anlamazliktan geliyor canim malesef bir soz vardir sozunu dinletmek istiyorsan karsindakine sesini onun sesinden bir ton yukseltki seni daha iyi duysun :)) bugunde atasozlerinden gidiyorum ben yaslaniyorum yaaaa :))))

esine soyle annesini ikna etsin tatile gelmeme konusunda yada ben uygun bir sekilde soyleyimmi de esin anlar zaten seni :) tatil konusu acildiginda biz burada zaten birlikteyiz bu yuzden esimle yanliz kalmak istiyorum anne diyceksin acik ve net sekilde

yine israr ederse ozaman seni tatile gonderelim anne bizim icin onemli olan tatil degil yanliz kalabilmek dersin :)))

ben kacgundur bakmiyorum neler olmus oooooo seninki tatile cikiyor kayinvalide senin tavirlarini anlamazliktan geliyor canim malesef bir soz vardir sozunu dinletmek istiyorsan karsindakine sesini onun sesinden bir ton yukseltki seni daha iyi duysun :)) bugunde atasozlerinden gidiyorum ben yaslaniyorum yaaaa :))))

esine soyle annesini ikna etsin tatile gelmeme konusunda yada ben uygun bir sekilde soyleyimmi de esin anlar zaten seni :) tatil konusu acildiginda biz burada zaten birlikteyiz bu yuzden esimle yanliz kalmak istiyorum anne diyceksin acik ve net sekilde

yine israr ederse ozaman seni tatile gonderelim anne bizim icin onemli olan tatil degil yanliz kalabilmek dersin :)))

hosgeldın sudelveda :)

canım bızım tatıl kışın olacak zaten...
o zamana kadar ben bu olayı cozerım kı asla esımde annesının gelmesını ıstemez adım kadar emınım.

ben zaten tatil beldesınde oturuyorum yanı kayınvalıde sımdı gıtse ben tatılı sımd yapmıs olacagım.
denız gunes kum sadece bana aıt evım.
oh bee dıyecegım... inşallah tabi...

Son düzenleme:
Back